Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 289
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 575
Взех си колонката. Харесва ми! Нещо обаче не успявам да я подкарам на bluetooth Grinning
С кабел си върви успешно, хубав звук има.
Доволна!

Чакам напитката от форума и тениската от Спаркса и се готвим за нови и интересни игри ( ако може с някоя външна батерия, мрън мрън )

# 1 576
Току-що ми звънна някаква жена от кол центъра на Кока-Кола (уж), щеше някакви въпроси да задава, но ми се стори странно и времето, и тона, и обаждането като цяло. И я попитах каква е целта, не помня да съм звъняла на кол центъра им (за тази година става въпрос) и че мн късно звъни, прекрати набързо разговора. Ако някой се интересува, ще споделя номера. Друг с такъв случай?

# 1 577
  • SF
Има ли игра на Милка?

# 1 578
0879666721 ли е номера?Моята беше културна, звъня миналата седмица,каза че проучвали обслужването на КК и мнението на клиентите.Отговорих и набързо,през деня ми звъня на мен.

# 1 579
Взех си колонката. Харесва ми! Нещо обаче не успявам да я подкарам на bluetooth Grinning
С кабел си върви успешно, хубав звук има.
Доволна!

Чакам напитката от форума и тениската от Спаркса и се готвим за нови и интересни игри ( ако може с някоя външна батерия, мрън мрън )

Задържаш копчето за включване на колонката и търсиш устройството (примерно през телефона или лаптопа). Лесно се сдвоява.

# 1 580
Този номер да не е от някоя игра: 0882430577 ?

# 1 581
На Тик Так е честито Wink

# 1 582
Бях спечелила тенджерка на тефал от играта на кауфланд с талончетата.Отивам да си я взимам днес-загубила
съм талончето.Може ли да съм такава козааа много ме е яд.Един път да спечеля нещо от тях и то замина.

# 1 583
0879666721 ли е номера?Моята беше културна, звъня миналата седмица,каза че проучвали обслужването на КК и мнението на клиентите.Отговорих и набързо,през деня ми звъня на мен.
0886463886 Много късно звънят, вече се съмнявам във всичко, но и тя не беше настоятелна. Grinning

# 1 584
Май от Adez разпращат напитките.

Сега ми дойде sms от speedy.  Като инфо за товарилницата пише - Подарък от кока кола /нямам печалба от mysparx или КК/

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 20:57 от bg_MAMA_Fan233

# 1 585
На Тик Так е честито Wink
Еха... Звънели са на мама, а тя била на улицата и казала, че не чува от колите и дали може да й звъннат пак. Жената казала, че ще звънне вечерта (не е), или утре сутринта. Дано не я пропусне.

# 1 586
# 1 587
И на мен ми звъняха от Кока кола!Жената беше като улицата хваната,едни такива нескопосани въпроси"Като ви звъннаха от Колата ,казахте ли на близките си и приятели за вашия разговор?"....просто ме шокира с махленските си въпроси

# 1 588
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Нова игра на Боровец с определени обекти..

Цък

# 1 589
  • Велико Търново
Май от Adez разпращат напитките.

Сега ми дойде sms от speedy.  Като инфо за товарилницата пише - Подарък от кока кола /нямам печалба от mysparx или КК/
И аз получих такъв и тъкмо се чудех какво може да е, а то напитките.

Общи условия

Активация на акаунт