Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 365
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 010

Двореца Бъкингам е огромен комплекс,Кларънс и другите къщи са част от него.Всички се радват на паркова среда

# 2 011
Май управляващият монарх трябва да се пренесе в Бъкингам. И Елизабет тъкмо са си били нагласили и ремонтирали Кларънс и се е наложило да се преместят. Не са искали да живеят в Бъкингам на първо четене.

# 2 012

Аз искам тук,на това му викам паркова среда.. Mr. Green

# 2 013
Ха-ха 😂"Искам в този дворец, не другия".

Фрогмор Котидж също е част от Уиндзор.

# 2 014
А пък майка й е искала да си остане в Бъкингамския дворец. На страницата на zdf още го има филма за нея, била молила Елизабет да остане в двореца, нямало да пречи. Но Филип бил много против.

# 2 015
Адвокатите не споменават нищо за цени. Пишат, че тези неща изобщо не съществуват. Имах предвид, че е възможно едната медия да е преписала за наличието на студиото, корта и т.н. и после да е доокрасила нещата. И сега да съдят тази, която е публикувала първа, но не съм гледала дати на статиите и просто си предполагам.

Това срещнах аз, като коментар от адвокатите за цените.

They say that claims by the paper - also published on the Mail Online website - that a £5,000 copper bath and £500,000-worth of soundproofing were charged to the taxpayer were lies.

https://www.google.com/amp/s/www.bbc.co.uk/news/amp/uk-50441387

Но е точно така, както казваш и ти, че само си предполагаме, защото, ако не излезе официално съобщение няма как да знаем как стоят нещата в действителност.

# 2 016
  • На топло
Във френската преса пишеше, че Хари и жена искали много да живеят в Уиндзор 😳😳.
Подмазвали са се на Баба 😅.
Това не мога да го разбера.........🙄имаш ( милиони ) искаш да бъдеш свободен, но се натискаш да живееш на гърба на другите.

# 2 017
Аз продължавам с капризите:много ми са големи "къщичките",които показвате.Това означава твърде много хора около мен,което трудно понасям.Няма ли някой трафопост за мен,но с по-слънчево изложение.
И както дебело ви намекнах,имам сред приятелите си брит с потекло.Същият се беше снабдил с къща в някакъв специален техен парк.Грозен мрачен хамбар от преди Христа,и го обзаведе също грозно,вън няма право да пипа,не е евтин.Бих влязла само,за да се обеся.А собственикът щастлив, снобее на воля,пише родословно дърво.Та така,момичета,на вкус и на цвят...

Hello♥J,според мен не е въпроса до парите,а рептилите да са винаги заедно  Grinning

# 2 018
Във френската преса пишеше, че Хари и жена искали много да живеят в Уиндзор 😳😳.
Подмазвали са се на Баба 😅.
Това не мога да го разбера.........🙄имаш ( милиони ) искаш да бъдеш свободен, но се натискаш да живееш на гърба на другите.

Joy Joy
Баба е изпълнила молбата им, като всяка баба за внуците Joy
Котиджа е част от Уиндзор, както пише по-горе.

ПП Те може би са си представяли това, пък то..... Laughing

А иначе всички се натискат да живеят в дворците на баба, никой не си е купил собствена къща.

# 2 019
И аз предпочитам да не се тъпча с други хора, а да съм си самостоятелна. Къщата им изглежда по-невзрачна от другите, но съм сигурна, че вътре е "кукличка", едва ли им липсват всички удобства. Имат си и зеленина и спокойствие.

# 2 020
Адвокатите не споменават нищо за цени. Пишат, че тези неща изобщо не съществуват. Имах предвид, че е възможно едната медия да е преписала за наличието на студиото, корта и т.н. и после да е доокрасила нещата. И сега да съдят тази, която е публикувала първа, но не съм гледала дати на статиите и просто си предполагам.

Това срещнах аз, като коментар от адвокатите за цените.

They say that claims by the paper - also published on the Mail Online website - that a £5,000 copper bath and £500,000-worth of soundproofing were charged to the taxpayer were lies.

https://www.google.com/amp/s/www.bbc.co.uk/news/amp/uk-50441387

Но е точно така, както казваш и ти, че само си предполагаме, защото, ако не излезе официално съобщение няма как да знаем как стоят нещата в действителност.
Това какво значи? Лъжа е, че данъкоплатците са платили за това или е лъжа, че изобщо са купавани вана и звукова инсталация? От точно това изречение не става ясно.
На друго място обаче пишеше, че няма вана, инсталации и т.н.
А аз само си предполагам чия статия е излязла първа, защото не съм се ровила да търся дати.
Като приключи делото ще стане ясно всичко.

# 2 021
  • На топло
Искали с баба 😂😂

# 2 022
Гледайки размерите на схлупения им трафопост, мога да кажа, че половин милион за звукоизолация вече не ми се струват токова много. Нека не забравяме, че там тези неща струват много пари, а цените на труда са баснословни. А дали са сложили, или не, щом отричат, значи по-вероятно е да няма такива подобрения. То ще си проличи в хода на делото.

# 2 023
Не зная какво са имали предвид адвокатите. Да вземат да излязат и да ни разяснят. 😄

# 2 024
Абе натириха Хари и Мегън, ама не - искали да са сами, не им трябвало змиярник, било претъпкано в Кенсингтън... Щото ако бяха останали в Кенсингтън Мегън и Кейт щяха да чакат на опашка за печката 🤣
Сигурно Кейт може да обикаля с дни двореца  и пак  да не срещне никой. Точно престолонаследника и семейството му ще го "натъпкат" някъде, как ли пък не...
И откъде знаете че Кенсингтън е змиярник, някой да е живял там?!?
Като сравнявам  къде живеят Хари  и Мегън с тези на другите, ами тяхното вярно се е къщичката на прислугата...

Общи условия

Активация на акаунт