Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 454
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Чужбина
Абсолютно никъде в медиите дори не се намеква, че Маркъс е правил това, в което ти го обвиняваш. Стига заблуждава хората. 😂😂😂

Щом информацията за предбрачния договор е вярна, къде им е снимката на договора? Да го публикуват, ама няма как, защото не съществува. 😂😂😂
Абсолютно се намеква в медиите, че Маркъс е правил точно това.

В случая, MoS не е длъжен да представя доказателства. Доказателствата са работа на обвинителя. Но тя не ги съди за това, защото е вярно.

Тя ги съди за това, че са казали, че има планове за реновиране на Жабежкото имение с шумоизолация, йога студио и т.н.

Яяяяяя вземи до прочетеш тука малко:
https://ca.hellomagazine.com/royalty/02019032650601/prince-harry … e-soundproof-home

https://www.hellomagazine.com/homes/2019091477740/meghan-markle- … e-frogmore-decor/

https://pagesix.com/2019/03/25/prince-harry-and-meghan-markle-dr … ndproof-new-home/

Слуховете са, че е имала още един брак преди Енгелсон, който е бил анулиран от родителите на момчето, за което се е оженила.

Благодаря ти. А знае ли се защо е анулиран брака?
Слуховете са, че родителите на момчето са го анулирали, защото той е направил грешка.

Ще издиря името на първия мъж.

# 1 831
Не знам за жълтурите, ама медиите ако се разровят, още повече че са предизвикани, може и майчиното ти мляко да извадят на бял свят. То глоби за паркиране, пререждане в супермаркета и прочее провиненийца дето всеки от нас е имал понякога, че и по-големи кирливи ризи които всяка амбициозна и не толкова талантлива актриса си има....жална й майка на Меган.

# 1 832
Аз съм запомнила какви изисквания имала, ако забременее - треньор, нещо си. Явно има нужда.

# 1 833
  • София
Вие сериозно ли смятате, че Меган се сваля с Уили и това й е била идеята от самото начало....
Егати филма, ЧЕСТНО! JoyJoyJoy

Честно казано не вярвам да го сваля. Обаче онзи поглед, който се вижда да му мята на онази снимка води до подобни предположения. И на мен ми направи впечатление как мръснишки го гледа. Изглежда си точно, като "Ох, сладурче - само да ми паднеш"

# 1 834
Абсолютно никъде в медиите дори не се намеква, че Маркъс е правил това, в което ти го обвиняваш. Стига заблуждава хората. 😂😂😂

Щом информацията за предбрачния договор е вярна, къде им е снимката на договора? Да го публикуват, ама няма как, защото не съществува. 😂😂😂
Абсолютно се намеква в медиите, че Маркъс е правил точно това.

В случая, MoS не е длъжен да представя доказателства. Доказателствата са работа на обвинителя. Но тя не ги съди за това, защото е вярно.

Това е абсолютна лъжа, никъде не се намеква дори подобно нещо. Само в твоите фантазии. 😂😂😂

# 1 835
  • София
Да обърна внимание, че кралската фамилия има адвокати, които не са случайни - това първото. Второто - хергцозите на Съсекс, едва ли ще предприемат нещо без предварително одобрение от кралицата и съответно канцеларията на двореца. И третото - едва ли ще предприемат нещо публично, без предварително да са наясно с резултатите от това действие.

# 1 836
Лили, много присърце взимаш тоя предбрачен договор. Защо не искаш да видиш този с актуалния й съпруг?
Развели се преди 100 години, кой ще пази предбрачен според теб?
Да не говорим, че в САЩ предбрачният договор не е чудо невидено и масово се застраховат хората, особено заможните.

# 1 837
  • Чужбина
В Hello пише следното за Жабешкото имение:

Цитат
Meghan has apparently had her very own yoga studio created in their royal home.

Имала йога студио в новия дом.

А сега да видим, кой лъже. Мегън ли лъже, MoS ли лъже или Hello лъже?

Откъде е дошла тази информация за йога студиото, след като няколко медии публикуват една и съща история?

Някой я е дал на медиите. Кой е тоя някой?

Ще падне голямо ровене и вадене на кирливи ризи.

# 1 838
  • Sydney
И ти смяташ, че една-две снимки казват всичко? Всеки има снимки, които са го хванали в странно изражение...

Сега си спомням една конкретна на Уили, от изписването на Луи, където все едно показва среден пръст, а всъщност не...

# 1 839

Цитат

Да беше го ползвала.

# 1 840
Вие сериозно ли смятате, че Меган се сваля с Уили и това й е била идеята от самото начало....
Егати филма, ЧЕСТНО! JoyJoyJoy

Честно казано не вярвам да го сваля. Обаче онзи поглед, който се вижда да му мята на онази снимка води до подобни предположения. И на мен ми направи впечатление как мръснишки го гледа. Изглежда си точно, като "Ох, сладурче - само да ми паднеш"

То не е само една снимка и не е смо един път.

# 1 841
Joy
Няма време от реване по медиите и съдилища.

Цитат

Да беше го ползвала.

# 1 842
  • Чужбина
Второто - хергцозите на Съсекс, едва ли ще предприемат нещо без предварително одобрение от кралицата и съответно канцеларията на двореца.

Това не може да е вярно. Никой нормален разумен човек не би посъветвал дукесата да заведе подобно дело.

Това дело е компрометиращо за монархията.

# 1 843
Лили, много присърце взимаш тоя предбрачен договор. Защо не искаш да видиш този с актуалния й съпруг?
Развели се преди 100 години, кой ще пази предбрачен според теб?
Да не говорим, че в САЩ предбрачният договор не е чудо невидено и масово се застраховат хората, особено заможните.

Че то така много удобно, всеки може да си измисли лъжи и да ги публикува. Не го били пазели договора, ми как ще го пазят, като не съществува. 😄

# 1 844
Да обърна внимание, че кралската фамилия има адвокати, които не са случайни - това първото. Второто - хергцозите на Съсекс, едва ли ще предприемат нещо без предварително одобрение от кралицата и съответно канцеларията на двореца. И третото - едва ли ще предприемат нещо публично, без предварително да са наясно с резултатите от това действие.

Те одавна си правят каквото искат без одобрението на кралицата. От двора само мълчат. Не вярвам изобщо да ползват адвокатите на английският двор. Сигурно Меган ще домъкне някой американски такъв Laughing

Общи условия

Активация на акаунт