Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 381
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Гледам, че новото "Лили" на Дондуков вече са го позаредили. Предполагам, че ще го пуснат преди празниците и ще има колело за въртене с награди.

# 2 101
С някой от победителите свързали ли са се от играта на Кино Нова Замръзналото Кралство? Виждам първите букви от името си и фамилията, но може да има още 100 със същите инициали.

А имаше и 30, ако не се лъжа за броя, двойни билета за кино, които не виждам от кого са спечелени.

# 2 102
С някой от победителите свързали ли са се от играта на Кино Нова Замръзналото Кралство? Виждам първите букви от името си и фамилията, но може да има още 100 със същите инициали.

А имаше и 30, ако не се лъжа за броя, двойни билета за кино, които не виждам от кого са спечелени.

Да има, и аз не виждам да са обявили печелившите на билетите.

# 2 103
  • Сф
Аз мисля, че са същите и печелят сувенир + билети.

# 2 104
Взехме си камионче от Кока кола. Бяха докарали само 10 и вече бяха разграбени. Не разбирам защо пускат игри,за които едва се добираме до наградите,но както и да е. Вече го напълнихме с бонбони. 🤗

# 2 105
Бях до Кауфланд и изобщо нямаше от тези комплекти на Дав със сета за маникюр. Само седи етикет с намалената цена и до него - нищо. Може и въобще да не са докарвали...

# 2 106
Изтеглени са късметлиите, които печелят ароматна свещ от ДОМКО. Това са:

3y3u
juniper
d0ra

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 01.12.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на DOMKO и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

# 2 107
Ние вчера в 10 часа бяхме в К за седмичен пазар и същата работа за този сет.Попитах една от служителката,каза че имало в склада,но си имала друга работа не да зарежда тях,всичко друго било пълно на стилажа.Не съм се и разправяла повече.И от милка чашите нямаше,хич ги няма Кауфланд в това отношение.Гледам камиончетата се продават вече из сайтовете и фейсбук,грозна история.

# 2 108
При нас имаше от чашите на Милка, но аз бях за други неща. Участвам в 3 игри с една бележка, но не вярвам, че ще спечеля и от трите, така че е все едно...
Ще взема да пиша на Кауфланд за комплекта на Дав.

# 2 109
Петя , вчера рано сутринта(8.30-9 ч.) отидох заради два вида (м. и д.)комплекти на Дав в К.-нямаше дори и етикети , две служителки идваха с мен да търсят и вдигат рамене.Днес ги бяха заредили и към 11 ч. от този с несесера остана един.

# 2 110
Качествени ли са тези несесери поне? Ако някой го е отворил. Че съм виждала такива с нережещи ножички и нокторезачки и т.н.

# 2 111
Взех два -за мама и за свеки, на външен вид кутийката му изглежда добре , но за вътре- не знам(аз си ползвам един от 90-те...чудех се да си взема и за мен?!?)

# 2 112
Ми, аз им писах ако може да ми пратят два и да ми звъннат да ги платя (на цената от брошурата), но не знам дали ще се съгласят))

# 2 113
При нас имаше от чашите на Милка, но аз бях за други неща. Участвам в 3 игри с една бележка, но не вярвам, че ще спечеля и от трите, така че е все едно...
Ще взема да пиша на Кауфланд за комплекта на Дав.
Да, и аз се учудих, че не правят дубликат на касовата бележка (миналата седмица ми казаха на каса) и също участвам в 2 игри с една бележка.

Относно зареждането - случвало ми се е лятото за други стоки - отивам и са свършили - питам на информация и други служители - ще се зареди най-вероятно, почти сигурно, но не знаят кога (беше още вторник си спомням). Провериха за други магазини как са наличностите и отидох в друг далечен клон (че и там бяха на изчерпване Grinning), защото не ми дадоха гаранция за зареждането. Случи се пак да ходя през същата седмица и наистина бяха заредили (едни сгъваеми масички). Хвана ме яд, че пътувах и мъкнах, ноооо... не ми дадоха гаранция и заложих на сигурното. Simple Smile Така че би трябвало да заредят пак, но дано ти дадат точна информация от Кауфланд, че явно служителите не са много наясно.

# 2 114
А някой знае ли как се процедира с ваучерите за VR очила от тик-так?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт