Клуунито беше на вечеря с Чарлз, не с Харко.
- 1 101
- На пазар
. В първия си пост, изобщо в темата се постарах да бъда "бяла и добра"
. Да Мегън е глупавичка, прави тъпотии, но го отдавах най-вече на незнание, прекалена самоувереност и недостатъчен брой на мозъчните клетки. Обаче последните тъпотии (и да това е точната дума за мен тъпотии) на тази жена ме вбесяват. Не съм за лагер Кейт, не мразя и ММ, но лицемерието, постоянно реване по де що има медии и откровената липса на елементарно желание "да научиш" правилата на играта в двореца ми идват в повече. Трябва някой да каже на ММ, че тя не е, няма и да бъде Даяна. Затова да използва много от прийомите на свекърва си са меко казано нелепи. Не разбира ли, че компрометирайки монархията тя компрометира не толкова себе си (не е толкова интересна за народа, колкото и се иска:smiles:), а най-вече двамата мъже, които твърди че обича повече от всичко на света. Хари е поставен в меко казано неудобно положение, за Арчи още е рано. Но това дете ще расте сред тези хора. Те са му роднини и съм сигурна, че от РФ не е ок с цирка, които започна да се разиграва от около две години. Елеонора, беше написала много хубаво, че тази жена е бомба със закъснител. Да напълно съм съгласна, вече започна да цака с пълна сила и е само въпрос на време "да избухне". Честно казано, хората се умориха от дългите години цирк на Даяна, та сега незнам колко си още да го гледат същото, но в американски по-глупав вариант. И финално да е жива и здрава баба още много време, защото без нея не само, че няма да е същото, но и дълбоко се съмнявам короната да може да се опази цяла.