Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

• 64 265
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Тая вечер съм на пост и молитва. Демек, само вино и мезе.

# 181
  • Euskal Herria
Ми гладно е Гинчето... Wink

# 182
Максито, къде е? Пие си сама виното цЪрвено и си трайка....

# 183
Много рано сте заспали. Няма петъчен спам!

# 184
Добро утро !
Вънка си е бахър, ама под голямото палмово листо с кафе в ръка е кеф Simple Smile

# 185
Добро утро !
Вънка си е бахър, ама под голямото палмово листо с кафе в ръка е кеф Simple Smile
Фототапетче си си турнал, а! Навън кротичко си вали.
Кафепия и аз. Котакът ме събуди с неговите нетърпящи възражение желания за хойкане...
Добро утро!

# 186
  • Варна
Боже, боже, на тоя студ и мокротия днес ще закриват мото сезона. Сигурно и луди с мотори ще има. Аз смятам да не мръдна от дивана. Една манджа метнах, ще заведа детето за стягане на шината и после отиваме на гости на приятелка да играят с нейната дъщеря. И там ще търкам дивана, на лафче с майката. Абе, събота е, трябва малко и мързела да поупражня.

# 187
епичен пост номер 4365

# 188
  • София
Добро утро!
Много ми се спи...

# 189
  • Агент под прикритие
Е, спи си, Зарче, кой те спира... Joy

Добро утро! Аз точно си пия кафето в залата.

# 190
Добро утро! И мен ме събудиха насилствено, но към осем часа горе-долу е приемливо.
Вчера майка се появи с четири книги, закупени на половин цена от Сиелата. „Аз, Клавдий” някога съм я чела, но вече съм я забравила напълно.
Агент, като се сдобиеш с наследници, ще видиш кой пречи на човек да спи. Smiley Макар че пък ти щом си скокнал и вече в залата, си идеален за родител (сигурно ти ще си събуждаш децата да стават и да правят гимнастика Wink).

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 08:40 от Lorelada

# 191
  • Варна
Мацките в темата да споделят. Някоя има ли фотоепилатор? Ако да, нека каже какво е важно при избор на такава машинка, моля Simple Smile

# 192
  • Агент под прикритие
Добро утро! И мен ме събудиха насилствено, но към осем часа горе-долу е приемливо.
Вчера майка се появи с четири книги, закупени на половин цена от Сиелата. „Аз, Клавдий” някога съм я чела, но вече съм я забравила напълно.
Гледах им сайта, но нищо не ми привлече вниманието.

# 193
Я виж добавката към поста ми.

# 194
  • Агент под прикритие
Хахаха, с мегафона ще има рано сутринта : "Станииииии!", "Падни за 10!", "Харесваш ми... още 20!". LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт