Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 887
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 335
Днес регистрирах няколко талончета от Кауфланд, но не получих потвърждение на имейл, а изписа, че трябва да пратят.
Някой с такъв проблем?
Дали изобщо ще участват за тегленето?
Аз!
Ще им пиша един мейл май.

А за Лидл - нямам думи, все едни и същи. Чак на мен вече ми правят впечатление. И на тях ще пиша.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 10:50 от little afternoon

# 1 336
  • Велико Търново
И аз им писах, сега ще пиша и на Neckarsulm централния офис. Това е подигравка и то публична!

# 1 337
  • sofia
Ако някой иска да праща скрийнове имам стари от играта на Лидл 33х3000 лева с познатите имена, нека ми пише до му ги пратя 😊

# 1 338
Мисля, че трябва и на Фейсбук страницата на Лидл да се пише и то възможно най-конкретно. Репутацията е всичко за търговците. Иначе е-мейлите само те си ги четат. Аз от тази тема разбрах за всички измами около игрите. Даже и за журналистическо разследване има място, ако се открие противоречие с правилата, но може и да са си опекли работата. Поне във ФБ ще има смисъл, да четат хората.

# 1 339
  • Велико Търново
Който има фейсбук, нека пише и там! Там си е голяма аудиторията и наистина ще си бъде публично порицанието!

# 1 340
Здравейте момичета,пускам още една игра.Мисля,че не е пускана. Правилата на играта са качени в страницата във Фейсбук на Dr. Oetker. https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria/photos/rpp.36061767732 … ype=3&theater

# 1 341
Писах на Тайгър за колонката, да видим какво ще ми отговорят.
Мисля срока за доставка беше до днес,но не мога да открия вече пълните правила, за да ги прочета отново.
Някой около 16.10 със спечелена и неполучена награда от Тайгър има ли ?

# 1 342
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз ще пиша на Лидл.....на всички възможни места......ама такива ще им ги напиша.....Rage

# 1 343
Мисля срока за доставка беше до днес,но не мога да открия вече пълните правила, за да ги прочета отново.
Къде им пишете. Може ли имеил. Аз имам 2 неполучени награди.

# 1 344
Гледам във Фейсбук страницата на Лидл няма нищо? Да не трият коментарите? На последната им публикация има един скрит коментар. И аз не знам дали да им пиша и какво. Реално в правилата им тази година няма ограничение по една награда на човек и онези не са в нарушение. Накрая и в Лидл анкетата ще са обрали ваучерите.

# 1 345
  • при късмета
Във ФБ вероятно трият коментарите, като Метро. Предполагам, че вече им е писано. Не играя съвсем съзнателно в тази игра, но ще пиша и аз и ще посоча причината поради която не играя, съответно не пазарувам там. Срамота е, при положение, че и Фантастико и Кауфланд в момента имат игри с условие сума за пазаруване, да се излагат като кифладжии. В тази игра може да няма ограничение за спечелени ваучери, ама от толкова бележки как пък едни и същи печелят. Ако разчитат на случайност, то нямаше да са едни и същи списъците на всяко теглене, защото вероятността за това е под нулата

# 1 346
Къде им пишете. Може ли имеил. Аз имам 2 неполучени награди.

Писах им във фейсбук, дано отговорят. Не открих имейл, където да пиша, затова там.

# 1 347
  • Пловдив
Здравейте, чета ви, че все едни печелят и то май не само при Лидл и реших да направя едно предложение относно писането към Лидл, защо някой, който може да се справи да напише едно писмо към централата на Лидл към Германия, защото от всичко това, което четох тези печелившите май са си уредени, знаят се и на който и да напишете май ще е нищо

# 1 348
Журналистическото разследване е много добра идея. Нека да се разгласи поне, пък може и да се стигне до някой орган(не исках да използвам тази дума, но не се сетих друга), който да се задейства. Иначе ясно е вече, че организаторите няма да направят нищо. Иначе те не печелят само от Лидл, това дразни всички.

# 1 349
Любомир Жечев е човека Wink за да ги изтипоса.

Общи условия

Активация на акаунт