Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 440
  • 3 268
  •   2
Отговори
# 1 875
Това дело е огромна грешка, защото е съставен списък с неща, които очернят Мегън в медиите (умишлено). Това означава, че всичко, извън този списък, е вярно.

Скандалът с Шарлът и Кейт е верен.
Скандалът за тиарата е верен. Очевидно е вярно, че Баба не е искала да й даде тиарата на Евгения.
Информацията за предбрачния договор с Енгелсон е вярна.
Информацията, че Маркъс Андерсън е запознавал Маркъл с богати и известни мъже, е вярна.
Информацията, че Мегън е лъгала, че еди-кой-си я сваля, е вярна.
Информацията, че Мегън е молила журналисти да пишат за нея в медиите, е вярна.
Във всяко едно от нещата, които твърдиш, че е вярно, има замесени и други хора, които трябва да потвърдят или отрекат информацията.
Нали не си представяш баба или Катрин като свидетели по дело, в което да потвърдят или отрекат публикацията.
Да се замесват разни футболисти, бивши мъже и т.н не е уместно.
Водят си дела, в които сами могат да докажат лъжите без да замесват трети лица.
Не ги имай за толкова глупави Хари и Мегън, че да не могат да преценят какви дела е уместно да водят.

# 1 876
На мен пък ми е странна реакцията на Хари при масовото напускане на дългогодишни служители на РФ. Когато му се оплакали от безкрайните претенции на съпругата му, той я е защитил и е казал да правят каквото тя поиска. Излиза, че той е ок с поведението й, не му ли е светнала още тогава червената лампичка, да я поозапти нещо?

# 1 877
  • Чужбина
Разбира се, че тя замесва кралското семейство и двора.

Адвокатите твърдят, че пресата се опитва да я представи в черни краски, наричайки я "difficult Duchess":

Цитат
Claimant was “difficult” to work for (a word used six times in this article) is untrue, as well as damaging.

Тук защитата има право да призове свидетели от двора и разни придворни, за да докаже, че тя е “difficult”.

При всяко обвинение за представяне в лоша светлина, защитата има право да призове свидетели на поведението й.

Защитата също така има право да приведе доказателства за това, че тя лъже.

# 1 878
Харко, покрай жена си чисто се оака. Безхарактерен и глупав чехльо, който се изплю на всичко и всички. Защо ли ми прилича в това отношение на Едуард? Жена му вече е персона нон грата в Велкобритания. Надявам се и него да го броят в това число. Sunglasses

# 1 879
Moжe да го е финтирала,че персоналът се отнася неуважително с нея,че умишлено я пренебрегват и саботират..Хари,не пращи от много акъл..

# 1 880
Да обръщаш медиите зорлем срещу себе си е голяма, голяма грешка. Тепърва има да ровят в мръсните ризи на Мегън. Няма лошо, ние ще се позабавляваме, а през това време на глупавия Хари току виж му писнало и разкарал претенциозната си жена. Много ми е странна Мегън. Все едно не е съвсем добре в главата. Кой нормален човек прави грешка след грешка, излагайки се пред целия свят? А просто може да си седи мирно и тихо и да живее в охолство с мъжа си и сина си. Но тя явно не е искала тих и осигурен живот. Искала е слава, светлините на прожекторите, първите редове на балконите, нали сама е казала, че никой повече няма да я кара да се премести. Хм...ще поживеем, ще видим.
Бих искала да разбера какви са ценностите на феновете на Маркъл. Ако някой се възхищава и адмирира подобно безумно и самоубийствено поведение как се държи в обществото, в работата си, с близките си? Демонстрира ли по-висшето си положение, отсвирва ли всички недостойни в пета глуха... такива неща би ми било интересно да разбера. Защото в болшинството от случаите, феновете на Кейт харесват нейната дискретност, дисциплина, зрялост...а на Мегън какво? Какво толкова им харесва?
Изключвам външния вид, защото това е много, много индивидуално предпочитание и не е нещо, което човек избира. Но поведението, ах поведението...

И в Америка, и много повече тук у нас има една немалка група хора, които живеят с нагласата: аз не съм по-лош от другите и искам всичко, което те имат.Без да се интересуват дали имат потенциал и качества за там. Някои от тях не могат да търпят да има някой над тях, те ще бъдат щастливи само ако са на чело, над тях само Господ.

За постигането на тази цел тези хора жертват абсолютно всичко. Няма близки, няма приятели, няма нищо. Те търсят най-прекия път към целта си и са готови да го постигнат без значение какво трябва да правят.Защото им се е налагало в началото да търпят да бъдат изхвърляни оттам, където искат да бъдат, да не им обръщат внимание, да ги избутват назад.Това за тях е висша форма на унижение и те не могат да я примат в никакъв случай. Викат им честолюбиви. Някои са само такива. Но има и други, при които това се превръща в патология.И те тръгват да се доказват с цената на абсолютно всичко.Меган го е обобщила всичко това с едно изречение: никой повече няма да ме накара да се отместя.

