Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 431
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Чужбина
Софка е много красива, но нещо ми се струва, че слабее. Аз я чакам да бременее. Тая Софка трябва поне още 2 да роди, че много красиви им стават децата:

Хаха, с fallon_fallon сме писали едновременно за шведите.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:26 от Не се сърди, човече

# 1 906
Наистина са им много красиви дечицата. Дано имат поне едно момиченце.

Да се разнообразим малко със снимки на кралските деца.

Мари с Хенрих (10) и Атина (7), по повод издаването на готварска книга, в която принцесата е написала предговора и е дала 4 рецепти.

Мери и Жозефин на конно надбягване (Hubertus Hunt). Едно време е било истински лов, сега е просто атракция за хората.

Принц Феликс и принцеса Клеър от Люксембург с двете им деца - Амалия (5) и Лиъм (2) на служба по повод починалите членове на семейството на Великите херцози.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:31 от Анонимен

# 1 907
Търсете си го инфото сами. Питайте я Никол, кой й е разказал, че Кейт се е скарала с "приятелката си" Роуз. Може пък да си признае, че Мегън й е подшушнала за скарването, а тя си е доизмислила останалото.

Адвокатите на Уилям (Harbottle and Lewis) са направили, каквото е необходимо.
Нали е признала, че са измислици. Установихме, че Кейт и Роуз не са близки и не са приятелки.
Защо се продължава лансирането, че ММ е подшушнала на фенката? Чак и приятелки ги изкарахме, а никъде не пише такова нещо.
Щом се смята, че ММ е подшушнала, това значи, че авторката не си измисля и че скарването и аферата на Уили са истина, така ли?
Харесва ми костюмът на Мари. Приличат си с Мери, но Мари няма нейното излъчване и харизма. И ако не сте написали коя е на снимката, почти не се различават.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:32 от mar4ela

# 1 908
Аз не смятам, че е подшушнала, то и това не се твърди никъде.
Просто онази "журналистка" в желанието си да очерни пряката конкуренция на ММ, е пуснала този гнусен слух. Затова на Мегън не и трябват врагове, най-големите и поддръжници, а и приятели, я закопават.

# 1 909
  • Чужбина
Маркъл е подшушнала, че Кейт и Роуз са се скарали, а не за някаква си афера. Никол си го е измислила другото.

А на Маркъл й е подшушнал за скарването някой друг ... Т.е. "изпуснал се е" ... по всяка вероятност умишлено, за да я проверят.

Всички в кралския кръг го минават тоя тест. И служителите.

А Кейт и Роуз няма за какво да са се скарали, защото те не са приятелки.

# 1 910
Елеонора, това къде го пише, защото аз никъде не съм го срещнала? А не е като да не потърсих. Засега само ти го твърдиш.

# 1 911
  • На топло
Никога няма да я пуснат Мегън истински в Кралското семейство. Още повече ако разпространява слухове на "приятелчета си".
Ще гравитират около тях, но нищо повече.
Уилям много ясно го показа, с шала 👍. Не е мека Мара и глуповат като баща си, Чарлз.
Последния ми е симпатичен, но за трона се иска Алфа мъж 😁.

# 1 912
Всички в кралския кръг го минават тоя тест. И служителите.

Уф. Голяма глупост е това, а го чета за хиляден път.
Значи дори в бг.мама знаят, че Уилям прави такъв тест на всички, а те милите, винаги се хващат Stop

# 1 913
  • Чужбина
Аз пиша онова, което съм чела за Уилям в книгите за кралското семейство.

И дори да не бях чела, съм 100% сигурна, че там всичко се проверява.

А и нямам друго обяснение за това, защо изведнъж Маркъл бе отрязана от кралското семейство. Уилям изведнъж не може да я диша. Трябва да е направила някакъв гаф.

# 1 914
Дори Уилям да има и в момента любовница,това как ще реабилитира Маркъл според вас?
Много скоро татето ще проговори,а клубът на анонимните приятели призован да свидетелства.Мегън ще има вниманието,което сама си пожела.Медиите са й най-малкия проблем.

Това РФ,ако и да не управлява,има силни позиции във властта и света,интереси,контакти,функции.Дискретността и конфиденциалността,наред с другите неща,са задължителни.
Влиза една кака и започва да демонстрира рязко нарасналата си принадлежност към чужда държава и агресивна неприязън към новата й родина,която я направи своя принцеса.Започва да изтича информация.Наемат се американски неслучайни агенции,адвокати и т.н.,които "служебно"да ровят из РФ.Появиха се неслучайни американски приятели и се случиха спешни совалки на вярната им дружка в САЩ,пък дори и за един ден Американски политици си нямат друга работа,освен да се грижат за интересите на сънародничка,която виждат за пръв път от 40г.,но нежно подкрепят.Далеч съм от мисълта,че Мегън знае държавни тайни на УК,които да продаде.Но тази жена сяда на една маса с краля и живее с брат му,слуша и вижда много неща,а не се държи като член на семейството,тя е като чужд човек,на който не може да се има грам доверие.Вече ползва дукеството като стълбичка за издигането си в САЩ и няма търпение да се евакуира,за което често прави намеци.Ето това е истинският цирк,който предстои.

# 1 915
Оф, тука стана "фантазиите ми, са много по-добри от фантазиите ти...". Очаквам скоро татко Маркъл да пусне тема в Семейни отношения.

# 1 916
Обяснението на Никол Клиф защо се оттегля временно от соц. мрежи. Споменава и теорията си за Уилям:
https://mobile.twitter.com/prince_scarf/status/1123198119037100032?lang=bg

# 1 917
  • Чужбина
Аз се чудя, как Уилям не е привикал Килърито на разговор на 4 очи. Клуунито изведнъж млъкнА, след като Чарлз го покани на една вечеря.

Не я знам Мегън, защо не е прочела повече книги за кралското семейство.

Аз, от това, дето съм го чела, смея да кажа, че щеше да ме е страх да гъкна пред Уилям. Той е придирчив, мнителен, с параноя от това, че нещо ще излезе в пресата (още от майка му), контролиращ, следящ и изискващ. Пълна противополжност на брат си, който е абсолютно джаста-праста и голям мърляч.

# 1 918
Никой не е казал, че ще я реабилитира, но и съчиненията по фантазия също не са нормални. Защото това вече не са и клюки, никъде не пише, че фенката е получила инфо от ММ. Едно е да се коментира роклята й, друго е да риеш в помията, за да докажеш колко е мръсна ММ. 
То и аз мога да подшушна, че Хари кара ски с една русичка и синеока в наше село, но какъв е смисълът, ако не е вярно.
И да има някакъв проблем във фемилито, ние ще разберем за него, ако те решат да ни го кажат. Всичко останало е "Тайни и загадки".
И според мен историите с Андрю трябва да са на фокус в медиите, а не къде ще се събират за Коледа и кой ще присъства.

# 1 919
Времевата линия на скандала с аферата:
https://www.cheatsheet.com/entertainment/prince-william-affair-timeline.html/
Накратко: излязъл слух, че Кейт и Роуз са се скарали, без да се споменава нищо за Уилям. След това са започнали спекулации от страна на Никол Клиф и други.

Общи условия

Активация на акаунт