Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 444
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Чужбина
Каква? Някой наскоро писа, че е бил привикан от Харко на вечеря и после рЕзко се покрил.

Клуунито беше на вечеря с Чарлз, не с Харко.

# 2 791
Нали Амал Клуни е адвокатка  мисля че тя не харесва  ММ. Клуни приятелски е решил да удари едно рамо на Хари да бъде по харесвана  новата  му жена , видя че не стана и се  оттегли ,все пак е близък приятел и с другите членове на кралското семейство.   За ММ остана амриканските  звезди на шоу бизнеса

# 2 792
  • Пловдив
О, да, вярно, от Чарли беше поканен!

# 2 793
  • Чужбина
Камила:

Какви огромни дървета:

# 2 794
Момичета, не мога да ви насмогна - нямате изчитане Grinning. В първия си пост, изобщо в темата се постарах да бъда "бяла и добра"Stuck Out Tongue Winking Eye. Да Мегън е глупавичка, прави тъпотии, но го отдавах най-вече на незнание, прекалена самоувереност и недостатъчен брой на мозъчните клетки. Обаче последните тъпотии (и да това е точната дума за мен тъпотии) на тази жена ме вбесяват. Не съм за лагер Кейт, не мразя и ММ, но лицемерието, постоянно реване по де що има медии и откровената липса на елементарно желание "да научиш" правилата на играта в двореца ми идват в повече. Трябва някой да каже на ММ, че тя не е, няма и да бъде Даяна. Затова да използва много от прийомите на свекърва си са меко казано нелепи. Не разбира ли, че компрометирайки монархията тя компрометира не толкова себе си (не е толкова интересна за народа, колкото и се иска:smiles:), а най-вече двамата мъже, които твърди че обича повече от всичко на света. Хари е поставен в меко казано неудобно положение, за Арчи още е рано. Но това дете ще расте сред тези хора. Те са му роднини и съм сигурна, че от РФ не е ок с цирка, които започна да се разиграва от около две години. Елеонора, беше написала много хубаво, че тази жена е бомба със закъснител. Да напълно съм съгласна, вече започна да цака с пълна сила и е само въпрос на време "да избухне". Честно казано, хората се умориха от дългите години цирк на Даяна, та сега незнам колко си още да го гледат същото, но в американски по-глупав вариант. И финално да е жива и здрава баба още много време, защото без нея не само, че няма да е същото, но и дълбоко се съмнявам короната да може да се опази цяла.

# 2 795
Да му се невиди, тези прекрасни хорица от РФ не случват много на снахи. 😄 То Даяна, то Мегън, но добре че е Кейтито да слушка, че да ги отсрами. Sunglasses

# 2 796
Да можете да се подигравате на Кейт че е "послушна", но от моя гледна точка предназначанието на монархията е да дава едно виждане за стабилност, премереност, приемственост, възпитание и маниери. Наричайте Кейт скучна, скумрия, и един куп други епитети, това няма да промени мнението ми за ММ. Това не е холивудска боза, цирк и представлението на живота ти. Това е реалността, към която ти сам трябва да положиш усилия и да се приспособиш. Меко казано ми е най-вече неудобно да гледам изцепките на ММ. Не я мразя и искрено и желая да успее да се интегрира колкото се може по-скоро в РФ. Момичета и за финал, малко да раздвижим темата с друга принцеса от миналото. Някоя от вас запозната ли е със съдбата и битието на принцеса Сорая? Не е ли дошло време малко да разчоплим отново арабските фамилии. Тъкмо да се пренесем на по-топло:sunglasses:

# 2 797
Не знам дали слуша,но определено Кейт знае къде как да се държи и какво да говори.Че има и визия която не можеш да объркаш с визията на човек от персонала.
С две думи,да добре,че е Катето да отсрами отбора на кралските снахи,че инак само резили гледаме..

# 2 798
  • Чужбина
Момичета, помните ли, че Андрю го бяха снимали да маха на някого от вратата на къщата на Епстайн през 2010-та година?

