Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 454
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 835
Хари и Даяна в разговор на "висок" тон

Няколко години по-късно, е имало повторение на ваканцията.
 Би било готино и сега да има такива общи и най-вече публични ваканции

Уили е бил любимец на Краля

Прави ми впечатление, че Уилям и Хари са били много повече показвани от Кеймбриджовите деца. Много повече събития, официални снимки, фотосесии

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 23:13 от TinoTino

# 2 836
  • Чужбина

В Япония:

В Тайланд:

В Кувейт:

В Дубай:

В Ню Йорк:

Тоалети на Даяна, които ми харесват, като се има предвид, че модата е била друга:

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 00:59 от Eleonora_27

# 2 837
  • Пловдив
Класа!
Баба дали е давала тиари на Ди?

# 2 838

Прави ми впечатление, че Уилям и Хари са били много повече показвани от Кеймбриджовите деца. Много повече събития, официални снимки, фотосесии

И по-добре, че не ги показват толкова. Да растат децата незатормозени от отговорностите, които ще им вмени един ден височайшото им семейството. Даже си спомням, че Кейт беше казала, че Джордж не знае, че един ден ще стане крал.

# 2 839
Ехаааааа, Елеонора благодаря за прекрасните снимки и труда Simple Smile.

# 2 840
  • Чужбина
Класа!
Баба дали е давала тиари на Ди?

Дааааа. Ето тази:

А ей това си е нейната Спенсър тиара:

# 2 841

И по-добре, че не ги показват толкова. Да растат децата незатормозени от отговорностите, които ще им вмени един ден височайшото им семейството. Даже си спомням, че Кейт беше казала, че Джордж не знае, че един ден ще стане крал.
Съгласна съм, но понякога ми се иска да ги виждаме малко по-често.
Луи ще стане на 2 и са го показвали броени пъти.
Представяш ли си да поканят журналистите, в градината в Кенсингтън, за да снимат децата? Това е невъзможно.

Обаче имам предположение, че може да заведат децата за пръв път на Коледната църква. Вече не са толкова малки, а може и Луи да намаже около тях, за да не го делят от другите.

# 2 842
И аз искам да ги показват по-често, макар че за самите деца е по-добре да си практикуват прайвъсито, докато са малки.
Но пък имаше слухове, че Кейт ще започне да взима Джордж на някои от дневните си ангажименти, за да свиквал с публичността. Ама дали е истина, не мога да кажа, нито пък кога ще се случи това.

# 2 843
И аз искам да ги показват по-често. Даже май се говореше, че Кейт ще започне да взима Джордж на някои от дневните си ангажименти, за да свиквал с публичността. Ама дали е истина, не мога да кажа, нито пък кога ще се случи това.

Това ще стане много трудно, защото са на училище, а и ангажиментите им са предимно през седмицата.

Между другото, средата на Декември ще пуснат коледните си картички. Ще има нови снимки. Дано Съсекс заложат на традиционната такава, а не отново да се правят на оригинални и интересни.

# 2 844
  • Чужбина
Ето тази тиара, която Ди е носела, се нарича Queen Mary's Lover's Knot Tiara (тиара на кралица Мери - възел на любовника ... нещо от този род), защото тиарата има 19 ориенталски перли, които са провесени посредством т.нар. възел на любовника (доколкото мога да разбера, защо се казва така).

Ето това е възел на любовника:

Тази тиара е подарък на Даяна от Баба за сватбата. След развода, обаче, Даяна я връща.

Между другото, средата на Декември ще пуснат коледните си картички. Ще има нови снимки. Дано Съсекс заложат на традиционната такава, а не отново да се правят на оригинални и интересни.

Миналата не беше ли някакъв колаж уж с фойерверки пред тях?

# 2 845
  • Sydney
Според мен Андрю е бил изнудван, държали са го с нещо, както написа Елеонора... той си е боклук от класа, търгувал е с доста компрометирани лица от арабски произход, няма начин баба да не е знаела с какво се занимава... но както и да е, не ми се влиза в режим на ядосваме, заради наглостта на др човек...

