Звездни компромати - ноември

• 227 262
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 90
И цялото това придружено с дърдорене за врачки и ходжи...

# 91
По повод костюмът на Светлана, от доста време ми прави впечатление, че копира Мария и по-скоро Християн има пръст в това. Смени си косата, маникюристката (при която ходи Мария), местата за почивка...дори май сватбата им беше в същата зала. Азис беше приятел на Мария (дори дуети имаха заедно по време на брака им) и след като се разведоха, започна да излиза с Християн и Светлана. Визията и за Хелоуин е от филма “Хубава жена”, който в интервю при Гала, Мария беше казала, че и е любим и мечтае да изживее 😂  Може да са съвпадения, ама...

# 92
Патрик ми изглежда като жертва на болните амбиции на майка си  Sad Той е дете и едва ли осъзнава, но все пак ми е жал за него.

# 93
A аз забелязвам, че какъвто стандарт си докара Марчето от мъжете - никоя следваща не може да си постигне, дори деца да раждат.
Митко Андонов и беше дал синьо бентли, а сегашната му жена Николчето кара Мини купър макар и поръчков. И се прави на много над нещата, а то просто няма как иначе.
Мария носеше Шанел като беше с Гущеров, а Светлето се радва на кецове Гучи, че чак с социалните мрежи качва как ги разопакова .

# 94
Е, нали и тази сега качваше снимки с дрехи Шанел?

# 95
За какви жени е творила Коко... очаквала ли е, че ще стане любима марка на нисшите компаньонки...

# 96
  • Пловдив
Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсиджър със секси снимки...
Скрит текст:

# 97
  • град-държава
Не знам дали Палуна се радва на кецове, ама носи цял айсберг на пръста си.😆

# 98
  • София
https://www.instagram.com/p/B4U2zl6JzWu/?igshid=kd8chisk2t07

Ромина Андонова 🙄🤔😲 Не и отива!

# 99
# 100
  • DE
Много е хубава дъщерята на Ким и Алек. Обаче колко е грозно ръкав татуран на ръката на младо момиче Rolling Eyes

# 101
  • Sofia
Майка си ли е татуирала на ръката?

# 102
  • София
Май да, на Ким прилича татуировката. За съжаление Ireland изобщо не ми харесва, грубовата ми е, без грам чар, докато родителите ѝ, особено Ким е много красива жена. Алек също беше готино парче на младини.

# 103
Ромина Андонова заприличала на Стефания Колева.

# 104
Майка си ли е татуирала на ръката?

Дейвид Боуи е това.

Общи условия

Активация на акаунт