Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 884
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 260
Опитах се да светя в магазина, нищо не стана. На полупразна бутилка вкъщи му хванах цаката, но не знам с пълна в магазина дали ще успея 😃

Да не си гледала студена бутилка? На топла се вижда много лесно.

# 1 261
Здравейте, днес реших да ви пиша и да споделя с вас, че от 10 години играя всякакви игри, а от 2 години съм във вашият форум. До тогава не знаех, че има толкова "луди глави" като мен. Много ви се радвам, вие сте едно малко семейство. Карате се, обичате се, честотите си празници, ако можете да седнете и на една маса щеше да бъде още по-весело. Радвам се, че ви има...

# 1 262
Включих се в топаз мел с една бележка,местната ни верига участва в промоцията.И в нескафе в лидълската игра се включих,в други игри не участвам и не чакам нищо.Постен месец,чакам коледните календари ☺

# 1 263
  • София
Здравейте, някъде назад имаше споделена игра на Маги малки тайни. Купих фикс и сега не намирам играта, за да видя какво трябваше 😜😂 Ако може пак да я споделите 🍀🍀🍀
Може би е тази:
https://m.facebook.com/teodoratitova/photos/a.1691565524425569/2 … ype=3&theater

# 1 264
И в нескафе в лидълската игра се включих
Тази игра мисля че е от 21.11.2019, аз я споделих първа тук със снимка от онлайн брошурата

# 1 265
Вярно 🤣Пак ще купувам значи,мислех после да я регна 😅

# 1 266
  • София
Опитах се да светя в магазина, нищо не стана. На полупразна бутилка вкъщи му хванах цаката, но не знам с пълна в магазина дали ще успея 😃

И аз опитвах на топла, но не се получи. Вкъщи отново се мъчих и накрая се получи, но само ако съм без очила. От очилата се появяват някакви отблясъци. Но съм доволна. Купих 2 коли и се паднаха различни срички. Дано следващия път се справя някак в магазина, за да открия сричката, която ми липсва. Купих колата от Фантастико, трих карта и ми се падна чанта. Обаче искаха да ми вземат бележката, която умишлено направих да е над 25 лв, за да имам едно участие в играта им и предпочетох да не взимам чанта, която и без това едва ли ще ползвам.

За чипс Прингълс има ли нещо специфично при регистрацията на кодовете? Вече втори код опропастявам. Пиша кода, иска да вляза в профила си, който успях да създам още при първия код, но след това зацикля и нищо не става. Първият път реших, че е заради ИЕ, но пробвах и през Хром - същата работа. Курсорът започва да се върти и нищо повече не става.  Sad

# 1 267
Счупих каръка, открихме едно ДА - утре отивам за камионче да видя.
Видях, че са заредили чипс Чио с промо лента, но след пуканките нямам желание да се пробвам и не купих.

Ето и една игра на SOpharmacy, май не е споделяна.
https://sopharmacy.bg/koledna-igra.html

# 1 268
  • Русе
Отивам тази вечер в Кауфланд, въоръжена с фенерче,  на лов за Да....коледни бутилки няма,  язък!😀😀

# 1 269
  • София
Таня67, вади се дубликат и към него се закача печелившата скреч-карта. Не знам от кое Фантастико си пазарувала, обаче някой служител е за наказание. И аз лично бих се разправяла. Аман от...
Като спечелих от Syoss 4 дена обикалях с дубликат докато докарат наградите. После пък с Милка нямаха скреч-карти. Дадоха ми дубликат, с който да се върна за карти. А сметката дори не беше над 25 лв. Тоест сумата няма значение. Обаче ако си спечелила нещо и не си взела картата, те с дубликат могат да си приберат наградата

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 21:25 от Earth80

# 1 270
  • София
Таня67, вади се дубликат и към него се закача печелившата скреч-карта. Не знам от кое Фантастико си пазарувала, обаче някой служител е за наказание. И аз лично бих се разправяла. Аман от...
Като спечелих от Syoss 4 дена обикалях с дубликат докато докарат наградите. После пък с Милка нямаха скреч-карти. Дадоха ми дубликат, с който да се върна за карти. А сметката дори не беше над 25 лв. Тоест сумата няма значение. Обаче ако си спечелила нещо и не си взела картата, те с дубликат могат да си приберат наградата
В Хаджи Димитър пазарувах, но картончето си остана в мен. Няма как да я вземат.  Wink За дубликата се досетих и аз, но касиерката каза, че не може да извади. Възможно е и да е била права, защото аз се дръпнах настрана и вече беше минал следващият клиент с новата сметка. Но ме е яд не толкова заради едната торба, колкото за това, че май непрекъснато има неразбории с игрите им.

Всъщност с картончето се участва в томбола за телевизор. Попълва се дата и час на касовата бележка, което означава, че на победителя ще му я искат. Още едно противоречие. Wink

# 1 271
От фейсбук:

NIVEA

Най-интересните приказки са тези, които са вдъхновени от детството!🤸 Днес те предизвикваме да споделиш една от тях с нас, като ни покажеш любима снимка с твоето мъниче! Публикувай я в коментар и можеш да спечелиш фотоапарат📸 за моментни снимки Instax mini 9 и новите лимитирани приказни кремове от NIVEA!💙

🖼️ Участието не е обвързано с покупка на продукти.
🖼️ Период за участие: 15 – 28 ноември 2019г.
🖼️ Преди да участваш, провери Правилата тук >> http://---shoretner923-2NNArlK
🖼️ Открий повече за NIVEA Приказки тук >> http://---shoretner923-2KkBpnA

# 1 272
Скрит текст:

Студена беше. Ще пробвам и с топлите 😁🌷

# 1 273
За Прингълс не се мъчете - няма да стане, със същия проблем бях. Само върти и нищо... Не е от браузъра, не знам защо се случва. Мисля, че отчита и кодовете като използвани, защото ми дадоха друг - невалиден. Grinning Ако имате възможност, пробвайте от друг комп и с др регистрация.

# 1 274
За Прингълс не се мъчете - няма да стане, със същия проблем бях. Само върти и нищо... Не е от браузъра, не знам защо се случва. Мисля, че отчита и кодовете като използвани, защото ми дадоха друг - невалиден. Grinning Ако имате възможност, пробвайте от друг комп и с др регистрация.

Аз нямам проблем с Прингълс. Имам 3 колонки

Общи условия

Активация на акаунт