Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 142 780
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Разпиляна във въображението
Имам книга за живота на Анри IV. Беше ми много интересна, когато бях сравнително млада Simple Smile

# 3 121
  • Чужбина
На който са му интересни нещата за произхода, препоръчвам лекциите на Джон Уилсън от 1837-1840-та година:

https://archive.org/details/lecturesonourisr00wilsuoft/page/n8

А също така Гловър от 1860-та година:

https://archive.org/details/englandremnantj01glovgoog/page/n10

# 3 122
  • София
Установих, че на Кейт ѝ отива най-много синьо, но не тъмно.
За сватбената рокля на Меган, на мен ми харесва много, ама много. Не бих я стеснила. А роклята на Даяна е някакъв кошмар. На баба ни е супер. На Кейт е скучна и очаквана, без изненади. На Максима каква е?

# 3 123
  • Чужбина
Как се хили Уилям. Много ме кефи.

https://video.twimg.com/amplify_video/1200061124139528214/vid/12 … Pkp9tj.mp4?tag=13

Тениски за Шарлът и Луи.

# 3 124
Сватбената рокля на Елизабет - много хубава снимки.

Ето и роклята на Максима

Много ми харесва тук. Снимката била от сватбата на София и Карл Филип.

И една красива Кейт

# 3 125
  • Чужбина
Ново Летиция:

# 3 126
  • Пловдив
Роклята е страхотна!

# 3 127
Billie Jean,много ти благодаря!

п.п.Но не успявам да прочета много.Може би през телефон като се зумира става,но от лаптоп не се различава написаното

На тебе сигурно ще ти е интересно и следното:

Уилям Завоевателя е потомък на кралете на Свещената римска империя.

И още:

https://electricscotland.com/history/articles/Scots%20-%20True%2 … and%20History.pdf

Да.
Благодаря ти Ели Two Hearts

# 3 128
  • Чужбина
Ето я роклята на Летиция:

Аз съм фенка на сватбената рокля на Летиция:

Невероятно красив дизайн и красива бродерия.

Сватбената рокля на Катрин й стои като излята по нея и има невероятно красива бродерия:

# 3 129
  • София
Имам книга за живота на Анри IV. Беше ми много интересна, когато бях сравнително млада Simple Smile
И аз съм я чела (предполагам е същата). Анри е много интересна личност и много успешен крал, за съжаление убит твърде рано.
Една от любимите ми е "Кралица Марго" - да, захаросана в много отношения, но завладяваща.

ПП Нямам думи от комбинацията на роклята на Летисия от ревюто и останалите снимки...то бива безвкусица и псевдомодерност...

# 3 130
  • София
На Максима сватбената рокля е уау. На Летисия и на Катрин не ми харесват деколтетата, явно не обичам V-образни. Черната рокля с цветята е много хубава.

# 3 131
В Игра на Тронове са замесени и много френски крале и личности. Както и разни италиански династии.

По всяка вероятност, сестринско-братската любов е заемка от Борджиите ("Само Борджия може да обича Борджия").

А браковете м/у братя и сестри е от нашите роднини Птолемеите.
Скрит текст:
Ели,за мен филма преразказва една история разиграла се по няколко фланга,космически и земен.Защото космическите свади се пренасят и тук.Битките за власт над планетите в качеството им на имперски губернии.Различните фракции и техните установки тук на земята.
Любовта и браковете между брат и сестра и въобще инцеста и педофилията,са норма за Имерията(унията между Орион и Сириус).Всеки сириански владетел,има правото да управлява като васал на Империята,но само ако на трона до него стои орионска принцеса и така се започват смесените бракове между братя и сестри.
Бунтовническата кралица(т.е.майката на драконите) -  ПР, Н я е описвал и обрисувал многократно та няма да преповтарям.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 09:06 от Какво?

# 3 132
  • Чужбина
На Максима сватбената рокля ми харесва само от кръста надолу. Нагоре не стои като излята по нея ... тц ... Особено ръкавите ... не не не ...

Надолу е красива, има и бродерия:

Ето така я харесвам Максима:

# 3 133
От линка на Ели

the motivation behind the British Empire, which was based on the view -
however inadequately acted out - that Britain existed for the rest of the
world's benefit. It may be some consolation to know that the original
Chosen People wrested with precisely the same difficulty. They were
Chosen, but for whose benefit? Early on, it was plainly for their own; as time
passed, the truth dawned that it was for the benefit of all humanity."88
[emphasis mine]
They will once again be at the forefront of the world, under God and His saints. They will
rule the world with justice producing peace and prosperity for all.

Те отново ще бъдат начело на света, под Бог и Неговите светии. Те ще
управлявайте света с справедливост, създаваща мир и просперитет за всички

WTF?!?!

И все пак..Ако следваме тезата,че под "Бог" не се има предвид единното космическо съзнание( нелепо да си въобразим,че космоса има любимци и избранници), а се говори са свръх развити раси,които колонизират световете, представят за божества,създават потомство хибрид между тяхната генетична форма и формата характерна за дадената колонизирана планета,а после това потомство заема тяхната управническа функция и става  "наместник на божията власт".В този ред на мисли,"избрания народ който ще е начело на света под Бог и неговите светии" придобива друг смисъл и звучи съвсем резонно.
https://electricscotland.com/history/articles/Scots%20-%20True%2 … and%20History.pdf

Последното изображение изобразява точната ситуация на нещата.Сагата за огън и лед/топлокръвни и студенокръвни/
Лъвът е червен изобразен върху жълт щит(цветовете на Сириус)
Той е на предна позиция,пред синия флаг с кръстосаните две бели линии(цветовете на Орион).Посланието е - Лъвът като щит брани синята територия.Синята власт също е представяна и като арфа и стилизирана лилия(все предмети в женски род,т.е. говорим за властта в ръцете на жените)
После,трите лъва които принаделжат към герба на скотите,е герб на българите от волжка България...Което отново говори за връзката между скоти и българи.Само си помислете за шотландското каре,какво символизира то,и нашите родопски тъкани...За гайдите пък съвсем да не говорим.
Келтите пък са във връзка с траките...

Много полезно четиво,тенкс.

# 3 134
И преди съм писала, че най - красивите кралски булки, които ми харесват от глава до пети за мен са Грейс Кели, Катрин, принцеса Маргарет и принцеса Маделейн 👑 На другите все им намирам нещо, което да не ми допада особено.😂 Например: на Летисия прическата, на Максима горната част на роклята(допада ми такъв тип деколте, но не и за сватбена рокля),  на Меган ми е твърде изчистена.
Маделейн:

Маргарет:

Общи условия

Активация на акаунт