Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 869
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 275
И аз бях на лов за срички тази вечер. Хубавото беше, че толкова съсредоточено ги издирвах, че не обръщах внимание на хората дето ме гледаха странно отстрани. Успях да видя само една сричка, за другата на мъжа не му стигнаха нервите да ме чака и каза да взимам някоя на късмет. Имах късмет Joy и ще ходим да си търсим утре камионче.
Точки Верея също гледам съм събрала за чаша, но незнам дали във Фантастико сменят.

# 1 276
Аз пък в прингълс въобще не мога да се регистрирам,все не ми харесва паролите.Имам два кода и явно с тях ще си остана.

# 1 277
Аз пък в прингълс въобще не мога да се регистрирам,все не ми харесва паролите.Имам два кода и явно с тях ще си остана.

Ако си играла в друга тяхна игра, използвай старата парола през вход. Не прави друга регистрация.

# 1 278
  • София
Днес докато чаках да ми донесат камиончето във Фантастико един мъж чакаше с точки от Верея. Явно дават там.
И аз бях на лов за срички тази вечер. Хубавото беше, че толкова съсредоточено ги издирвах, че не обръщах внимание на хората дето ме гледаха странно отстрани. Успях да видя само една сричка, за другата на мъжа не му стигнаха нервите да ме чака и каза да взимам някоя на късмет. Имах късмет Joy и ще ходим да си търсим утре камионче.
Точки Верея също гледам съм събрала за чаша, но незнам дали във Фантастико сменят.

# 1 279
Жълтоклюно патенце, аз не казвам, че играта на Прингълс не работи, а че има проблеми с отделни акаунти/ IP-та или нз, и щом не е станало с един код, няма да стане и с другите. Аз регистрирах два имейла от моя комп, и двата станаха едва-едва, само въртеше, но прати имейл. Но и с двата акаунта не мога да регистрирам кодове (пробвах по два). И точно защото някои нямат проблем, предложих да се пробва с друг комп/ на др адрес/ др акаунт. Аз нямам възможност за момента и се отказах да се мъча, защото си е същото.

# 1 280
Жълтоклюно патенце, аз не казвам, че играта на Прингълс не работи, а че има проблеми с отделни акаунти/ IP-та или нз, и щом не е станало с един код, няма да стане и с другите. Аз регистрирах два имейла от моя комп, и двата станаха едва-едва, само въртеше, но прати имейл. Но и с двата акаунта не мога да регистрирам кодове (пробвах по два). И точно защото някои нямат проблем, предложих да се пробва с друг комп/ на др адрес/ др акаунт. Аз нямам възможност за момента и се отказах да се мъча, защото си е същото.

Пробвайте с различни браузъри. При мен играта работи с мозила и хром, другите не съм ги пробвала. Надявам се да успеете и късмет.

# 1 281
Мерси! Пробвала съм, трила съм кеша, писала съм им... Не става. Simple Smile

# 1 282
  • София

Пробвайте с различни браузъри. При мен играта работи с мозила и хром, другите не съм ги пробвала. Надявам се да успеете и късмет.

С Хром не стана. С Мозила не съм пробвала.

Ще пробвам с друг компютър. За друг адрес ще ми е трудно. Sad Нямам мобилен интернет. Използвам интернет само вкъщи.

# 1 283
Разменям код от Прингълс за два от Кола Зиро.

# 1 284
  • Велико Търново
Аз пък си мислех, че мина играта с колонките на Прингълс- не беше ли до края на октомври? Пазя кутиите, защото в правилата пишеше, че ще има някакви седмични тегления до края на годината за още няколко колонки. 🤔 Аз ли съм се объркала или има нова игра?

# 1 285
Не съжалявайте за Прингълс - аз играх и в двете им игри и не спечелих нищо.
Иначе, игрите са активни.

# 1 286
Пристигнаха ли ви напитките от AdeZ

# 1 287
Пристигнаха ли ви напитките от AdeZ
Не е пристигнала.

Петък ми се обадиха от Нескафе, че печеля външна батерия - точно за нея играх Simple Smile

# 1 288
Аз чакам обаждане от Нес кафе за раница - пише, че срока за връзка е 5 дена - така че трябва да е утре..

# 1 289
Rois по правило трябва да обявяват печелившите до 72 часа от тегленето, а няма даже за предишната седмица публикуван печеливш. Четох коментар, че са некоректни в игрите. И те ли дават наградите на семейството?

Общи условия

Активация на акаунт