Звездни компромати - ноември

• 228 004
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Много нелепи снимки на Анджелина.

# 421
Джаред, ако четеш тука да знаеш, че съм стегнала багажа за Тина Киркова, само да го изпроектираме тоя наследник 😘

Еее, стига де, Джаред ще ти плати престой в Св.Лазар. Stuck Out Tongue
Даже в св. Анастасия при доц. Захариев във вторник вечер.

# 422
  • Варна
Русата или по-точно, жълтата Анджелина е пълна отврат.
Типичен пример за това, как една смяна на цвета на косата може тотално да обезличи една жена.

# 423
На мен ми харесват снимките. Много даже.

# 424
Не ми харесва Анджелината.

# 425
Шоуто на Слави се завръща.Ясно беше, че е прекалено хубаво за да е истина, че го спират
Хвърлих едно око от любопитство- всичко е същото.Няма отърване от тази глупост.Дори не са си направили труда да посменят малко тук там за да зарадват драгия зрител.
Отвращава ме същата поза, балет, оркестър..
https://youtu.be/ATnbctSeSIw

# 426
  • Burgas, Bulgaria
Мария Силвестър бременна ли е?Гледах клип в Инстаграм от някакво събитие и ми се видя с коремче.

# 427
  • На морето!
И аз харесвам Анджелина повече в този вид, отколкото като изсмукана сянка на самата себе си, с черни, торбести дрехи и ниски чехли.
В тази сесия ми напомня на това, което някога беше.

# 428
Уау, съобразявала се значи и с бащата Анджито! Сигурно се срещат и с баща си децата, но на някакво супер тайно място, където папарашки крак не стъпва.
Каква е тази сесия? Напомня ни за "старата" Анджи, преди да стане; майка, активистка, разведена с Брад Пит, и вобще, всичко това, което я прави истински модел за подражание.
 С жълтата коса ми напомня "Girl interrupted". А снимките с воала (уж було) а тя под него-  грешна. Simple Smile Stuck Out Tongue

# 429
Анджелина...искаше да е майка, ама и много секси, и всичко накуп и най... струва ми се, че ревнува от децата си и не желае да я засенчат. Като злата кралица от Снежанка ми е Sad

# 430
Страхотна Анджелина! Много, много красива.

# 431
Мигах, мигах и едва познах Илиана Раева
Скрит текст:

# 432
Ами вие се оляхте да й казвате, че е кичозна и жената реши да ви покаже истинското си лице! Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак добре, че е така снимката. Представяте ли си на басейн с 5 кила грим?

# 433
Мигах, мигах и едва познах Илиана Раева
Скрит текст:
Сигурно и тя не може да се познае. Trollface

# 434
  • София
Илиана Раева май към 60 отива, така че добре изглежда. Има и пипвания, разбира се.

Анджелина вече ми е една никаква, безлична, а преди много я харесвах. Със сигурност начина, по който отглежда децата си, ми повлиява на мнението. Чак тя ми стана безполова.

Общи условия

Активация на акаунт