Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 052
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцето на един мъж...
Роми Шнайдер направи Сиси красива. Изключителна актриса е тя, но много нещастен и тъжен човек. Била е силно влюбена в Ален Делон и не е успяла да го прежали. Както и след смъртта на сина си е била ужасно депресивна. Почти като самата Сиси.

# 91
  • Чужбина
И аз не я харесвам Сиси.

Но харесвам Роми Шнайдер, а с Ален Делон бяха божествена двойка.

Ох, ами как се прежалва Ален Делон? То това е невъзможно.

Много тъжна съдба има Роми. Момчето й умира на 14 години. След това тя вече не е в състояние да живее.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 18:43 от Eleonora_27

# 92
Не мога да си спомня какво точно беше станало между двамата, как и защо се разделят? Детето на Роми от кого е?

Сиси е ужасно грозна жена. Прилича на травестит. Кошмарна е! Close

Видях един костюм на датската принцеса- пола солей в пепел от роза цвят и черна блуза с колан. Разкошно. Обувките в същия цвят като полата, много стилно.

# 93
  • Чужбина
Детето на Роми е от първия й мъж. Тя след Ален се омъжва два пъти. Момчето е от първия брак с немския режисьор Хари Майен, момичето от втория брак с Даниел Биасини, с когото се разделя след смъртта на сина си Дейвид.

Дъщеря й, Сара, от втория брак, я знаете:

Скрит текст:

Момчето загива при нещастен случай - опитва се да се покатери на ограда в дома на родителите на Даниел Биасини, втория съпруг на Роми. Оградата е била с шипове и разкъсва бедрената артерия на детето. И дотам ...

Малко снимки, че стана тъжно:

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 20:50 от Eleonora_27

# 94
Сара стана майка за първи път миналата година. 77 набор е.

# 95
  • Чужбина
Деня на Възпоминанието, който тази година ще бъде следващата неделя, е известен също като Деня на мака (Poppy Day) е ден, в който се отбелязва паметта на загиналите през Първата световна война.

Всички са закичени с възпоминателен мак:

# 96
  • София
Ех този Хари, толкова пък да ми харесва в Япония. Направо е нов човек - усминат, весел, с приятно, позитивно излъчване. Нищо общо с това, което беше до скоро. Имам чувството, че сякаш си взима въздух там.

# 97
  • Чужбина
Във Великобритания вече всички са се накичили с мак. И Хари носи в Япония:

И като споменах мак, се сетих за новата златна тиара на Кралица Маргарет, подарък от Гренландия за 40-годишнината на трона:

# 98
Ех този Хари, толкова пък да ми харесва в Япония. Направо е нов човек - усминат, весел, с приятно, позитивно излъчване. Нищо общо с това, което беше до скоро. Имам чувството, че сякаш си взима въздух там.

Нали?! Меган му действа като отрова. Той не го осъзнава още, като зомбиран е с нея.

# 99
Мери и Фредерик
Kronprinsparrets Priser 2019

София отпразнува Хелоуин с Project Playground  в Стокхолм

# 100

..много позитивни Nature Zap

# 101
  • Чужбина
На който му се чете, какво се случва с разследването с/у сестрата на Маркъл, Саманта:

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/meghan-markle-online-siste … samantha-20795682

# 102

..усмихнатия Хари и Шарлийн, която е много доволна
от победата на Южна Африка.

# 103
  • Sydney
The War Memorial  в Канбера има две огромни стени с имената на вс загинали и много макове... Кейт и Уили имат много красиви снимки на тези стени, които са и изложени в музейните зали... Хари също, защото мисля, че служеше в Австралия по едно време (май като се роди Джордж)...
Доста е впечатляващо...

Ето го Хари:

https://www.instagram.com/p/Bi9M_0tlvc9/?igshid=d8zndjcgi6ae

Максима също:

https://www.instagram.com/p/BMSgU5qA8Ge/?igshid=11d7mvhn776dy

Беатрис и Моци и те на ръгби:

https://www.instagram.com/p/B4NfN7Bnulm/?igshid=p6sxtuia968p

# 104
  • Чужбина
Ах, Беа и Моцито е те в Япония. Супер.

hahaha hahaha hahaha

Общи условия