Пипа:

https://www.instagram.com/p/B5K3Ab1jDBi/?igshid=ggy93shtpruy

Мери:

Това ми харесва:
https://www.instagram.com/p/B5DOBwYHX5h/?igshid=97huzt8uae5m

Това - не:

https://www.instagram.com/p/B5Nm1Vyq3CY/?igshid=1ctwurlj3tph

# 2 846
  • София
Ако Кейт е бременна ще разберем скоро. Нейните първи месеци са ужасни. Чак се чудя как ще си го причини за 4-ти път.
Дано да е. Мисля, че още едно момиченце ще им се отрази страхотно. ♥️
Според мен е. Видът й от онази изява, отказът от тази. Ако е вярно - до 2 -3 седмици ще кажат.
Обичам коледните им картички. Много са хубави и показват нова снимка. Май все още е нямало картичка с Луи, нали?

# 2 847
  • Sydney
Камила от НЗ:

https://www.instagram.com/p/B5FjAjzHTym/?igshid=1ud5o7xzbtde4

Брошки, носени от Кейт, със значението:

https://www.instagram.com/p/B4-hqIEHipf/?igshid=9t67okqj1gsa

Сега ще споделя лично мнение и усещане, предизвикано от въпрос, който ми зададоха наскоро по отношение на кралското семейство... защо толкова си заинтересувана (не беше точно използваната дума)...
И защо? Защото - харесва ми изтънчеността и величествеността на всичко. Харесва ми изискаността, обноските, дори супер строгият протокол, детайлите. Разговорите на тема по-възвишена, като изкуство и чисто лукс неща. Бих желала да се докосна до тази част, свързана с тези толкова дребни, а същевремнно съвсем на място детайли. Да разгледам примерно Бъкингам от вътре и да разбера от първа ръка за орнаментите и архитектурата, историята. Да присъстваш на истински бал с всичките му неща... всеки, който пожелае може да си купи дизайнерска рокля и да отиде на опера, но атмосферата и експириънса, който би получил при кралско такова събитие няма как... примерно мога да си купя дреха на Маккуин или любимият ми Сааб, но няма къде да я нося, Т.е. би било странно да се изтърся на улицата, дори и на официално събитие не върви...

Това съвсем в страни от чертите на характера и същността на Короната... те са арогантни, нагли, лицемери и гледат само себе, но въплъщават величественост, което ме привлича...

Ако обичате, без подигравателни коментари, споделям нещо, което не смятам че трябва да се окачествява по какъвто и да е начин...

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 11:43 от benitabeni

# 2 848
  • София

После тръгнаха да говорят, че Хуан Карлос от 35 години не е спал с жена си, т.е. свекървата на Летиция.

И аз не бих спала с тази... Laughing  Много неприятна изглежда, на страната на Летисия съм Smile

От тройката Даяна/Кейт/Мегън, най-много харесвам Кейт. И чисто, като физически данни, както и стил. Да, скучновата е от към обличане, но не смятам, че е в реда на нещата за английските благородници, от челните редици, да бъдат твърде оригинални в обличането.   
Даяна е била стилна и модна икона за времето си, разбираемо е, в днешно време дрехите и да са ни малко странни. Там не ми допада по-скоро това, което съм чела/чувала за характера. Не казвам, че е била лош човек, просто си е влачила нейните травми от възпитанието, не е имала сили и подкрепа да се опълчва преди и по време на брака с Чарлз...драмата и е била в повече. С времето се е понаучила де, след като успя да се разведе, създаде 1,2, 10 скандала и разбуни духовете.
Мегън ми е безразлична. Физически не ми е топ красавица, от към дрехи ми е ок, рядко е била в нещо наистина грозно. Мисля, че най-грозна ми е онази гадно зелена рокля на кръщенето на Луи.  Не ме дразни, не я смятам за най-черната и подхождам критично към всички писаници какво била казала, как погледнала и т.н. 

Готина е Пипа на снимката, хареса ми съчетанието на цветовете. Както и Мери с пуловерчето. Костюмът долу не ми допада.

# 2 849
Люксен, ако не ме лъже паметта, имаше. Това май беше миналогодишната. Много хубава снимка.

Общи условия

Активация на акаунт