Звездни компромати - ноември

• 225 422
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 905
Толкова хубаво момиче е била! Но външността трябва да се тунингова, докато стане перфектно отражение на вътрешното състояние!

# 1 906
  • Варна
Толкова хубаво момиче е била! Но външността трябва да се тунингова, докато стане перфектно отражение на вътрешното състояние!
Много хубаво го каза!

# 1 907
  • Пловдив
Галена прилича на мъртвец  Grinning Praynig

Страхотна Тина Търнър на 80  Heart Eyes
Скрит текст:
Със съпруга си...
Скрит текст:
Поли Генова и Виктория Георгиева...
Скрит текст:
Още Малания+Тръмп  Simple Smile
Скрит текст:

Денис Куейд...едва го познах...
Скрит текст:

# 1 908
  • Пловдив
Мелания все повече ми заприличва на тази актриса:

Скрит текст:

# 1 909
  • Пловдив
Ето подход към юнашка ръкостисканица на нашият Първи  Whistling
Скрит текст:

# 1 910
Именно по тази снимка, предварително реших, че моята фаворитка за мис е Радинела. За протокола, не мисля, че разлика има. И сега си е същото красиво момиче. И да има интервенции, те са умерени и изглежда прекрасно.
Другият вариант ми беше варненката.
Приемете, че е възможно хората и да не сме на вашето мнение, и въпреки това титлата да не е купена.

# 1 911
  • Варна
Именно по тази снимка, предварително реших, че моята фаворитка за мис е Радинела. За протокола, не мисля, че разлика има. И сега си е същото красиво момиче. И да има интервенции, те са умерени и изглежда прекрасно.
Приемете, че е възможно хората и да не сме на вашето мнение, и въпреки това титлата да не е купена.
Приели сме, че "хората може и да не сте на нашето мнение". Всеки си изразява вкуса, така да се каже Simple Smile

# 1 912
  • Sofia

Joy

# 1 913
Далеч не мисля, че новата ни Мис е грозна, напротив - симпатяга е (по-точно била е), но устата й я загрозява неимоверно и й придава много евтин вид. Това за мен изобщо не е умерена интервенция:  
Скрит текст:
А и жена, която харесва такъв тип уста и си я причинява, не мога да възприема за интелигентен човек, може и да съм ограничена.

# 1 914
Всички се подиграват на новата Мис. На нищо не прилича с тази уста. И да, за мен титлата и е купена.

# 1 915
# 1 916

Щом това са умерени интервенции, които изглеждат прекрасно, не искам да си представям другите какви са... 😂🤣😅

# 1 917
  • Rock & Roll feeling ...
За протокола, не мисля, че разлика има. И сега си е същото красиво момиче. И да има интервенции, те са умерени и изглежда прекрасно.
За моментите в които няма какво да кажеш... просто се хилиш Joy

# 1 918
Е, стига де... Видяхте, че на конкурса не е с тези устни... Била е преди.
И аз си мислех, че за да те приемат на сериозно трябва да си грозен и дебел, но изглежда само при нас го има този модел. Я погледнете политиците в Сърбия. Останах втрещена като видях министъра на регионалното развитие, тя все едно е излязла от Пинк тв. То са филъри, то са джуки, руси коси, силикони. И не е изключение. Пък те на- върши си работата жената

# 1 919
Или си грозен и дебел, или помпаш джуки и цици! Средно положение няма.
На конкурса пак беше с огромни устни, несъвместими с добрия вкус.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 14:35 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт