Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 380
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Чужбина
В случая се има предвид hypocrisy в смисъл на фалшива добродетел.

"Practice what you preach" поне ...

# 1 996
Елеонора, и аз съм чела расистки коментари, но статии - не. Ако има, заслужават да бъдат осъдени.

Хм, не бих се отказала от такъв трафопост на такова място Simple Smile
https://www.instagram.com/p/Bv2FN9vlyJX/?utm_source=ig_embed
С 10 спални, всички удобства+спокойствието, пък вие вървете  в змиярника в Кенсингтън Wink

На снимката е Кенсигтън, нали?
Аз не можах да намеря инфо, че в котиджа има 10 спални. В уикито пише, че са 4.

За Комптън съм чувала, че има висока престъпност.

# 1 997
За мен точно лицемерие е искала да каже, ама хайде ще приема, че не е толкова проста, за да напише такава глупост.

# 1 998
  • Bristol
На мен на Анн къщата ми хареса най-много. На Х&М наистина е най-прихлупена, но пък локацията им е по-добра, точно перфектна за прайвъсито.

Ако ще се води дело, нормално е Дейли да не коментират нищо за него, както и Х&М.
За кога е насочено делото? Има случаи в които не се стига до дело, а в последния момент една от страните се оттегля и правят сделка тихо мълком. До тогава се съмнявам, че ще чуем нещо официално.

# 1 999
  • в сърцето на един мъж...
Мегън трябва да съди и Уилям, че я игнорира и е лош актьор 😅 (не може да изиграе едно харесване пред публика).

https://youtu.be/pnxhF85w79A

Ха-ха, опъна го тоя шал 100 пъти от нерви. Joy Какво нещо е езика на тялото Joy

Леле, горкия удуши се с тоя шал Simple Smile
На мен лично ми е интересно едно, оставям клюките настрана, обаче данъчната политика на САЩ беше доста интересна по отношение на подаръци и тем подобни. Та ми е интересно какво се случва с данъците на новата дукеса?
Леле, ама то Жабешкото верно е най-скромно именийце
Много хубава тази Елеанор, явно и умна Simple Smile
Ох, обеците на София са страхотни, много ми харесват. И пръстена също!

# 2 000
Ето го всъщност Фрогмор Котидж:
https://twitter.com/royalevision/status/1066745912813371393
http://dianalegacy.com/royal-move-a-peek-inside-meghan-markle-pr … mage-google-maps/
https://www.abc.net.au/news/2019-06-25/frogmore-cottage-1/11246228

Какво да каже момата, като татето й го съдят!?

Наистина ли ви забавлява това глупаво, фалшиво и манипулативно клипче и въз основа на него правите такива грандиозни изводи за отношения, отхвърляне и пр. Едно оправяне на шала, повторено от монтиращия 10 пъти...!?
Според мен, освен че е видна фльорца Уилям друг извод няма Joy

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 15:41 от bubanka

# 2 001
  • Sydney
Така не съм се смяла отдавна... след Алфа мъж на трона всичко бледнее... JoyJoyJoy

Тоя Андрю или е супер тъп или са му казали да се прави на супер тъп... бил помнел, че ходил с Беатрис на пица между 4 и 5 преди 18 години, но не си спомнял за същата нощ...

Смях!

https://apple.news/ACKrp5lQsSj2okjNQFmKtUg

https://apple.news/AJ7nnSRF1RHeuaolgZgkv0A

# 2 002
Отклоняваш въпроса.

Виж обвинението на адвокатите и прочети Hello.

Не ми говори за парите, а ми кажи, защо съдят MoS за помещението за гости, за йога студиото и за шумоизолацията, а не съдят Hello за това.

И как е възможно две отделни медии да публикуват еднаква информация, ако нямат един и същи източник?  Да не би да са се наговорили?

Никакъв въпрос не отклонявам, ако обичаш. 😉

Две различни медии могат да пишат за йога студио, шумоизолация и т.н, но едната медия може да излъже за цената на ремонтите. Никъде в статиите от Хелоу не се споменават сумите, които цитират в Дейлито. 😉 В такъв случай защо да ги съдят?

В статията от Хелоу пише, че шумоизолацията струва 65 000 $, а в други медии пише, че са платили 640 000 $. Умишлено завишават цената и сега ще ги осъдят.

Ако не отклоняваш въпроса, тогава не разбираш, какво казват адвокатите на Маркъл.

Адвокатите на Маркъл казват следното:

Цитат
FACT AND FICTION, MORE QUESTIONABLE CLAIMS BY THE MAIL GROUP… AND THE REALITY
·      The claim: The Duke and Duchess “splashed out £5,000” on a copper bathtub.
 The truth: No such bath exists.

·      The claim: The Duke and Duchess “forked out £500k” on soundproofing to block out the noise of planes.
The truth: No such soundproofing exists.

·      The claim: The Duke and Duchess installed a “yoga studio”.
The truth: There is no yoga studio.

·      The claim: The Duke and Duchess built an “orangery”.
 The truth: No such orangery exists.

·      The claim: The Duke and Duchess built a tennis court.
 The truth: They did not build a tennis court.

·      The claim: The Duke and Duchess built a “guest wing” for her mother to stay in when she visited.
 The truth: This does not exist – and the claim is completely untrue.

