Пазаруване от George(ASDA) - Тема 11

• 65 220
  • 624
  •   1
Отговори
# 600
Привет, виждам че поръчвате от george, а аз последно поръчвах преди Брекзит и не знам как се случват в момента нещата. Опитах се да намеря информация, но не открих нещо структурирано. Та при поръчка има ли минимална сума при която няма митница и ако да каква е? Как се случват нещата с митницата, ако се налага да има такава?
Благодаря предварително за отделеното време!

# 601
Поръчвам през ggbg и те се оправят с митницата. Ако някой камион е спрян за проверка информират за забавянето. Като цяло всичко пристига след 10 дни с тях.

Привет, виждам че поръчвате от george, а аз последно поръчвах преди Брекзит и не знам как се случват в момента нещата. Опитах се да намеря информация, но не открих нещо структурирано. Та при поръчка има ли минимална сума при която няма митница и ако да каква е? Как се случват нещата с митницата, ако се налага да има такава?
Благодаря предварително за отделеното време!

# 602
Много благодаря! :*

# 603
Здравейте, не мога да отворя сайта на George , някой да има същия проблем и да е успял да го разреши

# 604
Пише, че имат maintanance. Дано го пуснат скоро, че от там поръчвам униформи на децата за училище

# 605
Пише, че имат maintanance. Дано го пуснат скоро, че от там поръчвам униформи на децата за училище

И аз това чакам. От училището на сина ми ни държаха цяло лято в неведение относно униформите, а сега пък сайтът на ASDA не работи. Дано в Англия вече да са приключили с поръчките на униформи и да има достатъчно останали неща все пак. И най-вече сайтът да тръгне по-скоро! Не мога да открия бели блузи с якички тук в нашия размер Weary

# 606
При мен сайтът си работи.

# 607
Ами дайте линк, който отваряте, тъй като и при мен не зарежда.

# 608
Оттук влизам https://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html
Регистрирана съм с английски адрес и поръчвам до превозвач.

# 609
Pet insurance ми отваря през този линк,

# 610
Ами явно сайтът го редактира. Опитайте да го копирате или препишете и да си го поставите сами в полето на браузъра.
Вие от кой линк влизате?

# 611
Ами явно сайтът го редактира. Опитайте да го копирате или препишете и да си го поставите сами в полето на браузъра.
Вие от кой линк влизате?

Копирах го, писах го...не става и при мен...

# 612
Когато го пишете, сигурни ли сте, че при отварянето линкът не се променя - т.е. на отворената страница отгоре същото ли пише?
И от кой линк влизате вие?

# 613
Ами опитваме се да влезем през вашия линк и да, променя го.
В asda влизам без проблем, но като дам на George, ми изписва съобщението за поддръжка.
По-късно може да си поиграя с линковете през компютъра.

# 614
Никой не ми отговори на въпроса, през кой линк влизате, като ви изписва това съобщение за поддръжка ...

Общи условия

Активация на акаунт