Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 256
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 620
За Хуауей си мисля, че ще спечели някой студент от НХА или професионални фотографи, а не случайни участници. Но ще видим - може пък да греша...

И аз от любопитство ще следя кой ще спечели. Няма да ме е яд, ако е студент от НХА, стига Миро да не се окаже такъв 😁 или Руска - преподавателка.
Ако не е съвпадение, тези явно познават някой от журито, иначе не си обяснявам как драсканиците на Миро са одобрени и дори имат харесвания...? На мен ми приличат на интерфейса на Winamp от едно време. А и нямат никакво място за сравнение с, да речем, орхидеите или розата на Петя. Тя е вложила труд, време, душа, защото е рисувала, а такива като Мирчо просто са направили 2-3 клика с мишката и готово...
Опорочено ми се струва всичко в тоя конкурс, но дано да греша и аз. Все пак, още веднъж желая късмет на всички тук, които са се включили.
🤗🍀

# 1 621
  • Вестерос
На Мирото творенията за 1 секунда в гимп или фотошоп се правят...

# 1 622
skk007  - искам да те подкрепя, много съм бясна на Лидъл, ако прецениш прати ми на лични текста на мейла към централата, за да го изпратя и от мое име

# 1 623
Имам имейл от Спиди утре да очаквам пратка. Пише "подарък от Кока Кола". Вероятно е бутилката AdeZ, защото няма друго какво да е.
Аз също получих sms от Спиди и се чудех за какво е, но наистина ще е за напитките от Adez

# 1 624
Кланът винаги може да си осигури харесвания - те са минимум 50 човека, все пак (ако съдим по всичките им роднини и приятели, които участват и печелят). Simple Smile
И на мен не ми одобриха една картинка - третата, която пратих. Аз си я харесвам - шаренка е)) Но може пък да са бавни и да се появи до края на играта в галерията...

# 1 625
  • София
И аз с напитка днес, но още не е дошъл куриера. Интересно ми е какъв вкус ще е.

# 1 626
За деца:
Четката и моливите хвани, рисувай и магическа награда от „Замръзналото кралство 2“ спечели!
http://www.az-deteto.bg/tchetkata-i-molivite-hvani,-risuvay-i-ma … i/19661/view.html
Някъде опоменато ли е до каква възраст могат да участват децата?
До 17 години

# 1 627
  • София
И на мен ми донесоха напитката, а трябваше на обяд. Същата е като показаната по-горе.

# 1 628
Някой чака ли още от големите колонки на Прингълс?

И аз получих напитката, още не съм я опитала, рано ми е, но съм много любопитна, дали ще ми хареса.

# 1 629
На всички ли са дадени напитка със соя?

# 1 630

И моята сега дойде. Май всички са еднакви.

# 1 631
Лидл не упражнява никакъв контрол върху бележките и който има време и желание, може цял ден да регистрира една и съща бележка - на тях им е все едно:

# 1 632
Лидл не упражнява никакъв контрол върху бележките и който има време и желание, може цял ден да регистрира една и съща бележка - на тях им е все едно:

Ами хайде тогава да започнем да си регистрираме една и съща бележка по сто пъти и да видим, може би тогава ще ни излезе "късмета" и ще спечелим...

# 1 633
Ми, в момента нямам време за това упражнение, но си мисля да пробвам - идат празници, трябват ми ваучери...

# 1 634
  • София
Лидл са големи кретени.

Общи условия

Активация на акаунт