Сега ми обясни, защо не съдят Hello за шумоизолацията, за отделните помещения за майка й (гости) и за йога студиото.

И откъде и Hello, и Dailymail имат тази информация?

Кой им я е дал?
Може да са я прочели в социалните мрежи.
Нали там е изворът на истината за роялите Joy Joy Joy

# 2 003
Котиджа на мен пак ми изглежда
по - малък от именията/дворците на другите. И някак неприветлив. Може би, ако се пребоядиса и ще "светне".

Не е ли възможно медиите да са преписвали една от друга? И да съдят тази, която е публикувала първа.

# 2 004
Хахаха, щерката на собственика на Дейлито направо "изплиска легена" с тази глупост, която е написала. 😄 Британците не обичали лицемерието, за Бога, та те са самото лицемерие. 🙄
Така е и не съвсем. Британците са известни с  фалшивата си любезност. Известни са затова, защото няма и да разбереш колко много не те харесват общувайки с тях и се държат добронамерено винаги, но реално може да не те понасят. Което е различно от "не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря". Мегънчето направо ти вади очите. Нейното е лицемерие в най-чист вид и е съвсем различно от престорената любезност.

Но ако ще те кара да се чувстваш по-добре, да приемем, че е едно и също.

Котиджа и три пъти по-голям да беше пак нямаше да ми хареса. Мрачен, схлупен, сякаш откъснат от всичко.

# 2 005

Не е ли възможно медиите да са преписвали една от друга? И да съдят тази, която е публикувала първа.

Няма как да са преписали една от друга, защото сумите са коренно различни, Хелоу са писали 65 000 $, а Дейлито 500 000 паунда. Месец март са написали 50 000, а вече месец юни са я завишили на 500 000, ей така за по-внушително. 😜

# 2 006
Елеонора, и аз съм чела расистки коментари, но статии - не. Ако има, заслужават да бъдат осъдени.
За Комптън съм чувала, че има висока престъпност.

Много отдавна расизъм няма.Има експлоатация на богати над бедни,но на това му се вика пазарна икономика и белият цвят не те защитава(това българите добре го знаем).Отдавна черният цвят носи повече предимства.
Расизмът е стара супа на богатите,за да управляват неможещите да мислят.
И докато търсим вкупом кой "расист" да разпнем,богатите семейства се събират при някой Епшейн за да си поделят световната баница,а после...
Ако да съм принцеса на най-високо ниво е расизъм,обиждайте ме,няма да ви съдя.
Не смятам,че расистките коментари трябва да бъдат съдени.Те показват какво мисли потребителят и като всяка друга  глупост има правото да съществува.Нормално е да плюем българи,но е подсъдимо да плоем чернокожи.Да се обиждаме на възраст и външност е позволено,но на цвят-не.Защо ли този двоен стандарт....

Очевидно Комптън е люлка на амбициозни бъдещи звезди,би трябвало да стане супер известно.
Жабешкото имение е най-семпло,та чак незабележимо и това е вид намек.
Но ми харесва,че е в нещо като парк,а за мен това е в пъти по-ценно.
Ок,хубава е колибката на Камилини,но сега видях,че е в града,на улица,като някое посолство.Ако трябва да избирам,ще предпочета в парка.
Кадифената Софка май наистина скоро ще обяви нещо.

# 2 007
Да не забравяме,че и Килъри бе намесена в скандала Пицагейт.
Педофилията е норма за някои общества.

http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=366.msg2445#msg2445

Скрит текст:

Фрогморкотидж-а е неприветлива барака,то редовия англичанин живее в по-хубави къщи...
Направо си е натирване у 6та глуха,горкия Хари..

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 09:23 от Какво?

# 2 008
Благодаря на Елинор за информацията за домовете на най-тесния кръг от кралското семейство. Харесах отвън Кларанс хаус и бях изненадана от начина, по който изглежда отвътре. Мислех, че стилът е модерен, но е съвсем по кралски. Laughing
Харесва ми е домът на Софи и Едуард. Жабешката къща е добра само ако се сравни с обикновените домове. В сравнение с тези на останалите рояли е направо схлупена.

А когато Чарлс стане крал(ако стане) в Бъкингам ли трябва да се пренесе? Кой ще живее тогава в Кларанс хаус и Хайгроув?

# 2 009

Няма как да са преписали една от друга, защото сумите са коренно различни, Хелоу са писали 65 000 $, а Дейлито 500 000 паунда. Месец март са написали 50 000, а вече месец юни са я завишили на 500 000, ей така за по-внушително. 😜
Адвокатите не споменават нищо за цени. Пишат, че тези неща изобщо не съществуват. Имах предвид, че е възможно едната медия да е преписала за наличието на студиото, корта и т.н. и после да е доокрасила нещата. И сега да съдят тази, която е публикувала първа, но не съм гледала дати на статиите и просто си предполагам.

LilaC, това което исках да кажа е, че би трябвало Меган да съди медии, които са написали статии с расистки изказвания, ако изобщо има такива. Аз не съм срещала. А кометиращите са отделно нещо. Те са хиляди. Къде просто изразяват нехаресване, къде направо я обиждат. Абсурд е да ги търсят един по един и да ги съдят.

Общи условия

Активация на акаунт