Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 515
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Сф
1 месец се мъчих с Прингълс, акаунти, браузъри, съпорт и познатото въртене до безкрай.Теглих им една и ме губят, въпреки че детето харесва чипса.
Да си оправят нещата, доста хора се оплакваха тук, вместо да отговарят че всичко е ок.

# 1 291
То като прочетох, какво съдържа чипса и се хванах за главата Mr. Green

# 1 292
Аз пак да питам за кутията от Нивеа, намерих си имената в съответния град, но как да разбера дали съм аз ?

# 1 293
Ройс бяха публикували името и снимка на печеливша с телевизор във Фейсбук. Друг е въпросът, че печелившата почти не се вижда.
https://www.rois.bg/igra-specheli-s-rois?fbclid=IwAR2MUGPm1pVien … _jRcU#tab-winners
Чак като се получи кутия на Нивеа, разбираш, че печелиш. Не те осведомяват по никакъв начин. Куриер на Еконт звъни изненадващо, че е отпред и излизаш.

# 1 294
Да не кажете, че не се печели от Кауфланд.

# 1 295
Аа, и аз имам левче от кауфланд.

# 1 296
Ройс бяха публикували името и снимка на печеливша с телевизор във Фейсбук. Друг е въпросът, че печелившата почти не се вижда.
https://www.rois.bg/igra-specheli-s-rois?fbclid=IwAR2MUGPm1pVien … _jRcU#tab-winners
Чак като се получи кутия на Нивеа, разбираш, че печелиш. Не те осведомяват по никакъв начин. Куриер на Еконт звъни изненадващо, че е отпред и излизаш.
Аз имам проблем с това, че не са публикували имената на печелившите от 8 и 11-ти ноември. Затова питах дали са коректни по принцип в игрите си. За печелившият от 8.11 отдавна е минал срока от 72 часа.

# 1 297
Игра при покупка на Gift Card от The Mall, Paradise Center, Mall of Sofia, Sofia Ring Mall, Mall Plovdiv, Grand Mall Varna

https://giftcards.eu/bg/promo

# 1 298
  • София
Регистрирах бележка за Чио пуканки-греда, опитай пак. Ама се съмнявам да опитам пак, че тези дето уж са с масло, са си като без масло.

# 1 299
И аз се включих за нескафе... с една бележка, че не се пие често вкъщи 3 в 1, пък ще видим. Много бих се зарадвала на награда от форумната на памперс. Поне ще ми влезе в употреба 😊

# 1 300
Разменям код от черните капачки на КК -
важат ли още в mysparx (не играя там и нямам представа) за код от Чио Чипс.
Вкъщи писнаха за колонка.😒

# 1 301
В играта на Памперс във форума ми дава грешка и че темата е заключена? Какъв е проблема?
Не намирам и линка за нескафе то в Кауфланд?

# 1 302
От фейсбук:

Топаз Мел
5 ноември в 10:02 ч. ·

👉 През целия ноември месец #Топаз Мел ще гостува на магазини Фантастико в гр. София. Нашите усмихнати промоутъри ще ви представят брашната и техните качества, ще ви подарят книжка с рецепти, а при покупка на брашно Топаз Мел, може да спечелите още едно брашно – Топаз Мел #Сладкар 🧁

📝 Кога и къде можете да се срещнете с нас
между 16.00ч. – 20.00ч.:

➡️ 07.11
Овча Купел 1, ул. Монтевидео 98

➡️ 08.11
Люлин 6 - център, бул. Джавахарлал Неро, срещу бл.604

➡️ 14.11.19
бул. Черни връх 204

➡️ 15.11
Овча Купел, ул. Любляна 42А

➡️ 21.11
Гео Милев, ул. Н. Коперник 27

➡️ 22.11
Дървеница, бул. Св. Кл. Охридски 15

➡️ 28.11
Младост 4, ул. Атанас Москов 15

➡️ 29.11
Гео Милев, Sky City

# 1 303
В играта на Памперс във форума ми дава грешка и че темата е заключена? Какъв е проблема?
Не намирам и линка за нескафе то в Кауфланд?
Темата е заключена, защото играта е приключила. Победителите ще се теглят утре.

# 1 304
Таня, затова си отделяй колата на друг касов бон. Чиста работа. Може да мрънкат, ама като вечно не са в час от Фантастико - така.
От Кауфланд и аз изтрих талонче с левче, все забравям да го изхарча. Но аз това не го считам за печалба.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 21:01 от sis_ko

Общи условия

Активация на акаунт