Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 123
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 2 280
mimsim, и с теб няма да свършим таз работа 😃 от северозападО съм. Не става пусто с фенера да светя и да видя сричката. Вкъщи става, в магазина -не 🤷🏻♀

# 2 281
  • Пловдив
Ducet0 - Laughing ако си от Пловдив имам излишно Да, но си търся Ле Laughing
Аз съм от Пловдив и 5 ле-та, разменя за да😀

# 2 282
  • София
mimsim, и с теб няма да свършим таз работа 😃 от северозападО съм. Не става пусто с фенера да светя и да видя сричката. Вкъщи става, в магазина -не 🤷🏻♀
Смени магазина или разфасовката. Имам чувството, че са на партиди. И аз не мога да видя нищо в магазина, но го отдавам на това, че съм с лещи/очила.

# 2 283
mimsim, имам излишно ЛЕ. От Пловдив съм, малко по - късно ще ти пиша на лично.

# 2 284
Танче, тези са от три различни магазина. Здраве да е. Вече имаме едно камионче, ако нацелим сричката за още едно ще е супер 😊

# 2 285
  • София
Танче, тези са от три различни магазина. Здраве да е. Вече имаме едно камионче, ако нацелим сричката за още едно ще е супер 😊

И при мен е така, от три различни магазина, но са- ко ле ко ле ко ле ко ле.Няма да и това е Sad

# 2 286
На мен две ми трябваха, събрах ги, но едното нещо катастрофира, скъса му се целофана и срещна асфалта😂 Сега събрах за трето. Има една група във ФБ за размяна на подобни простотии, там си намерих липсващото.

# 2 287
  • София
В ДМ при покупка над 20 лв. се регистрира касовата бележка за коледни подаръци. До 15-ти декември. Пише го на брошурата.

# 2 288
  • София
И понеже в Кауфланд три пъти не намерих онзи комплект от Дав (с несесера), се "срещнах" с него в Била (цена 6,59)

# 2 289
на мен ми изписва, че днешната оферта за бонуса е изчерпана

# 2 290
Някаква реклама за игра на кит кат тече по радиата все не мога да я чуя добре.Някой успя ли да разбере за какво става дума?

# 2 291
Азснощи като си вървях по тротоара , до един казан видях хвърлена бутилка с черна капачка. Срам не срам взех си я е се оказа заветното ЛЕ. Добре че беше до казана а не в него. Днес си взех едно камионче. Няма да събирам за друго, това ми стига. Така че оглеждай се около казаните , може и на теб там да ти изкочи късметът.  Не всеки събира капачки та се намират и по този начин.

# 2 292
На Верея какви са наградите и колко точки трябва да се съберат?

# 2 293
Ето линк към играта на ДМ:
https://dm-xmas2019.bg/

Дано онези не преровят и техния боклук за касови бележки, че ни е спукана работата Joy
ДМ никога не си повтарят игрите, всеки път са различни, за разлика от елхата на Golden Rose например. Все пак може да пуснат и някоя без покупка.

# 2 294
На Верея какви са наградите и колко точки трябва да се съберат?

Заповядай направо линк с цялата информация за кампанията - https://promo.vereia.bg/

Общи условия

Активация на акаунт