В този ред на мисли Геновевета е успяла по някакъв начин да прескочи много стъпала и да застане на място, за което всъщност няма нито потенциал, нито пък произход или данни. Но изведнъж е осъзнала, че това място не е първото, не е най-високото. Тя отново не е над всички, пак трябва да се отмества.За да направи път на Кейт, Уилям, Чарлз,Камила, Кралицата. Дори утре на Джордж, Шарлот и бебето Луи.
 И така ще бъде цял живот.Това я подлудява и не знае какво прави. За да излезе напред, да бъде над всички по някакъв начин се съгласява на безумия като това да съди медиите.Просто защото ще застане в центъра на вниманието. Не мисли какво ще й донесе това.

А относно погледите, дето ги хвърля на Уилям. Не, не мисля, че открито или скришом го сваля. Тя знае, че е абсолютно невъзможно да заеме мястото на Кейт. Но пък сигурно фантазира като го гледа. И не за него, а за това, което той носи като потенциал да издигне една жена.Жената до него съвсем скоро ще стане Уелската принцеса. По-късно ще бъде кралицата на ОК. Тиари,скъпи тоалети, блясък,поклони отвсякъде.Той ще расте в йерорхията оттук насетне. Ще прави все по-голям скок, докато накрая се озове на трона.
 Нейният мъж няма да расте в йерархията оттук нататък, даже обратното. Колкото повече растат децата на Уилям, толкова повече внимание ще обсебват. Накрая ще зяпат основно в тях.Меган утре ще бъде Софи. Скучно и сиво. Хипотетично, ако успее да завърти роман с Уилям, ще влезе в историята Twisted Evil Само това е начинът й. Като мисис Симпсън. По-известна е от крал Едуард днес злополучната американка. Предполагам, че ще опита начини да влезе някак в историята. Не чрез Уилям, защото той няма да поддаде, а по друг. Да съди медиите не е начин, кой ли не го е правил. Но ще опита нещо, почти съм сигурна.

# 1 881
Ще ми е интересно да следя делото.
А от това, че Уилям не съди пресата, в която твъдят, че очите му шарят и е имал романс с Роузито, следва ли, че това е вярно?!
Снимки на английските рояли надигнали чашката
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/g12786484/royal-f … -drinking-photos/
Тука май бая наздравици са се вдигали Joy

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 14:51 от Meraviglia

# 1 882
  • На топло
Мегън трябва да съди и Уилям, че я игнорира и е лош актьор 😅 (не може да изиграе едно харесване пред публика).

https://youtu.be/pnxhF85w79A

# 1 883
Мегън трябва да съди и Уилям, че я игнорира и е лош актьор 😅 (не може да изиграе едно харесване пред публика).

Ха-ха, опъна го тоя шал 100 пъти от нерви. Joy Какво нещо е езика на тялото Joy

# 1 884
  • Чужбина

Обаче ей тоя гиф сега е по-вървежен hahaha :

# 1 885
  • София

Ха-ха, опъна го тоя шал 100 пъти от нерви. Joy Какво нещо е езика на тялото Joy

И на Кейт лъчезарната усмивка е сменена със служебна.

# 1 886
  • На топло
Много хубаво прави Кейт, с такива навлеци като Мегън, само служебни усмивки 👍.

# 1 887
Ако това са демонстрации от страна на Уилям, не говори добре за него.
Излизат от служба май, Коледа е, със семрйството си си-добра, лоша, жена е на брат ти, няма да ѝ накривиш шапката, но него ще го заболи, не бива така да се прави.
Не вярвам да е демонстрация от негова страна. Спекулира се с това много, но не мисля, че Уилям би засегнал по този начин.
Дори и да има нещо против нея, то по-скоро би си премълчал и преглътнал, заради брат си.
Уилям е зодия Рак и смятам, че за него семейството е над всичко.

# 1 888
Не съдеха ли Уилям и Роуз медиите?

Меган да се сваля с Уилям....😂😂😂 няма начин. Първо, че е безперспективно, защото Уил няма да тръгне да се жени за нея, второ, че си има Хари и на мен лично ми изглеждат влюбени.

# 1 889
  • Чужбина
hahaha

Едно време, Харко уж беше по-вървежно момче. Уж си пишеше с Марго Робин, пък и с онази Рита Ора го спрягаха.

Сега прилича на Хобит.

Общи условия

Активация на акаунт