Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

• 64 221
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 165
чакайте да ви разкажа за един фотограф. видял съм се с другарката лесбийка и я изпращам до втора среща. викам 'аре чао аз шси хода'. тя вика 'е мини да кажеш здрасти де'. отиваме до някъв.. ми женствен беше.. и аз си викам 'я тоя тряа да е педал. ама щом е наш човек аре от мен да мине'. и нежно му викам 'здравей ала бала'. и си тръгвам. вечерта и пиша по скайпа 'абе къв беше тоя педал кво ме занимаваш'. тя се хили и вика 'странно и той пита същото за тебе'. АГАХХАХАХ да не се държи мило човек !! веднага го набеждават

# 166
Бахахахаха, това беше добро

# 167
# 168
# 169
  • Варна
Аз си лягам, много ми е уморено. Пък и колкото по-бързо дойде утре толкова по-близо съм до телефона Simple Smile

# 170
Някой да е правил скоро тиквеник? Всеки път ми става сух. Търся изпробвана рецепта.

# 171
  • Варна
Полей го с Shweps- портокал.
Обелваш тиквата и я нарязваш на кубчета. Посипваш със захар. След 2-3 часа пуска сок. Задушаваш до омекване, в собствен сос. Аз я намачквам и добавям ядки. Веднъж хакнах и желирани мечета.Grinning  Взимаш готови, финни кори- по две.(Тип Фамилия)Намасляваш леко. Поставяш плънка и завиваш. Пече се до леко порозовяване, на умерена фурна . Още топъл го поливаш с швепс,сок, компот( в оранжева гама). Екстра е и лесен.
 Традиционно запържват сурова тиква. Не ми допада. Обичам да променям рецепти.Sunglasses

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 22:14 от Viviana91

# 172
  • Euskal Herria
А как го правиш?

# 173
Виви, благодаря, така ще го направя утре и ми казаха и ябълка, че може да сложа.

Янче, беше отдавна последния път. Рендосвам тиква, слагам канела, орехи, захар и слагам между корите, като съм ги намаслила. Пека. И после сухо, сухо.

# 174
Гаджето дойде да направи вечеря, накрая се усетих, че всъщност сготвих аз Rolling Eyes Satisfied
Прибавям и паелята към личните си постижения.
Все пак по-добре от вчера, когато огладнях към полунощ и за вечеря имах само уиски Smile

Скрит текст:

# 175
  • Euskal Herria
Реа, по същия начин го правя. Слагам повече мазнина И навивам, отгоре също слагам олио. Като извадя, поръсвам с пудра захар. Не е сухо, но пък всеки има различен вкус.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 00:34 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 176
  • Варна
Реа, преди печене намазняваш и отгоре корите.
Bratan, с тази Паеля какви спомени ми открехна. Хич не са кулинарни.Grinning

# 177
Янче, 22:42 ч. а лигата ми потече от твойте фотоси.
Благодаря ви момичета, утре ще правя, дояло ми се е тиквеник, а няма кой да ми направи...

# 178
Така, така, Брат. Аз например, като правя мусака, искам само мъжът ми да обели и нареже на дребничко картофките. Другото го правя аз... Innocent Ще кажеш - че то почти няма друго... Thinking Е, да де... Relieved

# 179

Общи условия

Активация на акаунт