Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 553
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 475
Туитъра на кралското семейство официален ли е? Снимката, която са сложили не е хубава изобщо.

Да, официалният:

https://twitter.com/RoyalFamily/status/1196514011535286272

Точно затова го сложих ... стори ми се странно, че са постнали тази "не много приятна" снимка.

Хи-хи, Империята отвръща та удара! Joy С кадифени ръкавици Joy

# 2 476
Ама от какъв зор публикуват тази снимка сега? Каква е идеята?

# 2 477
  • Чужбина

Ми сигурно, за да не се сърди, че в официалния сайт на кралското семейство рядко я споменават, а слагат повече снимки на Кейт и Уилям.

Това е предположение само.

Сега ще постна малко снимки на датското кралско семейство, но онези снимки, които са особено смущаващи, ще ги сложа в скрит текст.

Не знам, дали съм споменавала, че принципно съм голям фен на датчаните и държавата им. Но трябва да призная, че те са изключително жестоки към животните.

Случвало се е в офиса в Дания да влезе малко птиче бебе ... Колегите го хванаха (чрез една блуза, защото то горкото се опитваше да литне) и вместо да се погрижат за него, го оставиха отвън на поляната. Колежката каза, че е била там, докато една котка е дошла и го е изяла. Cold Sweat

Традиционен лов на елени в Дания:

Скрит текст:

# 2 478
Нали е обявена за модна икона, та... илюстрират, явно. Sunglasses

# 2 479
И аз го разбирам така -  да потвърдят* че е модна икона..Joy

# 2 480
Не съм веган или вегетарианка, но като видя убити елени и сърни ми става неприятно.🙁

# 2 481
  • Чужбина
Не съм веган или вегетарианка, но като видя убити елени и сърни ми става неприятно.🙁
Като студентка работех в една кетеринг фирма и ни разкарваха по цяла Германия да сервираме по скъпите хотели на богатите лели и чичковци, баби и дядовци през уикендите.

И ни се полагаше храна накрая на вечерта (каквото е останало от яденето за богаташите). Там съм яла еленско. Но после се заклех, че и да умирам от глад, заешко и еленско няма да вкуся.

Какво нещо е фотошопът:

# 2 482
Преди малко е пристигнала в Бъкингам.

# 2 483
Варвари!!!
Отвратена съм..И това,кралски личности..

# 2 484
  • Чужбина
Варвари!!!
Отвратена съм..И това,кралски личности..

Датчаните са големи варвари в това отношение. Те нямат никакъв проблем да заколят жираф и да трепят делфини.

Защо няма снимки на любимите ми бутанци с Кеймбридж?

Кеймбридж имат много лични срещи и не пускат снимки. Егати! Поне бутанците да пуснат да ги видим. С малкия дракон ли са били?

# 2 485
Кратко, точно и ясно! Всеки си има негов си живот и има правото да си решава как и с кого да си го живее.

https://people.com/royals/meghan-markle-is-very-aware-that-kate- … ainst-each-other/

# 2 486
Един пост от Туитър

Клубът " Катрин е бременна" си прави парти в момента.
Поради странните причини за неприсъствие тази вечер.
Отказала е в последния момент. Заради децата, но не били болни.
Съмнително...

# 2 487
Въпреки дълбокото ми презрение към принц Андрю съм обезпокоена. За обикновения човек....
Джъст бизнесмен от онези,които с удоволствие ще палнат клечката на цялата земя,докато отлитат към собствената си планета,отдавна подготвена..
Фермерът трови земята с химия,индустрията трови въздуха,медицината трови хората с химиотерапия....
Всички правим каквото можем,за да затрием човечеството.
Андрю е на висока позиция,продава оръжие за държавата си,за да мрем масово и бързо.
Пък че боднал нещо малолетно,но продажно след тежък работен ден....

Именно.

# 2 488
  • Чужбина
Максима:

Виктория със серийния убиец:

# 2 489
  • в сърцето на един мъж...
Може да си има собствен живот модната икона, ама се е омъжила в най-известното семейство на света, та е желателно да се укроти и да се научи какво да прави.
Не че съм привърженик на лова и избиването на животни, но част от животните се ловуват, когато трябва да се намали популацията и освен това в тези имения си се отглеждат и развъждат животни точно за това.
Максима е ослепителна в червено, много й отива на тая жена.
На мен Даниел ми харесва и не смятам, че изглежда като сериен убиец. И определено обича жена си много.

Общи условия

Активация на акаунт