Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 384
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Чужбина
На мене най-много ми харесва дворецът на Едуард и Софи, но и Кларънс Хаус е много хубав - някак нов, чист, подреден, изряден.

# 1 981
В Дейлито е пълно мъртвило за новата информация от делата. 😁 Друг път пускат статия след статия, днес гробна тишина. Чудят се хорицата какво да измислят за пред читателите, че да си оправдаят глупостите, които изписаха. 😁

# 1 982
Кои от британските рояли, освен Чарлз, братята и сестра му, Камила, Кеймбридж и Съсекс са работещи?

Има ли развитие по делата?

# 1 983
Кои от британските рояли, освен Чарлз, братята и сестра му, Камила, Кеймбридж и Съсекс са работещи?

Има ли развитие по делата?

Под нова информация имах предвид тази, която излезе днес, а именно за какво ги съдят. Иначе няма друго ново инфо.

# 1 984
  • Чужбина
Момичета, такъв театър не е имало от развода на Брад Пит и Анджелина.

Това горе е Инстаграмът на Джесика Малруни.

Писала й е Eleanor Harmsworth, която е щерката на собственика на Дейлито, Viscount Jonathan Rothermere.

Ето това момиче:

Това е още преди Маркъл да заведе делата. hahaha

Едуард и Софи също са работещи.

Глочестер също работят.

# 1 985
Аууу, все едно у трафопостта са ги настанили Joy

Ох, не мога просто JoyJoy

Дружките на Мегънчето са по-вдлъбнати и от нея самата. Кратунки. Много добър отговор на Eleanor.

# 1 986
  • На топло
Явно им харесва колибата, в която са ги сложили 😂.
 Иначе до сега да са си купили красив дом с милионите, които УЖ имат 😁 по сметките.
Най-сладко е да живееш на гърба на Баба и да мърмориш против нея.

# 1 987
  • Пловдив
Момичета, бихте ли превели?😊

# 1 988
Първоначално Мегън и Хари също трябваше да живеят в Кенсингтън, но после се отказаха. Там не живеят само Кейт и Уилям имаше и други членове на РФ.  Колко пъти съм минавала от там, как пък веднъж не видях Кейт значи Rage

# 1 989
  • Чужбина
Момичета, бихте ли превели?😊

Да, но кое - в Инстаграма ли каквото са писали?

Джесика Малруни е много голяма дружка на Маркъл от Канада.

Ето от тука е инфото:
https://au.lifestyle.yahoo.com/meghan-markle-hypocrite-billionai … ss-040155919.html

Цитат
In the original statement, Jessica defended the duchess against those who took issue with her approach to her role, saying she had ‘endured [three years of] undeserved hate and abuse’.

Цитат
В първоначалния пост, Джесика защитава херцогинята срещу онези, които поставят под въпрос, т.е. критикуват, нейния подход към ролята й (в кралското семейство), заявявайки, че е тя е „издържала [три години] незаслужена омраза и оскърбление“.

На това нещо, Елеонор, т.е. дъщерята на собственика на медията, която Мегън съди, й е написала следното:

Цитат
By marrying Prince Harry she chose to put herself in a position where she would be scrutinised,” she began. She also made a huge song and dance about being an eco warrior and proceeded to travel around Europe on private jets (plural). The British public dislike hypocrisy and the British press make money from exposing this hypocrisy. Grow UP.

Цитат
Омъжвайки се за принц Хари, тя (Мегън) направи избор и се постави в положение, което предполага постоянно критично разглеждане. Тя се прави на еко воин, но продължава да обикаля Европа с частни самолети. Британците не харесват лицемерието и британската преса печели пари от разкриването на това лицемерие. Май е време да пораснеш.(последното изречение е перефразирано ... Порасни!)

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 23:21 от Eleonora_27

# 1 990
Много е хубава девойката от корицата.
Меган, че я критикуват, критикуват я, ама расистки статии за нея не съм чела.

# 1 991
Хм, не бих се отказала от такъв трафопост на такова място Simple Smile
https://www.instagram.com/p/Bv2FN9vlyJX/?utm_source=ig_embed
С 10 спални, всички удобства+спокойствието, пък вие вървете  в змиярника в Кенсингтън Wink

# 1 992
София

Блуза - Rodebjer
Скрит текст:

Рокля - ida sjöstedt
Гривна - Skultuna
Клъч - Susan Szatmary
Скрит текст:

Сако -Tommy Hilfiger
Панталони - By Malina
Обеци - Caroline Svedbom
Гривна - Emma Israelsson
Гривна - Ole Lyngaard
Гривна - Skultuna
Чанта - Mix & Match

Скрит текст:

# 1 993
  • Чужбина
Софка корем ли има на последната снимка или така ми се струва?

Блузата на първата снимка е страхотна, но ми изглежда изкуственяк. Сега ще я чек-на.

Есме, на мене не ми се е случвало да попадна на расистки коментар за Мегън.

Но в списъка на Byline имаше някакъв намек за расизъм. Мисля, че ставаше дума за квартала Коптон или нещо от този род, където всъщност е израстнала Серена Уилямс.

# 1 994
Хахаха, щерката на собственика на Дейлито направо "изплиска легена" с тази глупост, която е написала. 😄 Британците не обичали лицемерието, за Бога, та те са самото лицемерие. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт