Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 840
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 200
Крем сирене Филаделфия имат игра в Инстаграм - трябва да им последваш профила. Наградите са готварски престилки.
Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 18:01 от White Peony

# 1 201
Има всякакви размери пликове. Аз бих изпратила с пощата, като я сложа в прегънат твърд картон (за да не се смачка) и плик с балончета отвътре (продават на място), но някои хора не се доверяват на пощенските служби.
благодаря ви

# 1 202
  • Вестерос
Някой беше пуснал преди няколко дни, мисля в понеделник, че си купил от Била Бейлис с чаши. Е, обходих Билите във Варна, няма при нас... Sad Та, в Била ли беше или съм запомнила грешно?

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 19:00 от Tiffany А

# 1 203
# 1 204
  • София
Някой беше пуснал преди няколко дни, мисля в понеделник, че си купил от Била Бейлис с чаши. Е, отходих Билите във Варна, няма при нас... Sad Та, в Била ли беше или съм запомнила грешно?
Ако е Бейлис с керамични чаши - в Лидл е тази седмица.

# 1 205
И в Метро има - две, като купички. Но те си стоят от миналата година.

# 1 206
Честит рожден.
Има ли актуална игра на Траяна.

# 1 207
Честит рожден.
Има ли актуална игра на Траяна.
http://prestige-promo.bg/kaufland/

# 1 208
  • Вестерос
Благодаря ви, че ходя до тях утре. В Лидл имаше преди две седмица с една голяма и тогава не купих и ме доядя

# 1 209
Благодаря, точно от Кауфланд снощи купих 2 кутии.

# 1 210
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Коте честит рожден ден!Здрава и щастлива да си!
Аз успях да регистрирам кодове на бисквитите на Кристал.Майка ми беше събрала 6 думи с масло.Всички печелеха купичка.Само дето сега не се знае дали ще си ги получи.В правилата пише,че за получаване ще са необходими опаковките,а тя ги разлепила и ги подредила на бял лист.....Joy Красиво е станало,но може и без купи да остане.

# 1 211
Честит рожден ден! Да Ви попитам като регистрирате за нескафе , какво ви изписва, аз нищо не видях след ригистроцията и нз дали все пак съм се регистрирала!

# 1 212
  • София
Здравейте,
Спечелих кърпички от играта на ZEWA. Обаче не мога да се ориентирам в правилата, участвам ли в тегленето на седмичните награди с тази бележка?
Като звъннат ще попитам, но ако някой знае верния отговор, да не им губя времето на хората.
Пише, че всеки може да спечели по една награда от вид (дневна или седмична предполагам) и нищо повече.

# 1 213
  • оттам, откъдето започва България
А каква и къде я има играта на ZEWA?
Явно пак нещо съм пропуснала.

# 1 214
  • Пловдив
Някой беше пуснал преди няколко дни, мисля в понеделник, че си купил от Била Бейлис с чаши. Е, обходих Билите във Варна, няма при нас... Sad Та, в Била ли беше или съм запомнила грешно?

В коледната брошура на Билла пише, че трябва да има до края на декември Бейлис  0.700л + 2 керамични купички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт