Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 414
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 935
Още като обявиха, че ще съдят медиите пишеше, и аз тука го постнах, че делата няма да се водят от адвокатите на кралското семейство, а от Шилинг, които водят делата на холивудските звезди. Пишеше също, че тоя ход на Хари и Меган не е съгласуван с кралското семейство.

Иначе за предбрачния договор, не знам какво толкова го отричате и какво брани Лилия толкова стръвно, след като тия договори и подобни клаузи вътре били нормална практика в холивудските среди.

Ха, добре че го припомни, че аз съм го пропуснала!

# 1 936
# 1 937
Аз се чудя, как Уилям не е привикал Килърито на разговор на 4 очи. Клуунито изведнъж млъкнА, след като Чарлз го покани на една вечеря.

Не я знам Мегън, защо не е прочела повече книги за кралското семейство.

Аз, от това, дето съм го чела, смея да кажа, че щеше да ме е страх да гъкна пред Уилям. Той е придирчив, мнителен, с параноя от това, че нещо ще излезе в пресата (още от майка му), контролиращ, следящ и изискващ. Пълна противополжност на брат си, който е абсолютно джаста-праста и голям мърляч.

Боже, благодаря ти за този пост! Наистина си ми много ценна като информация Simple SmileСигурно е неволно, но ми беше от полза днес.

# 1 938
Отклоняваш въпроса.

Виж обвинението на адвокатите и прочети Hello.

Не ми говори за парите, а ми кажи, защо съдят MoS за помещението за гости, за йога студиото и за шумоизолацията, а не съдят Hello за това.

И как е възможно две отделни медии да публикуват еднаква информация, ако нямат един и същи източник?  Да не би да са се наговорили?

Никакъв въпрос не отклонявам, ако обичаш. 😉

Две различни медии могат да пишат за йога студио, шумоизолация и т.н, но едната медия може да излъже за цената на ремонтите. Никъде в статиите от Хелоу не се споменават сумите, които цитират в Дейлито. 😉 В такъв случай защо да ги съдят?

В статията от Хелоу пише, че шумоизолацията струва 65 000 $, а в други медии пише, че са платили 640 000 $. Умишлено завишават цената и сега ще ги осъдят.

# 1 939
  • Чужбина
Отклоняваш въпроса.

Виж обвинението на адвокатите и прочети Hello.

Не ми говори за парите, а ми кажи, защо съдят MoS за помещението за гости, за йога студиото и за шумоизолацията, а не съдят Hello за това.

И как е възможно две отделни медии да публикуват еднаква информация, ако нямат един и същи източник?  Да не би да са се наговорили?

Никакъв въпрос не отклонявам, ако обичаш. 😉

Две различни медии могат да пишат за йога студио, шумоизолация и т.н, но едната медия може да излъже за цената на ремонтите. Никъде в статиите от Хелоу не се споменават сумите, които цитират в Дейлито. 😉 В такъв случай защо да ги съдят?

В статията от Хелоу пише, че шумоизолацията струва 65 000 $, а в други медии пише, че са платили 640 000 $. Умишлено завишават цената и сега ще ги осъдят.

Ако не отклоняваш въпроса, тогава не разбираш, какво казват адвокатите на Маркъл.

Адвокатите на Маркъл казват следното:

Цитат
FACT AND FICTION, MORE QUESTIONABLE CLAIMS BY THE MAIL GROUP… AND THE REALITY
·      The claim: The Duke and Duchess “splashed out £5,000” on a copper bathtub.
 The truth: No such bath exists.

·      The claim: The Duke and Duchess “forked out £500k” on soundproofing to block out the noise of planes.
The truth: No such soundproofing exists.

·      The claim: The Duke and Duchess installed a “yoga studio”.
The truth: There is no yoga studio.

·      The claim: The Duke and Duchess built an “orangery”.
 The truth: No such orangery exists.

·      The claim: The Duke and Duchess built a tennis court.
 The truth: They did not build a tennis court.

·      The claim: The Duke and Duchess built a “guest wing” for her mother to stay in when she visited.
 The truth: This does not exist – and the claim is completely untrue.

Сега ми обясни, защо не съдят Hello за шумоизолацията, за отделните помещения за майка й (гости) и за йога студиото.

И откъде и Hello, и Dailymail имат тази информация?

Кой им я е дал?

# 1 940
На мен не ми стана ясно защо Хари каза, че се безпокои за безопасността на жена си ? Какво толкова ще и направят медиите, някой журналист ще я ликвидира ли кво Thinking Аз като гледам папарашки снимки нямат много т.е никой не ги следи

# 1 941
Ще припадна, Уилям трябвало да привика Хиларито на 4 очи. Ама вие сериозно ли? 😂😂😂😂 Кой точно е уважаемият, че да привиква хората? Докато не стане крал (ако стане), може да привиква само жена си. 😂

# 1 942
Изненадаааа
Привикал си я е
Отново неподготвени изказвания

# 1 943
Хилърито в момента каква е? Май пишеше някаква книга.
Какво ли са си говорили с Уилям...

# 1 944
  • Чужбина
Хммм, че защо Уилям да не може привика някой, който е бил на територията на кралските имения, така или иначе.

Хилари каква е точно? Никаква ... И се среща с жената на брат му на Уилям. Т.е. Уилям има пълното право да я привика.

Каква работа има Хилъри в имотите на Короната? Кой я е поканил и от чие име?

# 1 945
Има ли потвърдена информация относно среща на Уили и Хилъри, освен инфо от туитър акаунт? Не намирам нищо.

# 1 946
Да, има. Нарича се Court Circular. Там постват. https://www.royal.uk/court-circular
Намери си го сама.
Този акаунт просто изважда информацията, за да не се рови.

# 1 947
Изненадаааа
Привикал си я е

Това да привика някой и да го "строява", както се намеква, че трябвало да направи, и това да поканиш някого за среща хич не е едно и също. 😂 Той не е в позиция да "строява" никого. 😄

# 1 948
  • Чужбина
Изненадаааа
Привикал си я е

Малеееееее ... вярно го пише в CC-то това.

Не е за вярване. И аз щях да направя същото като Уилям.

# 1 949
Да, има. Нарича се Court Circular. Там постват. https://www.royal.uk/court-circular
Намери си го сама.
Този акаунт просто изважда информацията, за да не се рови.
Благодаря! Грубостите са излишни. Въпросът ми беше съвсем добронамерен.

Общи условия

Активация на акаунт