Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 924
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 245
Играта на Том Тейлър за якето дали приключи? Вече не ми зарежда страницата. Проверих и във Фейсбук, но и там нищо не пише.

# 1 246
  • София
След регистрацията на бележка с Нескафе пращат ли потвърждение или нещо такова?!

# 1 247
# 1 248
Здравейте,чета Ви от много време и се престраших и аз да пиша като Ви споделя една игра с малко награди (мисля,че не е пускана,а ако е извинете).
https://sites-bg.fashiondays.com/make-a-wish-november-2019/?_ga= … 967211.1570381816

# 1 249
# 1 250
Да ви попитам, някой успя ли са спечели вече колонка на чио - сигурно 10 кода вкарах и все е опитай пак?Imp
Имам и още едно въпросче, нали трябваше да споделя мнение за Дефендил /имуностимулиращия сироп спечелен от форума/ вие в коя тема споделяте такива мнения?

# 1 251
От 1 декември кауфланд ще имат игра с коледен календар.

# 1 252
Бях до Булмаг Варна (Гранда), пуканките Chio са намалени и взех 4 пакета, отново нищо, повече няма и да се пробвам. Има и от промоционалния чипс, но само Paprika, най-големите, падна ми се талон за 20 г чипс. Grinning

Има и чипсове Vipa с промоционални ленти: https://gracia-bg.com/

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 15:40 от diana.91

# 1 253
Днес си намерих кола със сричката Ле, само тя ми беше останала. Стана много лесно, не съм ползвала и телефона. Само наклоних бутилката и се виждаше много добре. Като я изпием ще търся камионче. Grin Blush

# 1 254
Сега се зачетох, по-подробно в правилата на кубети, мислех си, че мога да избера тениска за М М от саита съндеихабит, да да ама Не- може само от секцията Кубети в този сайт, а там са рекламни на кубети. Разочаровах се

# 1 255
# 1 256
Само ви чета. Напоследък нищо не печеля. Последно Омото и чашата Горна баня от форумните игри 🙄
Вчера купувах памперси на дребния, нарочно отидох в магазина, в който знам , че имат скреч карти за Пуфис. До последно продавачката не ми даде, но си поисках и спечелих книжка. Дано счупи каръка 😁
Скрит текст:
От първите три коли събрахме сричките и утре отивам за камионче. Опитах се да светя в магазина, нищо не стана. На полупразна бутилка вкъщи му хванах цаката, но не знам с пълна в магазина дали ще успея 😃

# 1 257
  • София
Да ви попитам, някой успя ли са спечели вече колонка на чио - сигурно 10 кода вкарах и все е опитай пак?Imp
Имам и още едно въпросче, нали трябваше да споделя мнение за Дефендил /имуностимулиращия сироп спечелен от форума/ вие в коя тема споделяте такива мнения?
За Дифендил пращат линк към анкетата на имейл. Аз вече получих и отговорих. Май преди седмица беше.

# 1 258
  • Бургас
Имаме си камионче!

# 1 259
Здравейте, някъде назад имаше споделена игра на Маги малки тайни. Купих фикс и сега не намирам играта, за да видя какво трябваше 😜😂 Ако може пак да я споделите 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт