Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 482
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 815
И аз се чудя защо и него не съдят. В крайна сметка той го е дал, не е било откраднато.

# 1 816
  • Чужбина
Според мен трябва да съдят и бащата успоредно.Без съмнение и там ще пламне и не знам кой ще изгори.Тук не е въпрос за пари,а за репутация,престиж.Каква полза за дукеската да спечели делото,ако дълго и напоително ще й ровят из мръсните ризи.
Има разлика между "дадено,предоставено" и "продадено".Кое от двете?Щото ако си платиш за нещо...
Бащата твърди, че не е продал писмото, а го е дал доброволно, защото искал да се защити с/у неверните обвинения, отправени с/у него от приятелите на Мегън в медиите.

За мен лично, това дело е огромна грешка от страна на Мегън. Някой я е заблудил, че това е добър ход, и сега вече няма връщане назад.

# 1 817
Прави се на интересна . И Харко да й угоди - за разговорите отпреди 100 години.

# 1 818
Щом са ги метнали по домова книжка, значи са сигурни, че ще спечелят делата. Иначе не биха се захванали. 😉

Основно ги съдят за умишлената негативна кампания, която са подхванали спрямо Мегън.

# 1 819
Щом са ги метнали по домова книжка, значи са сигурни, че ще спечелят делата. Иначе не биха се захванали. 😉

Основно ги съдят за умишлената негативна кампания, която са подхванали спрямо Мегън.

Когато се водят подобни дела няма нищо сигурно. Единственото сигурно обаче е, че ако много се размирише работата около това дело, ще излязат още кирливи ризи на Меган. Има доста неприятели, които само чакат да имат възможнст да кажат каквото имат на пресата. Като подхванем цялата и рода, бившите съпрузи и стигнем до уж добронамерени приятели.
Наистина доста глупав ход от нейна страна. Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.Smiling Imp

# 1 820
  • Чужбина
Това дело е огромна грешка, защото е съставен списък с неща, които очернят Мегън в медиите (умишлено). Това означава, че всичко, извън този списък, е вярно.

Скандалът с Шарлът и Кейт е верен.
Скандалът за тиарата е верен. Очевидно е вярно, че Баба не е искала да й даде тиарата на Евгения.
Информацията за предбрачния договор с Енгелсон е вярна.
Информацията, че Маркъс Андерсън е запознавал Маркъл с богати и известни мъже, е вярна.
Информацията, че Мегън е лъгала, че еди-кой-си я сваля, е вярна.
Информацията, че Мегън е молила журналисти да пишат за нея в медиите, е вярна.

# 1 821

Скандалът за тиарата е верен. Очевидно е вярно, че Баба не е искала да й даде тиарата на Евгения.
Информацията, че Маркъс Андерсън е запознавал Маркъл с богати и известни мъже, е вярна.

На мен това ми е достатъчно, за да ми е неприятна. Ако ще мис свят да е. И честно казано, нищо друго не ме дразни толкова, колкото случая с Шарлът. Това е висша форма на егоизъм.

# 1 822
  • София
Може ли да кажеш какво включва списъка?

Какъв е случая на ММ с Шарлът и Кейт?

И да попитам, че не разбрах - последно колко брака има ММ преди Хари?

# 1 823
Какъв скандал с Шарлът?

# 1 824
  • Чужбина
Може ли да кажеш какво включва списъка?

Какъв е случая на ММ с Шарлът и Кейт?

И да попитам, че не разбрах - последно колко брака има ММ преди Хари?

Ето тука има списък:
https://www.bylineinvestigates.com/mail/2019/11/15/noen2cgslou82nzpgi0g3mpjebpd6i

Слуховете са, че е имала още един брак преди Енгелсон, който е бил анулиран от родителите на момчето, за което се е оженила.

Медиите ще я подпукат много яко сега.

# 1 825
Това дело е огромна грешка, защото е съставен списък с неща, които очернят Мегън в медиите (умишлено). Това означава, че всичко, извън този списък, е вярно.

Информацията, че Мегън е лъгала, че еди-кой-си я сваля, е вярна.
Информацията, че Мегън е молила журналисти да пишат за нея в медиите, е вярна.

Абсолютно никъде в медиите дори не се намеква, че Маркъс е правил това, в което ти го обвиняваш. Стига заблуждава хората. 😂😂😂

Щом информацията за предбрачния договор е вярна, къде им е снимката на договора? Да го публикуват, ама няма как, защото не съществува. 😂😂😂

# 1 826
Между другото отдавна исках да напиша относно опитите на Меган да флиртува с Уилям, че и на мен ми направи голямо впречатление тези погледи. Явно това е била идеята. Жени се братчето, сваля бъдещият крал и става кралица. Само че плановете и се сгрумолясаха бързичко. Евала на Уили, че я одряза така яко. Смятам, че тоталният игнор, който той и удря, се дължи не само на тъпотиите, които Меган прави, а именно защото тя му се натиска и той я разбра от рано що за парцал са си взели в семейството.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:17 от Не се сърди, човече

# 1 827
  • Sydney
Вие сериозно ли смятате, че Меган се сваля с Уили и това й е била идеята от самото начало....
Егати филма, ЧЕСТНО! JoyJoyJoy

# 1 828
Медиите ще я подпукат много яко сега.

Съсексови са тези, които ги подпукаха, дупе да им е яко на жълтурите. 😁

# 1 829
  • София

Слуховете са, че е имала още един брак преди Енгелсон, който е бил анулиран от родителите на момчето, за което се е оженила.

Благодаря ти. А знае ли се защо е анулиран брака?

Общи условия

Активация на акаунт