Пазаруване от НМ, тема 37, НОЕМВРИ 2019

• 48 532
  • 1 006
  •   1
Отговори
# 105

Ми, то в тази тема само аз си взимах горчица и жълто ))).

И аз имам горчица, но моя е дебел, тип одеало. Simple Smile
За жалост НМ много малко жълти дрехи имат.
Лятото исках жълта тениска, накрая от ПеТко си купих. Simple Smile

# 106
  • Mostly in my mind
На светлички не отива наистина толкова. Дъщеря ми е руса, с бяла кожа.  Взимала съм й няколко пъти горчица, жълто. Обезличава я някак си.

# 107
А къде изчезна раздел HM&me?

# 108
Щерката ме изяде за един суитчър с Ариана Гранде. От вчера го мъча дългуча, най-накрая хвана.

# 109
то зависи и нюанса на цвета, защото а съм студен подтон и с топли цветове приличам на повръщано
Да ви питам как е намалението в реала да знам дали иобщо да се обличам да ходя Simple Smile Смисъл ако са намалени от 35 на 29 аз съм пас Simple Smile

# 110
  • Русе/Germany
Някой има ли идея размерите от Индийския сайт на кои нашенски отговарят?
Искам да видя на това палто размерите, но не мога да разбера кой на кой отговаря.
И някой има ли го?

# 111
Дадени са гръдна об и дължина, това е малко като щатската номерация-4 - хс, 6-с, 8,10- м и т. н.
Много е хубаво, тук дали го има?

# 112
  • Русе/Germany
Maya Petrova 601620, благодаря.
Под артикулния номер го няма в България.
Ето го 0300908004.
https://m2.hm.com/m/de_de/productpage.0300908004.html

# 113
Здравейте ☺️
Миналата седмица бях в HM, с голям зор си осребрих един подаръчен ваучер. Почти нищо нямаше, никакво разнообразие. За гледах се в сайта.. аз не видях в магазина им повечето неща.
Иска ми се да поръчам, но много се опасявам, че няма да ми стане. Аз съм по-пищна нагоре😅
Как процедирате с избор на размер?

# 114
Палтото го имаше онлайн и тук...миналия сезон или по-миналия....

# 115
  • Русе/Germany
Палтото го имаше онлайн и тук...миналия сезон или по-миналия....
А дали някой от тук го е купувам, или да рискувам и да си гърмя кода за намаление 😁

# 116
Опитвам се да си спомня....но не се сещам. Коментирали сме го със сигурност, но повече не си спомням....

# 117
  • Русе/Germany
teta75, благодаря.
Сетих се по артикулния номер да потърся и намерих коментар, че е уголемено Simple Smile
Май ще пусна 36

# 118
Миналата Коледа поръчах това палто на 65 лева за племенницата. Тя е S и 36 й заспа. Самият модел е леко свободен, но не стои торбест. На мен също ми стоеше добре, но ми опъваше в раменете и ръкава, а аз съм 38, така че си мисля, че отговаря. В състава на това сивкавото имаше вълна и беше доста плътничко. Сега намирам други подобни в сайта, които не ми изглеждат така добре.

https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0300908010.html

# 119
  • Русе/Germany
Katelia, екстра ми дойде мнението ти Simple Smile
Реално това което си дала като линк е линка и на това сивото което е било преди в България.
Ето това е линк от стара тема https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0300908010.html
Мен ме притеснява, че още кърмя и в бюста съм пищна Thinking

Общи условия

Активация на акаунт