Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 522
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Чужбина
Значи за авторското право следното:

Медията е трябвало да пита онзи, на когото принадлежи авторското право, за да публикува писмото, освен ако:

- има публичен интерес към писмото
- преди това е имало изтичане на информация за съдържанието (или нещо от този род).

Тук защитата ще се опита сигурно да пледира за публичен интерес към писмото, като същевременно се опита да намери приятелите на Маркъл, които са разказвали по медиите за това писмо.

Ако някой има инфо за това, кои приятели и кога са говорели против бащата на Маркъл и за писмото, моля за инфо.

Елеонора, аз няма как да знам кой, колко и за какво е похарчил някаква сума, а и дали я е похарчил. Те са си преценили кого да съдят и кого не. Кой прав и кой крив ще прецени съдията.
Това е така, но ти нали твърдеше, че те със сигурност ще спечелят делото, а също така се радваше, че Маркъл е подпукала медиите.

Аз не виждам никакво подпукване на медиите. Това, което виждам аз, е смучене от пръстите на глупости, за които други хора биха се скъсали от смях.

Същевременно ставаш за резил.

Това е моето мнение. Аз никога не бих започнала подобно дело, особено, когато има опасност защитата да призове свидетели. Не се знае, кой свидетел, какви ще ги плещи и какво ще разкаже.

# 1 966
Да не би Хилъри да е включила и Даяна в книгата си и затова и с Уилям да се среща?

Тази вечер по BBC ще има интервю с Андрю. Кратки извадки от него има в статията на BBC
https://www.bbc.co.uk/news/uk-50431163
Явно, когато искат да кажат нещо публично и официално, кралското семейство си предпочитат все още BBC.

Напълно е възможно и това да е причината за срещата на Хилъри и Уилям.

# 1 967
А къде живеят Уилям и Кейт и Чарлз и Камила, някой има ли снимки? Да направим съпоставка с Жабешката къща. Laughing

# 1 968
  • Чужбина
А къде живеят Уилям и Кейт и Чарлз и Камила, някой има ли снимки? Да направим съпоставка с Жабешката къща. Laughing

В Кларънс Хаус са Чарлз и Камила.

Чакай да намеря снимки.

Ето линк:
https://www.royal.uk/royal-residences-clarence-house

# 1 969
  • На топло
Ели,
По спомен, бащата на Мегън е предоставил писмото на медията, защото е бил нападнат от тези анонимни приятели на Мегън.
Най-логично е тази медия, която Мегън съди да му наемат адвокат на Томас и той също да се защитава и да участва в делото.

# 1 970
  • Чужбина
Ели,
По спомен, бащата на Мегън е предоставил писмото на медията, защото е бил нападнат от тези анонимни приятели на Мегън.
Най-логично е тази медия, която Мегън съди да му наемат адвокат на Томас и той също да се защитава и да участва в делото.
Според мен, защитата ще използва това, че вече е изтекла информация за писмото и съдържанието му, защото тея приятелчета са казали, какво пише вътре.

Тогава Томас е предоставил писмото, за да докаже, че лъжат.

С една дума, не би трябвало да има нарушение на авторското право.

Гадното е, че намесват възрастен човек с 2 инфаркта. Аз това не бих го причинила на никого.

И това е единственото сериозно обвинение. Всичкото друго е изсмукано от пръстите, особено като се има предвид, че останалите медии са публикували подобна или по-гадна информация.

# 1 971
  • На топло
Напротив Ели,
Той отдавна драпа за вниманието на дъщеря си.
Мегън му прави услуга.
И някой лев ще спечели покрай делата 😁.

# 1 972
  • Чужбина
Това, което е най-уличаващото за обвинителката, т.е. Маркъл, е, че тя сама е лийкнала съдържание на писмото, т.е. споделила го е с приятели, които са говорели в медиите за него.

Това е, че Маркъл принципно сама си нарушава прайвъсито и сама си лийква простотиите.

Напротив Ели,
Той отдавна драпа за вниманието на дъщеря си.
Мегън му прави услуга.
И някой лев ще спечели покрай делата 😁.

Не знам това, доколко има значение, но в онова интервю на сестрата на Мегън, Саманта каза, че е прекалено късно, Мегън да търси какъвто и да е било контакт с тях, т.е. с нея и с баща й.

Ще видим. За мен, това дело е абсолютно уронващо и така лошия имидж на Мегън.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 21:36 от Eleonora_27

# 1 973
Аз от дефиницията за авторското право в ОК, която Елеонора пусна, разбрах, че този който споделя
без разрешение писмото(или там за каквото става въпрос) нарушава закона. В такъв случай освен медиите, не трябва ли да се съди и Томас, като човека споделил първи писмото? Тази нишка ми се губи на мен.
Останалите неща, за които съди за мен не са чак толкова очернящи, а някои са свободни за интерпретация, така че ще е интересно какво ще реши съда.

# 1 974
Защо пък да съди баща си! Първо той й е баща! Освен това е американец и не попада под юрисдикцията на английските закони. Съвсем правилно съди английския парцал, дето си вре гагата, където не му е работа. В противоречие със закона.

# 1 975
Той и е баща, но отношенията им не са нормални предвид всичко, което се случва и обикалянето му по медиите. Не знам какви са законите за авторско право в САЩ. Според тях той виновен ли е? Това, че Меган съди таблоида е отделно. Едното не изключва другото и не съм коментирала, че е неправилно.

# 1 976
  • Чужбина
Да, но Томас е в Щатите, а там не знам, дали законът за авторското право е същият като във Великобритания.

Къде живеят роялите:

Баба и дЕдо са у Бъкингамския дворец:

Чарлз и Камито са у Кларънс Хаус:

Уилям и Кейт са в Кенсингтън:

Ето това е входът:

Обамови на гости:

Андрю в the Royal Lodge:

Едуард и Софи са половината време в Бъкингамския дворец , половината - в Bagshot Park:

Ан е в Gatcombe Park:

Хари и Маркъл са в Жабешкото:

# 1 977
Аууу, все едно у трафопостта са ги настанили Joy

# 1 978
  • На топло
Каква стана, появи ли се Андрю по BBC?
Много ме е противен. То е ясно, че ще отърве кожа, но поне да не се показва много.

# 1 979
Кларанс Хаус много ми харесва.
Двореца на Едуард и Софи може ли да си го заплюя?😂😂😂 Като от приказките е.
Фрогмор Котидж наистина изглежда малко в сравнение с домовете на другите.

Общи условия

Активация на акаунт