Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 916
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 230
Някой беше пуснал преди няколко дни, мисля в понеделник, че си купил от Била Бейлис с чаши. Е, обходих Билите във Варна, няма при нас... Sad Та, в Била ли беше или съм запомнила грешно?
В четвъртък видях в Билата на Владислав Simple Smile

# 1 231
Оф с анкетите и при мен и същата работа, както сте описали
Благодаря за печелившите от кубети, с ваучер от 30 лв съм. Аз така и не разбрах като вкарах кодовете дали участвам, понеже нищо не би изписа, но явно съм участвала Laughing уредих подаръка на ММ за имения му ден, че наближала  Laughing

# 1 232
За Кубети гледам, че са направили така, че дори малката награда за 30 лв да е с безплатна доставка, но се доплаща с 2 лв за мъжки или дамски размер, само детския е безплатен. Късно намерих промо опаковка и се включих за следващото теглене с една опаковка, имам още една и се чудя да търся ли трета опаковка или да играя за малка награда. Нещо не са им блазнещи нещата.

# 1 233
Не трябва, сега прочетох.. Пращат по електронен път. И аз печеля.. Честито на всички.
Трябва ли да се пазят опаковките?

# 1 234
  • София
Благодаря на всички!
Къде пишете на TalkOnline, че заявих ваучери преди месец, и няма нищо още.

# 1 235
Искам да помоля за линк към печелившите от Кубети,
през телефона нещо не ги намирам .

# 1 236
  • София
Благодаря на всички!
Къде пишете на TalkOnline, че заявих ваучери преди месец, и няма нищо още.
Аз писах първо в контактната форма в сайта и ми отговориха от този мейл. Накрая си го получих след повече от 3 месеца чакане:
panel.bg@mail.talkonlinepanel.com

# 1 237
И аз през формата за контакт в сайта, получих отговор доста бързо и ваучера също. Хубаво ме сетихте, още не съм го използвала а си стои така.
А в My Optis колко точки се искат за да се заяви ваучер? Дразнят ме много и вероятно ще се откажа щом успея да си оползотворя точките. Те тия хора се подиграват с нас, почти никакви анкети и на повечето ме отхвърля и я ми даде една точка, я не.

# 1 238
  • Бургас
Имам сричките за едно камионче на Колата. В Била дали дават камиончета?

# 1 239
Вчера си взех зелено камионче от квартално магазинче. По-назад в темата са дали линк с участващите обекти.

# 1 240
Била никога не участват в такива промоции (освен ако не е нещо организирано от самата Била).

# 1 241
Имаше ли някаква игра с бонбони Мерси или бъркам?

# 1 242
Може ли линк за обектите, където важи играта за камиончетата

# 1 243
Имаше ли някаква игра с бонбони Мерси или бъркам?

Със шоколадите е - www.merci-promo.bg

# 1 244
От новия каталог на Кауфланд от 18.11.:

Мисля да се включа, ползваме Мilde. А и в момента не играя никъде, тъй като не ми трябват колонки, външни батерии, слушалки и раници, а на повечето игри това са им наградите.
Чудех се много дали да играя за одеяло от Траяна, но се отказах, понеже има шанс да не го спечеля, а да ми се паднат слушалки например 😁
Пък и се опитвам да спра сладкото, а с тези промоции... Зор! 😄

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 11:21 от White Peony

Общи условия

Активация на акаунт