Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 252
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 605
Здравейте,

Благодарим Ви за участието в проучването на тема "Нови автомобили".

Честито, вие бяхте изтеглен/а на случаен принцип и печелите наградата ни от 50 лева.

За да ви пратим наградата моля да ни пратите вашите имена,  както и актуален IBAN.

Плащанията ще бъдат направени до края на месеца.

Поздрави
На това му казвам "добро утро"

# 1 606
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Значи нЕмам никакъв шанс......Да са му честити на Мирославчо........

Аман.......като хлебарки са бе......Rage

# 1 607
  • Бургас
Аз вече  изгубих интерес да играя, то само колонки, запали, тефтерчета за нас, а тея от клана се напукаха да ходят по почивки и екскурзии ми Аман от такива жалкари вече...

# 1 608
За Хуауей си мисля, че ще спечели някой студент от НХА или професионални фотографи, а не случайни участници. Но ще видим - може пък да греша...

# 1 609
вчера ми звъняха от тел: +359988139598 - но в този момент телефона ми направи проблем и не успях да отговоря, при опит да върна обаждането дава, че е централа и всички оператори са заети. Говори ли ви нещо този номер

От Лидъл така и не ми отговориха на моето запитване, защо "определени" хора, /цитирах доста имена/ печелят във всички техни игри.

Днес чакаме ли някакво теглене?

# 1 610
Този номер да не е от някоя игра: 0882430577 ?
На Тик Так е честито Wink
На мен от Тик Так ми звъняха от друг номер-0887903444.

# 1 611
  • у нас
Тъкмо за закуска ми пристигна напитката от Adez Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 612
Мен за добро утро ме събуди куриера на Спиди, уж щеше по обяд да идва, но рано-рано ми донесе соевата напитка. Grinning

# 1 613
  • Бургас
За Хуауей си мисля, че ще спечели някой студент от НХА или професионални фотографи, а не случайни участници. Но ще видим - може пък да греша...
Аз днес за стотен път се опитах да кача една снимка и взе, че стана 🍾 сега ще чакам да спечеля  уол пейпъра на Мирко, направен с новия му телефон Хуауей P 30 Pro

# 1 614
С втори ваучер Opticlasa от кока кола съм 😍 супер хепии

# 1 615
  • Бургас
Игра на А1 в инстаграм Simple Smile

# 1 616
И аз си получих напитката от Adez .Остава да чакам чашата от захарни заводи.Доста я забавиха .

# 1 617
Спаркса ми отговориха, че размерите тениски били само М и L Disappointed Relieved няма как ММ да си е носи Pensive

# 1 618
Получих колонката от tiger, спечелена 3 седмица, дойде по пощата.

# 1 619
  • Велико Търново
Лилд България ми отговориха с бланкетен отговор по имейл. Върнах им че не ме устройва и да помислят пак и да отговорят отново. Чакам отговор от ЛИДЛ ЦУ, междувременно писах и на complaint resolver uk, не съм много сигурна колко ще се захванат с нещо, но може и да се размърдат. Ако ми поискат снимки от предишни игри ще пиша да ми пратите скрийн шотове.

Общи условия

Активация на акаунт