Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 316
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 310
Тази рокля няма да ми стане любима, но според мен й стои добре на Кейт. А самата тя изглежда сияеща. Понякога и на мен ми се струва, че има дежурна усмивка, но тази вечер не е такава, личи й, че й е приятно. А и с Уилям изглежда имат хубав период.
https://www.instagram.com/p/B5BOBckIpXy/?igshid=4w56w3fn994l

# 2 311
  • София
Харесвам няколко неща по роклята - деколтето отпред и най-вече отзад. Не харесвам дебелите обточващи ленти около тях, обаче. Знам че кореспондират с колана, но са ми груби. Полата в долната си част е много красива.
Но някой каза, че била различна - ми не е, има и друга черна дантелена рокля върху светла основа https://www.thecelebritydresses.com/kate-middleton-black-lace-dr … -formal-gown.html
Всичко друго също е обичайното - пусната коса с букли на края - класическа Кейт, в добро настроение 👍

# 2 312
  • София
Кейт и Уилям са много хубави, а роклята е невероятно красива.
Някои постове ги прескачам, качи ли се снимка на Кейт започва плюенето, независимо как изглежда.

# 2 313
Ето  една Кейт,диаметрално различна от така скучните ви работни рокли-палта.Може го.
Не се взирам в детайлите на роклята и грима,а се любувам на блестящата кралска картина.
Снимката,където с Уилям са седнали на масата,би ми харесала без значение кои са.Стига само да изглеждат точно по този начин.
Двоумя се само дали ми харесва повече синята рокля от 2017.Но нямам грам съмнение,че показаното през 2018 не си заслужава дори да се спомене.

# 2 314
Роклята на Кейт е страхотна. Аз обичам дантелени рокли. Дори имам подобна комбинация черна дантелна с бяла основа. Само дето моята е обикновен вечерен модел. Не е дълга и царствена:sweat_smile:
Уилям много го харесвам като мъж. Винаги съм го харесвала. На мен конската му усмивка не ми пречи, дори ми е симпатична. Абе ако предложи няма да му откажа Laughing Само дето нямам никакви шансове да се конкурирам с Кейт. Тази жена е перфектна.

# 2 315
По повод стареенето...

Едни стареят като катедрали,други остаряват като галоши.

п.п.А роклята на Кейт ми напомня нощница за "специални поводи"

# 2 316
Кейт и чувал да облече, трудно ще засенчи Мегън от миналата година,и не го казвам като комплимент.
Ако роклята от снощи беше облечена от една по-пищна жена, щеше да е вулгарна
Добре е

# 2 317
  • София

Роклята е разкошна, обаче едно нещо ми вади очите в нея - този прав шев от горе до долу под дантелата. Много се вижда и ми стои много грозно - все едно е зашита набързо от някаква квартална шивачка. Иначе Кейт тук е прекрасна - много свежа ми изглежда, а и роклята й стои зашеметващо. Харесвам рокли от този тип - контраст между дантелата и плата под нея. Много елегантно стои

# 2 318
Чарлс да няма подагра,т.нар. "царска" болест?

# 2 319
  • На топло
Поредната лъжа на Мегън 😳, относно baby  шауъра, майка и била поканена, но не присъства, защото имала работа...
Това звучи много нелепо, единствена дъщеря, единствено внуче....хмм професионална лъжкиня нещо 😂.

# 2 320
Обожавам дантела, работя професионално с дантела, харесвам много Кейт,  но тази рокля не ми се нрави.  Кройката е добра, но структурата на дантелата изисква съвсем друг цвят и тип подплата. Ако беше друг тип дантела, роклята щеше да е убиец.

# 2 321
  • Истински се вижда само със сърцето.
Другата дантелена рокля на Кейт, която Лана показа  ми харесва повече. Но спор няма, че сияе и изглежда зашеметяващо на снимките.

Да ви кажа направо ми писна да чета за Мегън, все едно е единствената персона за обсъждане. И не защото я харесвам в някаква степен, а защото втръсва едно и също да се повтаря. Да си кажа само, пък е ясно, че просто ще прескачам постове 😂

# 2 322
Поредната лъжа на Мегън 😳, относно baby  шауъра, майка и била поканена, но не присъства, защото имала работа...
Това звучи много нелепо, единствена дъщеря, единствено внуче....хмм професионална лъжкиня нещо 😂.
Не мисля така.За професия лъжкиня се иска хитрост и комбинативност,Мегън ги няма.
Тя просто се обърка в машинации,манипулации,полуистини и сега каквото и да направи,само затъва повече.
"О,колко объркана мрежа плетем,когато ....си служим с лъжи....",нали така беше.
Няма причина да бъде демонизирана или вземана на сериозно.

Чак перфектна за Кети не бих казала.Но наистина е много добра в това,което прави.
Пък тази рокля на мен щеше да ми стои по-добре Wink

# 2 323
Еми да, бихме разбрали да не понася баща си, ама и майка си...Sad

# 2 324
https://www.vesti.bg/lyubopitno/kejt-s-vpechatliavashta-vecherna … ia-snimki-6102254

В повечето тоалети Кейт много ми харесва, но не я одобрявам в червено и в шарени рокли за офиц. събитие.

Общи условия

Активация на акаунт