Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 152
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 2 415
Нищо чудно.

Пробвах колелото на Чио чипс, но опитай пак Sad

# 2 416
Нищо чудно.

Пробвах колелото на Чио чипс, но опитай пак Sad
И при мен така, а са такава рядкост върху нарисуваното колело. Какъв късмет да улучим точно него Joy

# 2 417
Благодаря за списъка на Гарниер. Печеля малка награда, която исках. Омръзнало ми е с тези уикенди в Банско, все едно в България няма и други хубави места. Честито и на Подскочето Simple Smile

# 2 418
  • Русе
Благодаря за списъка на Гарниер- аз пък много се надявах на голяма награда, защото дадох всичко от себе си..дет се вика разгърнах таланта си, който явно не е бил достатъчен Simple Smile Получихте мейли, бял гълъб? Има име като моето, но е толкова често , че не смея да се надявам.

# 2 419
Имах един код на Кубети, регистрирах го и ми поиска следващ. Участвам Ли сега за награда? Не разбрах много от играта Simple Smile

# 2 420
  • Тук и сега
Здравейте ,момичета и успех на всички!
Ще следя темата  с интерес. Blush
Скоро започва и играта на Теленор

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 15:23 от Щастлива1

# 2 421
Имах надежди за Garnier, защото положих доста усилия, но какво да се прави. Някой друг път. Grinning
А и какво значи "победителите бяха изтеглени". Съгласно условията не трябваше ли да се оценяват писмата по креативност, а не да се теглят победители? Първите две имена наистина са редки и е странно ако са различни участнички. Чак такова съвпадение...

# 2 422
И мен ме няма,явно съм си загубила таланта за писане 😁
В ДМ комплекта на дав с несесер е на редовна цена 8.50лв.Днес търсих бебешкия с музикална кутия,който споменахте,но го нямаше там.Включих се в коледната им томбола,сега четох че на 18 ще теглят.Сигурно ще се включа още 1-2 пъти.

# 2 423
  • София/Търново
Може ли снимка на музикалната кутия от Кауфланд? И без това не печеля напоследък, да вземем да си направим подарък...

# 2 424
Може ли снимка на музикалната кутия от Кауфланд? И без това не печеля напоследък, да вземем да си направим подарък...

Веднага Simple Smile https://

# 2 425
Бебешкият комплект на Дав с муз. кутия го има и в аптеки Софармаси на 10,99 лв.

# 2 426
За софиянци, почитатели на Графа, публикация във фейсбук:

dm drogerie markt Bulgaria
4 часа ·

Следващата събота, 07.12., давам всичко за теб в dm Paradise Center… В 16:00ч. ще имаш възможността да се срещнеш лично с Графа, а следващият уикенд той ще те очаква на 14.12. в dm Serdika Center, 19:30ч. и на 15.12. - в dm Sofia Ring Mall, 14:00ч. Във всички dm магазини в гр. София ще намериш талон за 20% отстъпка на билетите за големия му концерт на стадион „Българска армия“ следващата година.

# 2 427
  • София/Търново
Благодаря!!!

Веднага Simple Smile https://

# 2 428
Имам я тази кутия, но се чудех дали да не я продавам/разменям. Не ви ли се струва, че много бързо върти мелодията? Thinking Не ми е приспивно. Smiley

# 2 429
  • София
Аз пък се надявах за Гарниер, че щом не е жребий, ще публикуват разказите поне на големите победителки. Сега остава едно съмнение в коректността при избора, а и особено след написаното, че победителите са били изтеглени и след повтарящото се име при големите награди... малко съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт