Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 134 639
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 995
Ех, не печеля телефон... Не че имах и голям шанс, но все пак се надявах.
Участвам 1 път за екскурзията, ако случайно ми падне още някой сребърен код, ще се запиша за тениска, щом ги дават лесно Simple Smile Трудно ще събера още 25 за второ участие, така че няма смисъл да опитвам...

# 1 996
  • София
Този път mysparx ме пропуснаха за всичко Sad

# 1 997
Рано-рано ми е звънял номер 0875343597, но като звънна ми казва, Че няма свободни оператори, да изчакам. Някаква идея?
  И на ме са ми звъняли,но сега не мога да се свържа.Разбрахте ли от къде е обаждането?

# 1 998
Как изглежда 1 код от кола без захар, има ли разлика от другите? Понеже ми дадоха няколко капачки, регистрирах 2, но ми дава да закупя билет за тениска. Може ли някой да ми напише регистриран вече код, да Знам как изглеждат. Как пък ги различава системата им...

# 1 999
  • при късмета
Как изглежда 1 код от кола без захар, има ли разлика от другите? Понеже ми дадоха няколко капачки, регистрирах 2, но ми дава да закупя билет за тениска. Може ли някой да ми напише регистриран вече код, да Знам как изглеждат. Как пък ги различава системата им...
В момента са сиви капачките на зиро. Кода няма как да изглежда различно, бутилката се гледа

# 2 000
И аз бях с много участия за телефон, но уви не ми се падна.
Затова пък само с 3 участия съм спечелила часовничеее.
От където не чакаш, от там идва.

# 2 001
От Спарска къде публикуват печелившите?

# 2 002
  • София
Кодовете са същите, капачките на колата без захар са сребърни, на обикновената са бели и черни.

# 2 003
Кодовете са същите - цифри и букви, но системата ги различава. На старите дава само кредити, на сребърните - кредити+специален код.

# 2 004
Няма ме в Спаркса. Надявах се на сива тениска, този път бях с 3 участия за нея, ноо .. нищо.
Предния път само с 1 участие ми излезе късмета, но пък черна..
Аз съм забелязала, че когато реша, че искам нещо и ще играя докато не спечеля - и няма и няма.
А като съм с по 1 бележка/участие и все ме има.
Ама това не важи за Лидл, там ме няма Grinning
Ако решиш можем да разменим.Аз имам две сиви,а синът ми иска и черна.Нали си от Пловдив?Ако решиш пиши ми на лични.

# 2 005
От Пловдив съм, но няма как да разменим Sad Ако знаех по - рано...
Мъж ми си я носи вече, но не харесва като цяло тъмния цвят.

Нищо - здраве да е! Ще се надяваме на следващото теглене.

# 2 006
Рано-рано ми е звънял номер 0875343597, но като звънна ми казва, Че няма свободни оператори, да изчакам. Някаква идея?
  И на ме са ми звъняли,но сега не мога да се свържа.Разбрахте ли от къде е обаждането?
При мен не беше от игра. От ОЗОФ Доверие е Simple Smile

# 2 007
Има ли някой да е спечелил ваучер на стойност 100 лв и да го е получил. Вече съм яко любопитна и нямам търпение да го получа. Конзолите са при хората, а са по-скъпи. Странна работа е Simple Smile

https://promosnickers.com/

# 2 008
Печеливши в играта „Купи PERSIL, Играй за iRobot" https://www.persil.bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/%D … D1%81-henkel.html

# 2 009
0893565146 да му е познат на някой?

Общи условия

Активация на акаунт