Пазаруване от George(ASDA) - Тема 11

• 65 224
  • 624
  •   1
Отговори
# 615

Пиша вашия линк и после ми го променя на този в червеното.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 11:03 от Г-жа Шантал

# 616
При мен работи в момента, но не съм в Бг, а докато бях там, не работеше. Видях, че имат app, опитайте през него.

# 617
Аз през приложението нямам проблем, опитайте през него.

# 618
Никой не ми отговори на въпроса, през кой линк влизате, като ви изписва това съобщение за поддръжка ...

Този, който Вие сте дали, имах предвид. Копирам, изписвам знак по знак - не става. Като влизам в ASDA, отваря заглавната страница и после който и отдел да избера, ми изписва, че се прави поддръжка на сайта.

# 619
Няма начин да е този линк, който аз съм дала. Щом като ви води на друга страница, значи след като го напишете, линкът се променя.
Аз исках да разбера кой е линкът, който ви отваря страницата с поддръжката, за да видя каква точно е тази промяна. От това, което качи Шантал, виждам, че към моя линк за английския Джордж (https://direct.asda.com/george/....) се добавя едно global, което обозначава адреса на Джордж за пазаруване от чужбина. Т.е. сайтът ви открива по локацията, че не сте в ЮК и ви препраща към адреса за международно пазаруване, който пък в момента не работи.
Опитайте да промените настройките на сайта в браузъра си или ако много ви е важно да пазарувате - ползвайте приложението, VPN или някакви други методи за скриване на локацията.
При мен специално всеки път при влизане, като ме питаше каква ми е локацията, винаги посочвах ЮК и поръчвах само дотам, така че предполагам сайтът ме е запомнил по някакъв начин и в момента ми дава достъп до английския адрес. Но в темата много от линковете бяха с това "global" отпред и предполагам, че или сте поръчвали до Бг, или сте се идентифицирали като поръчващи от чужбина, затова сега не ви дава достъп.
Тези дни правих две поръчки, никакъв проблем нямах с плащането и доставката.

# 620
Т е ясно, че ни разпознава по IP и затова препраща, но в моя случай със сигурност никога не съм се идентифицирала като пазаруваща от чужбина, всяка поръчка през годините ми е била до UK. Не случайно казах, че ще си поиграя през компютъра. Щом става през приложението, все тая за сайта всъщност. Аз последните 2-3г.поръчвам само зимни якета, че нещо спрях да уцелвам размерите.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 16:22 от Г-жа Шантал

# 621
VPN не е нещо, по което сайтът да ни разпознава. Това е услуга - минаваш през специален сайт, който ти скрива IP адреса, локацията и други данни.

# 622
Аз инсталирах приложението и пак не става

# 623
Здравейте,  знаете ли дали скоро се очаква някакво намаление в George?

# 624
Ето, вече се отваря при мен без да правя каквото да било.

Общи условия

Активация на акаунт