Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 961
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 215
  • при късмета
А каква и къде я има играта на ZEWA?
Явно пак нещо съм пропуснала.
https://promozewa.bg/index.php#1
Прочети правилата, покупката трябва да е от Фантастико

# 1 216
# 1 217
Ех,днес ходих до Кауфланд и купувах разни сладкотии,но не съм видяла за тази игра. 😣 Можех да се включа.
Нещо много игри станаха и трудно ги помня всичките. Но пък от никъде нищо! Мрънн. 😆

# 1 218
Да се похваля и аз, че предимно само чета. Купих шампоан на Syoss от ДМ и спечелих бутилка за вода от скреч картата. Мъничка е, може би половин литър и много симпатична. Рядко участвам в игри и съответно още по-рядко печеля, та си се радвам на наградата.

И да се оплача отTalk Online, много са дразнещи напоследък. Днес отново имах в пощата покана да се включа в анкета и след като кликнах на линка изписа че профилът ми не бил подходящ за нея и щели да ми потърсят друга... Хич не е за пръв път, а профилът ми си е запълнен с информация. Нещо ми убягва логиката за какво тогава ми изпращат мейл да ми я предложат, като не съм била подходяща за нея. Подобен случай имах няколко пъти и с My Optis, много недомислено. Не стига че изпращат анкети толкова рядко, ами и накрая изобщо не може да участва човек.

# 1 219
И при мен така. Днес погледнах, че от последните им 5 анкети ни в една не съм била одобрена.

# 1 220
Честита бутилчица, natka! Ще може ли да я снимаш, когато ти е удобно ?
Моята бутилка е за смяна, ако ми хареса на външен вид тази от Syoss ще си опитам късмета.

И аз днес се ядосах с Talk панела. Попълвам, попълвам, стигам да въпрос кое кафе повече не бих купила, цъкам си аз едно, което не ми харесва и съответно няма да купя повече ... иии хоп - не сте подходяща Grinning

# 1 221
Много често и при мен се случва това с анкетите-цъкам веднага,след като дойде мейла и вече били запълнили бройката. 🙄

# 1 222
Оплаквайте се вие, мен 1-2 пъти ме отхвърли само годините като си попълних Grinning За запълнена бройка няма какво да им се сърдя, аз обикновено вечер ги виждам и нищо чудно да са набрали нужните участници през деня. Ама първо да ми пратят анкета на някакво основание (профила ми) и после видите ли профилът ми не отговарял... смешно е.

Бутилката не ми е под ръка, ето снимка на същата от гугъл, мисля че и в Лили имаше такава промоция май миналия месец. Стъклена е, нищо особено на вид но на мен си ми харесва и ще си я ползвам когато ми трябва малка бутилка вода. Мразя да купувам минерална и обикновено разнасям една по-голяма бутилка с мен, тази ще ми е за по-кратки излизания.
Скрит текст:

# 1 223
Хубавко е бутилчето - ще се опитам и аз.
Някой няма ли да се похвали с ваучер или кашон пуканки вече .. Колко бележки регистрирах и нищо, ще се спирам, защото се затрупахме с пуканки.

Аз днес пропуснах пазара и не успях да проверя за камиончето  Sad За което се извинявам!

# 1 224
Малко сладко коте честит рожден Ден! Пожелавам ти здраве, щастие и много печалби!
Днес не трябва ли да теглят наградите на Кубети?

# 1 225
Ядки Rois не са публикували печеливш за миналата и за тази седмица. Дали е лоша организация? За първи път участвам в тяхна игра и не съм наясно с коректността им. Тук има ли печеливши от предишните им игри?

# 1 226
# 1 227
  • София
Няма ме в кубетите:)

# 1 228
Игри в Кауфланд -Памперс, Пуфис и Календар от 01.12
Скрит текст:

# 1 229
И да се оплача отTalk Online, много са дразнещи напоследък. Днес отново имах в пощата покана да се включа в анкета и след като кликнах на линка изписа че профилът ми не бил подходящ за нея и щели да ми потърсят друга... Хич не е за пръв път, а профилът ми си е запълнен с информация. Нещо ми убягва логиката за какво тогава ми изпращат мейл да ми я предложат, като не съм била подходяща за нея. Подобен случай имах няколко пъти и с My Optis, много недомислено. Не стига че изпращат анкети толкова рядко, ами и накрая изобщо не може да участва човек.

Точно!! Мислех, че само при мен се случва това..аз имам регистрации в няколко подобни сайта и получавам по няколко имейла на ден. В повечето случаи ги отварям веднага, тъй като работя на компютъра и ги виждам на секундата. Ако днес получа 10, успявам да направя 1 (в най-добрия случай!). Хем си попълваме данните, хем после не сме подходящи, изключително дразнещо е. Вече изтрих няколко акаунта в тези сайтове.. Да си ги оправят и тогава да ми пращат имейли Grinning

Общи условия

Активация на акаунт