Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

• 64 308
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 300
Хаха при мен е на вили и могили още. Но пък ми окачиха таван и ме шпакловаха Simple Smile
Аз такива работи харесвам, пък и виждам пространствата...  Laughing Днеска си разглеждах някакви стари снимки на всекидневната....отпреди две години. Удоволствие е да зяпам тухли и бетон. Joy
П.П Нещо такова правя...

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 17:25 от luna

# 301
luna, тая кухня декоративна ли е? Много подредено Grinning

# 302
У нас декоративни кухни няма. Подредено, щото иначе ще бия през пръстите. Grin Много мразя да има разни неща по плотове, маси и всякакви повърхности.. Ей сега съм разхвърляла, готвя и като приключа, отгоре нищо не оставям. Всеки с лудостите си, аз с повечко. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 303
Тъй от скука ви чета августовската тема. Дребното спи, да не вдигам шум...

# 304
  • София
Мм и малката спят,големия излезе с един приятел.Аз слушам тишината и ровя тук.

# 305
Ееее много сте лоши значи 😭 една вечер ще ви оставя да си почивате от мене и точно тогава снимки са се показвали,еми не ви ли е срам поне малко?
Пак съм изпуснала всичко...натъжих се сега и от мъка ще пия едно бяло винце

# 306
Да не изпозаспахте?

# 307
Преживят тайно по нещо забранено и затуй мълчат. Grin

# 308
  • над кукувичето гнездо
Аз тренирах шоферлък. За малко да направя птп на един шиб@н ляв завой, отнемайки предимство на дяснозавиващ. Тъпаците насреща не спряха да минават, дори на червено, поне три-четири коли минаха, а аз бях в кръстовището и като тръгнах, светофарът вече беше пуснал десните. Добре, че човекът спря и се разминахме само с освиркване. Flushed Ужас!

# 309
Исе, утре пак, нема се пуашиш!

Сега ми прави впечатление кръстовището на Гоце Делчев и Дойран как префучават на откровено ТЪМНО червено, тъпаци...

Луне, и аз подпуках браунитата, хем са още топли и разтичащи се Blush

# 310
  • над кукувичето гнездо
То точно това е тъпото, че нямам възможност всеки ден, или поне през ден да се тренирам. Не съмшофирала от три седмици, преди тов пак толкова...а то практика си трябва и при това начесто, не като мен, през три къпания.

# 311
Исе, също като дъщеря ми нареждаш това за шофирането Joy

# 312
Помислете за кола за теб, Исе. За кво ти е иначе таз книжка?

# 313
Тортата ми готова, ама не става още за ядене.  
Наздраве де! Реших да опитам на диването зелената ябълка, та отпивам по малко да не свърши бързо... Laughing

# 314
Тортата ми готова, ама не става още за ядене. 

Те това най го мразиМ начииии

Общи условия

Активация на акаунт