В Дейлимейл бяха написали следното:

В 16.40 ч. от къщата на Епщайн излиза привлекателна брюнетка, спира за миг и се обръща към вратата:

(At 4.40pm an attractive brunette emerges from Epstein's house, pauses for a moment and turns around to the door)

Докато брюнетката се отдалечава от къщата, херцогът на Йорк й маха за довиждане:

(As the brunette begins to walk away from the house, the Duke of York waves goodbye without stepping inside)

Дамата, която излиза от вратата и на която Андрю маха, всъщност е щерката на бившия министър-председател на Австралия, Paul Keating:

По това време, т.е. през 2010-та, Катрин Кийтинг (така се казва дъщерята), е на 29 години.

Ето я тук Катрин с Евгения на някакво парти:

Някоя от вас запозната ли е със съдбата и битието на принцеса Сорая? Не е ли дошло време малко да разчоплим отново арабските фамилии. Тъкмо да се пренесем на по-топло:sunglasses:
Нямаше ли някаква новина тия дни за Сарая?

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 20:28 от Eleonora_27

# 2 799
Да му се невиди, тези прекрасни хорица от РФ не случват много на снахи. 😄 То Даяна, то Мегън, но добре че е Кейтито да слушка, че да ги отсрами. Sunglasses
Какво лошо има в това да слуша и се съобразява с това което й казват? Това й е работата, а и малко уважение към хората с които живееш и работиш и към техните традиции е нормално за добре възпитаните хора.

# 2 800
  • София
За втори път пиша в темата, чукча- читател съм. Мегън  не ми харесва, не искам и да я коментирам.
Това, което ми е интересно е, Харко дали още е запленен от ( всъщност и аз не знам от какво)  или вече се е осъзнал. Защото,  ако някой е за бой в тази ситуация, до голяма степен това е той. Работата на Мегън е „ не е луд, който яде баницата.....“.
Кралското фемили си хвана белята с тази жена. Сега, ако Хари реши да се развежда, даже това да е твърдо негово желание и убеждение, КФ ще бъдат атакувани, че са го принудили. Мегън ще рони сълзи, че са развалили голямата им любов и  живота им, ще скокнат и разни защитнички и ще стане страшно.
Откъдето и да го погледнеш, все зле. Ако се разведат –лошо, ако М. остане и продължи да не знае на кой свят е – пак зле. Трети вариант е да се кротнат и двамата, но на мен ми се струва, че самият Хари прави някакви номерца на брат си, та знам ли.
Относно Кейт – дали е чакала 10 години или не, поведението ѝ в момента е точно такова, каквото трябва да бъде.

# 2 801
  • Чужбина
... но на мен ми се струва, че самият Хари прави някакви номерца на брат си, та знам ли.

На мен много често ми се струва, че Хари ползва тъпотата на Мегън като средство с/у брат си.

Но нямам никакви доказателства за това мое усещане.

Всъщност, ролята на Хари в цялата тая ситуация е много по-интересна от простотиите на жена му.

Тоя мъж няма ли то**ки, няма ли глас? Какво се случи с това момче, че животът му, изглежда, излезе от всякакъв контрол?

Плашели го били светкавиците на фотоапаратите. Стряскали го били. Не можел да стане от леглото сутрин. Той е по-загубен и от жена си.

# 2 802
Нямаше ли някаква новина тия дни за Сарая?
[/quote]

Елеонора, не съм чувала, мисля че няма но пък може и да греша:grinning:. Сетих се тези дни за нея защото незнайно как ми попадна отново нейна снимка. За мен тя е една от красивите и много интересни принцеси, но уви с тежка съдба и тъжен край.

# 2 803
  • Чужбина
Елеонора, не съм чувала, мисля че няма но пък може и да греша:grinning:. Сетих се тези дни за нея защото незнайно как ми попадна отново нейна снимка. За мен тя е една от красивите и много интересни принцеси, но уви с тежка съдба и тъжен край.

Аз не я знам. Имаш ли снимки?

Как се пише на английски името й?

# 2 804
Кейт не "слушка"..тя е Дама,другата е елементарна простакеса,пардон дукеса..

Общи условия

Активация на акаунт