Звездни компромати - ноември

• 225 149
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Бе ква е тая Ариа бе 😂 Аз ли съм?!
Ти ще да си!Признавай бързо! Laughing  И на аватара си мясате!Като 2 капки вода!

# 46
Благодаря за темата.
Децата на Теди са много хубави.

# 47
  • Варна
Благодаря за темата!
Децата на Теди Б. са много сладки!
Хайди Клум ми идва малко too much.
Доста съм разочарована от цензурата в предишната тема.  То ще рече човек, че за Мелания пишем тези неща, пък то .... проста българска парцалеса.

# 48
# 49
На Деди Батинков лично аз ще му дам тиквен медал за следващия хелуин, че жена му го прави на маймуна и той се съгласява.

# 50
  • софия
ЛуДна го засъсА Laughing
Скрит текст:

# 51
Аз като искам да се посмея сърдечно над нещо глуповато чета онлайн сп. Ева. Онлайн го чета, защото, колко трябва да си прост, че да си похарчиш стотинките за това нещо Ева?

# 52
Aма Антония много хубава така, тя по добре гримирана отколкото не за Хелуин

# 53
Защо да е тиква Батинков? Защото очевадно имат разбирателство с неговата кукувица, личи си, че е щастлив с нея и детето, просто тя има нужда да се показва и доказва, щото е комплексарка. Вероятно просто я е приел такаваи други неща са му по-важни. А тя бива да поспре с публикуването на на всяка една минута от живота им, защото той наистина ще се пищиса да чете каква е тиква. Какъв мъж и трябва на българката? Простак , пияница и побойник? Извинете за тона, но аз лично бих искала мъжа ми е да е "тиква" като Батинков, ако ще да е косматко и тн.т.

Радика, благодаря за страхотното оформление!

# 54
https://www.instagram.com/p/B4F_MoCpotn/?utm_source=ig_web_copy_link Мария с прословутата торта на Неделя. Тя каква татуировка имаше рамото дето сега е някакво цвете, Хриси ли

# 55
На  9 мес проходил. Изложи се, има и други проходили на толкова. А откога го мъчат.

# 56
ЛуДна го засъсА Laughing
Скрит текст:

А тя Луна не е ли в критическата?

# 57
  • Наблизо
ЛуДна го засъсА Laughing
Скрит текст:

А тя Луна не е ли в критическата?
Е сега.Оназ баба от Русе роди на 62,защо ЛуДа да не може.

# 58
Бабата роди с донорски ембрион. Явно Луна се надява поне единия родител да е биологичният. Така де, това са си мои разсъждения. Тя понеже и цъфнала и вързала, та семето да е проблема.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт