Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 353
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 590
  • у нас
Много късно ги разпращат смс-ите на спиди. И аз току що получих. Не пише какво е, но напитката ще е.

# 1 591
Каква е играта на Боровец - не се отваря?

Спиди ми изпратиха смс в един през нощта (за наградата от Фабер Кастел, преди седмица)...

# 1 592
# 1 593
Взех си колонката. Харесва ми! Нещо обаче не успявам да я подкарам на bluetooth Grinning
С кабел си върви успешно, хубав звук има.
Доволна!

Чакам напитката от форума и тениската от Спаркса и се готвим за нови и интересни игри ( ако може с някоя външна батерия, мрън мрън )

Задържаш копчето за включване на колонката и търсиш устройството (примерно през телефона или лаптопа). Лесно се сдвоява.

Благодаря! Мъж ми я разучи вече колонката. Стана работата.

# 1 594
  • Стара Загора
И аз със съобщение от Спиди - и при мен същата информация от товарителницата. Утре ще стане ясно, но само AdeZ чакам и аз Rolling Eyes

# 1 595
Каква е играта на Боровец - не се отваря?
Сега ми излезе във фейсбук
https://m.facebook.com/notes/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B … /887702648293774/

# 1 596
Харесват ми наградите от новата игра на Боровец, но обекта в Пловдив ми е много далече. Жалко, че я няма играта в Лекси.

# 1 597
В малките градове има по един участващ магазин само, а голямата награда е една на магазин ... Все пак ще си опитам късмета, защото искам нутрибулет.

# 1 598
За Варна е обявено,че участват Стармаркет,обаче не ми стана ясно дали във всеки магазин ще се раздадат големи награди или общо за веригата?

# 1 599
Пише за всеки магазин по една голяма награда(дрон или нутрибулет) и три утешителни.

# 1 600
Информация за наградите в конкретния магазин.
17.1. Във всеки един от търговските обекти ще бъде изтеглена по 1 брой голяма награда и по 3 броя утешителни награди.
17.2. Голямата награда и утешителните награди ще бъдат определени конкретно за всеки един от обектите по т. 26.
17.3. Информация за участващите в Промоцията награди в конкретния търговски обект ще бъде изложена от Партньора в обособена зона на плакати.

# 1 601
  • Лясковец
Днес ходих да си взема 2 чаши от Верея със 20 оранжеви  и 1 удвояващо капече,но жената на касата не знаеше и извика шефката която ми обясни,носиш 10 точки и 10 от Верея Чудно и вземаш 5 чаши.

# 1 602
  • София
И на мен ми звъняха от Кока кола!Жената беше като улицата хваната,едни такива нескопосани въпроси"Като ви звъннаха от Колата ,казахте ли на близките си и приятели за вашия разговор?"....просто ме шокира с махленските си въпроси
Mахленските въпроси не са измислени от нея.  Laughing Въпросник, който четат е. И на мен ми зададоха същия въпрос.  Laughing Правят проучване дали сме доволни от горещата линия. Аз първо не се сещах да съм звъняла скоро, но после ми просветна - звънях да питам за наградите на Симпли тейсти, защото не бях получила дъската.

Днес ходих да си взема 2 чаши от Верея със 20 оранжеви  и 1 удвояващо капече,но жената на касата не знаеше и извика шефката която ми обясни,носиш 10 точки и 10 от Верея Чудно и вземаш 5 чаши.
Според правилата трябва да носиш само 1 точка за удвояване. Дори пише, че ако занесеш 2, няма да се удвои 2 пъти. Според мен пак не са били наясно. Wink

# 1 603
Не ми казвайте, че и тук ще оберат наградите... Съвпадение?! 🧐
И то с такива “творби”, за тези и думата “мацаница” е твърде хубава.

# 1 604
Ако с тези грозотии спечелят, значи са нападнали системата и на тази игра. Ех, тези хора са достойни за филм. Smile

Общи условия

Активация на акаунт