Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 979
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 185
Liliq Voinova честито в кой магазин участва? В нашия квартален където имаше кутия с бележки за играта миналата седмица още не я бяха взели...много си спазват сроковете..

# 1 186
# 1 187
Един малко странен въпрос, детето ми участва в конкурс за рисунка с формат а3, как се праща подобна рисунка? Т.е. с поща ли или с куриери и дали имат толкова голям плик

# 1 188
Има всякакви размери пликове. Аз бих изпратила с пощата, като я сложа в прегънат твърд картон (за да не се смачка) и плик с балончета отвътре (продават на място), но някои хора не се доверяват на пощенските служби.

# 1 189
Liliq Voinova честито в кой магазин участва? В нашия квартален където имаше кутия с бележки за играта миналата седмица още не я бяха взели...много си спазват сроковете..
  В гр.Дупница- магазин Адела

# 1 190
Аз, вече 3. Все по 5 лв ми се падат.

Искам да видя списъка на Савекс - те имат секция печеливши, но още не са публикували. 400 награди са доста, искам да разбера дали наистина са раздали всички....
Ясно. Утре, ако идем до Метро, ще взема един да пробвам.

# 1 191
  • София
Ех, мен все не ме огрява. Вчера регистрирах бележка за бонбони, но нямам СМС, значи не печеля. Дали участват за следващия период?
Почерпете се за мое здраве, днес съм рожденичка Simple Smile

# 1 192
Ех, мен все не ме огрява. Вчера регистрирах бележка за бонбони, но нямам СМС, значи не печеля. Дали участват за следващия период?
Почерпете се за мое здраве, днес съм рожденичка Simple Smile
Честито! Много здраве и щастие ти желая!

# 1 193
Честит рожден ден! Hug Birthday

# 1 194
Честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет! ☺🎂🎈🎁🍀

# 1 195
Честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов и награди! Wink

https://mastercard.ccbank.bg/?fbclid=IwAR2XqeVYKKoUd2NsrXBPWM4s8 … n7-VNCX-LYHQEEH_k - игра за хората с Mastercard от ЦКБ

# 1 196
  • sofia
Здравейте, вкючвам се за да ви обърна внимание (не е игра), че в Баухаус в София са пуснали като миналогошните нормандски елхи, които миналата година бяха хит и се изкупиха за нула вереме. Все още дори не са разопаковани, а цените им започват от 35 лева. Елхите найстина са супер, за тези, които обичат естествените. За нас Коледа започна и реших да споделя Simple Smile

# 1 197
  • Пловдив
В метро също са пуснали alpro на промоция. Мисля да се включва в тяхната игра.

# 1 198
  • при късмета
Коте, да си жива и здрава и много късмет!

# 1 199
  • у нас
Котенце, честит празник! Здраве и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт