Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 258
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
А какво ли стана с онази игра на Гарние, дето трябваше да се пишат писма? Изпратих едно писмо, сигурно не им е харесало, но все пак съм любопитна кой спечели?
Вчера, при запитване във фейсбук, ми отговориха това: Резултатите ще бъдат публикувани след изтичането на периода на Конкурса. Каним Ви да следите нашата Facebook страница, тъй като победителите ще бъдат обявени там. Поздрави, Ваш Garnier!

Нали срока беше до 15-ти ноември? И аз търсих, но не видях печеливши.

# 1 546
За деца:
Четката и моливите хвани, рисувай и магическа награда от „Замръзналото кралство 2“ спечели!
http://www.az-deteto.bg/tchetkata-i-molivite-hvani,-risuvay-i-ma … i/19661/view.html

# 1 547
На Кауфланд явно не изпращат мейли за потвърждение на регистрацията. Мъжът ми се в заблудил и ме подведе, че нещо не им работи сайта.

# 1 548
  • Пеликания
Игра за сладкарите, аз не съм от тях Grinning
  https://m.facebook.com/notes/dr-oetker-bulgaria/%D0%BE%D1 … eY_PA5FNufMoq1m_M

# 1 549
Някой вече да си е получил наградата от кулинарната игра на Bonduelle във фейсбук - 30те работни дни от предоставянате на данните ми за доставка изтича тази седмица.
Вчера я получих със Спиди.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 14:48 от Sonnenlicht

# 1 550
Има ли някой получил колонка от Pringles? Спечелих една, обаче пише 90 дни да си предвидя. Ще си почакам ли? 🧐

Колонките пристигат за 7-10 дни. Разнасят ги Български пощи, ама действително не ги разнасят. Аз ходих и си ги взех от там. Ако са минали дните, отиди и си я потърси.

# 1 551
Пеневи нямат срам...след поне 7-8 ваучера от лидл за седмица се наредиха в zeva за кърпички и ваучери от фантастико.То бива лакомия ама това вече не го разбирам.

# 1 552
И аз съм с награда от Памперс Simple Smile Като им пратих имейла, писах и размера, пък да видим какво ще пратят Grinning

# 1 553
За деца:
Четката и моливите хвани, рисувай и магическа награда от „Замръзналото кралство 2“ спечели!
http://www.az-deteto.bg/tchetkata-i-molivite-hvani,-risuvay-i-ma … i/19661/view.html
Някъде опоменато ли е до каква възраст могат да участват децата?

# 1 554
Има ли някой получил колонка от Pringles? Спечелих една, обаче пише 90 дни да си предвидя. Ще си почакам ли? 🧐
септември или октомври /там някъде/ бях спечелила  2 колонки и двете дойдоха около 2 седмици, след като бяха спечелени, но дойдоха с български пощи, не очаквай куриер /но говоря за малките колонки Сони, не от играта с по-големите колонки/
Благодаря! Точно колонка от тази игра, която веднага след регистрацията разбираш, дали печелиш. Обадиха ми се от пощата, а друго не чакам. Отначало се замислих за някой акт за превишена скорост, но изрично питах и жената уточни, че е правоъгълен пакет.
Благодаря и на теб, Жълтоклюно патенце за инфото.

# 1 555
  • Пловдив
Да ви кажа моята сага с ваучерите от лайън приключи успешно.Пратиха ми нов ваучер,Но реших да пробвам и другия дето не ставаше и о, чудо сдобих се с два!Сигурно това е компенсация,че нищо не печеля🤣 Дано счупих каръка,чакам уикенди от мерилин и захарни заводи,И с един код се включих в мерси,ааа и едно участие с триста зора имам в спаркс за часовник-много го искам Ама едва ли- не ме обича много той😀

# 1 556
# 1 557
Аз имам доста участия за тоя телефон в Спаркс, защото от лятото не бях харчила кредити, а и като регистрирам капачките за Йордания се натрупват още... Но едва ли ще го спечеля - само 5 награди...

# 1 558
Не ме избраха от форумната за Памперси и отивам за Пуфис до Фантастико да се пробвам за одеялце. На касата печеля и ми искат освен картата и касовия бон. Аз естествено не го давам, защото направих 25 лв. да се включа в другата игра. Дубликат не можело, щото минали хора след мен. След разговор с управител, все пак решиха да ми дадат оделцето без бележката. Казват ми, като триете скреч карта винаги си искайте дубликат на касовия бон. Отвърнах, че аз ще знам, но всеки клиент няма как да знае, хубаво е касиерките направо да го дават.
Таня, добре си се сетила за чантата. Вечно нещо не са в час от тази верига.
Ето го одеялцето - 70/90, тънко, но мекичко и хубаво.

Отивам сега за чашка на Верея, щото който няма глава, има крака. Blush

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 17:35 от sis_ko

# 1 559
Има ли неполучени награди от играта Класът на Qeence

Общи условия

Активация на акаунт