Звездни компромати - ноември

• 225 138
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Варна
Герито на Ганито ми заприлича на тези снимки.

# 2 206
И супер яка снимка на Клинт Истууд в Милано през 70-те 😊
https://www.instagram.com/p/B5ZZAd-lxdi/?igshid=bdfue5k7qj28

# 2 207
  • София
Аз съм мъж значи 😆 Днес за сефте облякох по-дебелшко яке, иначе пердаша още с коженото.

Герито Никол
https://www.instagram.com/p/B5dgpT-nrQ-/?igshid=1wbj77eskn5x3

Това е Ивана Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 208
  • Rock & Roll feeling ...
Ааа на тази снимка Гериту си непарво добре. Отдалече е, няма гъз, няма цица, нама джуки. Щастие за гледащия.

За студа, в София съм по тениска, вечер с яке. На планината съм с вълненко. За един и същи ден става въпрос Simple Smile

# 2 209
Падането на Яна Маринова при снимки след представянето на новия филм. Всички се държат малко неадекватно , според мен
https://www.instagram.com/p/B5fPYMHDJgW/?igshid=s7eug1t8z0iy

# 2 210
Изглеждат леко подпийнали.

# 2 211
Аз в такива ситуации също се смея и нямам против и на мен да се засмеят, в такава ситуация е най - правилното а го приемеш за смешка. Моите деца дори като се ударят (по - леко естествено) започвам да се шегувам и да ги разсмивам, като им обяснявам, че не се смея на тях, а на случката и най - хубавото е, че и те се разсмиват, без драма. А в този случай какво да направят, бърза помощ ли да викнат???

# 2 212
Държат се неадекватно в смисъл, че изглеждат пили. И 100% са, забавляват се хората.
На мен нейното падане малко саморежисирано ми се видя, ма айде Wink.

# 2 213
  • Варна
Сигурно етюдът е режисьорска идея на Луизиния мъж.

# 2 214
  • Sofia
Някой гледа ли "Диви и щастливи" и "Завръщане"?
Толкова ли са уникални, както ги представяха навсякъде?

# 2 215
  • София
Герито на Ганито ми заприлича на тези снимки.
На мен на Ивана Flushed

# 2 216
Някой гледа ли "Диви и щастливи" и "Завръщане"?
Толкова ли са уникални, както ги представяха навсякъде?
Гледах „Завръщане”. Отидох с резерви, и само, защото обещах да придружа дете на приятелка, която нямаше възможност да го заведе. Много се смях. А филмите на Ники Илиев не са ми след любимите (меко казано). Филмчето си заслужава.

# 2 217
  • Sofia
И от мен плюс за Завръщане. Лек, без претенции, смешен. И прекрасен Стефан Данаилов, просълзи ме.

# 2 218
  • Rock & Roll feeling ...
Обаче от къв зор е това задружно оригване?! Определено изправения гол крак на Яна,макар и в това положение беше по-приятно за гледане от " хор "Бодра смяна" ". Много добре реагира чичо Асен

Ех. С приятелка се мотахме в мола преди 2 седмици и решихме да отидем на кино, взехме си билети за "Завръане" с мисълта,че е "филма на Яна", после разбрахме,че е на Ники и си върнахме билетите. Преднамерени кучки

# 2 219
Теди Велинова коментира в Огледала в момента. Ужасна уста. Каква бабуна има в дясното ъгълче..... Лошо, Велинова, лошо!

Общи условия

Активация на акаунт