Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 332
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 650
Сигурно е измама Лидл не правят такива игри.

"Вашият Лидл Булагара". /дори не е Булгара, не че някъде съм го срещала, де, ама може и да има такъв/. Освен да питаме лидълци те ли са? Или, ако има участници от Пеневата чета, явно ще са те. Simple Smile

# 1 651
  • у нас
Тази игра я следя още като се появи и все си мислех, че щом е в раздела за игри, че освен дискусия ще включат и награди. Да, ама не. Проведе се дискусия от 500 мнения и си мисля, че много от потребителите не са разбрали, че няма награда. Дано няма разочаровани.

Иначе много удобно се промени заглавието на темата за игрите на: Предизвикателства, дискусии и ексклузивни промоции за потребителите на BG-Mamma

Да, и го забелязах.

# 1 652
Колко мл е соевата напитка ?

# 1 653

Ако е това от снимката, излиза, че е 100 мл.

Скрит текст:

# 1 654
  • Пловдив
Играта със стикерите на фюзтий е богата нещо или поне при мен. Стигнах до последния, избор на изкуство и нищо не се случва.

# 1 655
Прави сте - това е истинската страница на Лидл: https://www.facebook.com/lidlbulgaria/
Но неграмотното нещо ми излезе като спонсорирана реклама - някой е платил, за да се разпространява из Фейса.

# 1 656

Ако е това от снимката, излиза, че е 100 мл.

Скрит текст:
250 мл, а другото са хран. стойности на 100мл
Опитах напитката, не е за мен, доколкото познавам вкуса на семейството и за тях не е.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 12:58 от Sonnenlicht

# 1 657
  • София
Прави сте - това е истинската страница на Лидл: https://www.facebook.com/lidlbulgaria/
Но неграмотното нещо ми излезе като спонсорирана реклама - някой е платил, за да се разпространява из Фейса.
Явно събират почитатели и като станат достатъчно, ще продадат страницата. Измама е със сигурност. Не заслужават, но им я изпратих на лично съобщение, за да предприемат нещо.

Колкото за отговора им - потресена съм. Дори и да не проверяват при регистрация, трябва поне печелившите да ги проверят преди да публикуват списъците. Не са толкова много и няма да отнеме много време.

Куриерът от Спиди ми звънна в 7,45.  Laughing Вчера се бях зарадвала, че в смс-а пишеше нормален час.  Laughing Напитката е 250 мл, но на пръв поглед изглежда доста малко.  Laughing

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 12:41 от Тaня67

# 1 658
И моята дойде,но не е моята напитка това. 🙈 Не ми допада никак на вкус.
Не чакам нищо вече.

# 1 659
  • оттам, откъдето започва България
Момичета да се похваля със седмична награда - продукт по избор от играта на Булеко.Регистрирам бележки от около 2 месеца и сега ми излезе късмета.
 buleko.com

И аз играя в тази игра, но до момента не съм от късметлиите. Simple Smile

# 1 660
Хубава е тениската от Спаркс, р-р М ми стана, а хич не съм М.

Сетих се, на печеливши жени изпращат М, а на печеливши мъже - Л.

# 1 661
Не мога да не се похваля. Печеля якето на Яна Маринова от филма Диви и щастливи. Не съм сигурна точно какво ще го правя, но за първи път печеля нещо подобно и съм много въодушевена. 😆

# 1 662
 Приятели,  5 от вас ще спечелят кокосова купа и лъжичка, защото участваха в играта на framar.bg, подкрепена от Gengigel.
Да поздравим късметлиите:

Мая Александрова - m***1@abv.bg
    Недко Господинов - n******z@abv.bg
    Анна Симеонова - b*******v@abv.bg
    Златка Енчева Маринова - z*****a@abv.bg
    Руска Кавръкова  - k**********s@abv.bg

Списъкът е обявен под формата на 2 имена, като са обявени и електронните им пощи с началната и крайната буква на името, както и съответният пощенски сървър /пример - Иван Иванов, електронна поща i..n@abv.bg/.

Моля, свържете се с нас на games@framar.bg от електронния адрес, който сте използвали за идентификация в играта и ни уточнете къде да изпратим наградата.
Наградите ще бъдат предоставени на победителите по куриер, след обратна връзка от вас с точния Ви адрес и телефон.

Наградите са раздадени на лотариен принцип между всички абонати на бюлетина на framar.bg, които са преминали през рекламната игра на Gengigel.
При некоректно попълнени данни и невъзможност за връзка с участника /липса на отговор от електронната поща на регистрацията в срок от 7 календарни дни от публикуването на настоящата обява/, наградата се дава на друг, който отговаря на горните критерии - 27 ноември, 2019 - краен срок.

# 1 663
Соевите напитки ако не са овкусени, не са вкусни. Но пак не е гаранция. Сестра ми си беше купила на Adez кокосова овкусена напитка, но изобщо не й хареса. При условие, че си прави домашни ядкови млека, няма как да не усети разликата. Моето не съм го опитала, но ако не ми хареса ще го пробутам на нещо сладко или ще си го овкуся с ванилия, какао, захар, банан, тахан... Но целта е да ти хареса като изчистена напитка, не да замаскираш вкуса му.

# 1 664
  • Лясковец
Досърбяха ме ръцете и постнах един коментар в Дюрекс,ама ми се струва че ще го изтрият че не е особенно приятен,забелязах че във всяка тяхна игра печелят Пеневи по няколко награди ,даже Миро и Руска играят с един телефонен номер.Смятай колко гледат организаторите.В играна на ХИП за чашки избраха семейство майка,баща и дъщеря които са снимали чаша мляко,а условието е да е смути.

Общи условия

Активация на акаунт