Любители на кучета - 99

• 23 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Хибискус,
Много добре те разбирам. Понякога и на мен ми се случва, особено когато се радвам публично на кучето. Аз всъщност от много месеци не я наричам "кучето". Не знам какво им влиза на хората в работата. Но вече се нагледах на всичко. Не че не ме жегва, ама ме жегва, защото и аз искам дете, а още не е времето от гледна точка на финансова сигурност и стабилност.
Колкото до парите и кой как си гледа куечто, аз безработна, първоначално с докторска стипендия, после със спорадични доходи от глупави работи и пенсията на мама си я отгледах. Факт, че нямаше да я излекувам, ако не ми бяха помогнали много хора, но ето - успява се. Престой кастрация и чипиране.
Пс.
Посс леко подлъгва, "прасенцето на мама" още не е изцяло Джина. Но на подкшскоците я сръфаха 1-2 пъти и нейната реакция много ме изкефи, отупа се, вирна опашка и си продължи по пътя. Е последния път имахме ситуация хахах мама Еми я пренесе на ръце до колата, щото шушана се запъна като магаре на мост и не ще ни напред ни назад. Но съм супер доволна от прогреса ни покрай тая жена. И да ви кажа аз си я харесвам, колкото и да е цапната в устата. Може би и тя има специално отношение към нас, защото ми каза, че е щастлива, че очите ми вече не са толкова тъжни и уплашени, а аз наистина бях тъжна и уплашена, когато отидохме първите пъти. И да, верно че много й се бях ядосала веднъж ама ако виждаш, че е полезно за съществото, което много обичаш, можеш да си преглъщаш егото в негово име и толкова.

# 121
Духче по отношение на хорските размисли и излияния никога не можеш да кажеш, че си се нагледала или наслушала на всичко. И аз така мислех, ама ей на все се намира някой да ме шашне и подпали фитила. Старая се да се усмихвам сладки и да подминавам, ама понякога направо ме шляпат с мокрия парцал и не успявам да премълча 😂
esstela аз тогава бях в шок и не можех да повярвам на ушите си какво чувам. И съвсем учудено зададох въпроса в крайна сметка взели ли са пустия кренвирш и онзи ме гледа тъпо и ми се пули. После му изтърсих, това дето аз съм обсъдила със себе и взела не един, а два и онзи се наду. С кой акъл, по дяволите, ми ръсиш на среща такива глупости и то хилейки се. То не е смешно, а жалко колко са им осиротели душите не за стотинките за кренвирш, а за остатъците от масата да донесеш като знаеш, че има куче и те е жал за него. Поне да си мълчат, а не да се излагат и да ми падат в очите още повече. Имало е случаи, в които съм отпуска и разпитвам и моля всички тия “жалостиви” хора, да им оставя в хладилника салами, а те само да дадат на Макарон един като дойде и всички отказват. Говорим за това да изкарат един салам от торбата и да го метнат на кучето, никакво по-голямо усилие от това... ами не и това не им иде да направят.

# 122
Хората /ако могат така да се нарекат/мислят тези,които обичат и се грижат за кучета и котки,за луди.Като прибрахме Роко от улицата имаше такива,които ме питаха-„За какво ти е тоя помияр имаш си  хубаво куче от порода?” Е какво да отговориш на тъп въпрос.

# 123
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя клип и аз без да искам го гледах🤦🏻♀
Ей, колко ревах след това .....

Много се радвам за Сирма, че си е намерила нейните хора ❤

И аз винги се грижих за куч на работа, и сега  ги питам има ли храна, ако не да нося, то пък се оказа, че новите колеги са като мен и не го оставят гладно .
Много се радвам, че преди да изляза майчинство направих всичко възможно да се кастрира, че сега да не я мисля.

# 124
Духче по отношение на хорските размисли и излияния никога не можеш да кажеш, че си се нагледала или наслушала на всичко. И аз така мислех, ама ей на все се намира някой да ме шашне и подпали фитила. Старая се да се усмихвам сладки и да подминавам, ама понякога направо ме шляпат с мокрия парцал и не успявам да премълча 😂
Говори ми сестро, на едно дередже сме Grinning Аз съм си принтирала снимка на Джинджифила в офиса и си я гледкам.
Кой каквото иска да говори, аз като си я гушна, като си ме близне по носа, като ми замирише на куче и всичко ми минава.

# 125
  • под тепетата
Аз ,таковата, изневерих на Ози.... с едно канарче  Embarassed Домъкнаха го в службата и сега се ровя да чета как се отглеждат.

# 126
  • Bарна, морето, сините вълни
Хммм, Ози дали ще одобри?

# 127
  • под тепетата
То ще ми пее на уше на работата и освен, ако не му мириша на канарче ( а миришат ли  newsm78 ), няма как да разбере  Mr. Green Още си няма име, иначе съм приготвила буркан със семена и етикет - ненадписан. 

# 128
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз реших, че у дома ще си го водиш. Grinning

# 129
Аз ,таковата, изневерих на Ози.... с едно канарче  Embarassed Домъкнаха го в службата и сега се ровя да чета как се отглеждат.
Канарчетата са много лесни за отглеждане.
Важно е да им сменяте водата всеки ден,да им слагате храна в точно време и доста важно клетката винаги да е чиста.Като цяло са много лесни за отглеждане спрямо други пернати.

# 130
  • Варна
Искам да живея в свят и с хора, които обичат животните, ебати тъпата идеалистка съм.

Ей това малкото живот си живее, но продължава да ни няма доверие. Разкъсвам се между това, да я науча на ред и любов, не ми се получава, явно много е страдало и ще има да се доказвам. А Бизу е много търпелив и добър куч, боже, обожавам ли ги, полудявам ли?
Реа, нещо ми се губиш???

# 131
  • UK
Благодаря за съветите по моя казус!
Хубускус, Коте, не лае от месеци, преместихме се в началото на юни някъде и седмица-две лаеше, после спря. До преди 2 седмици нищо не правеше и вкъщи, всеки път като го погледна на камерата спеше. Сега го гледам последните дни като изляза се върти насам-натам да направи някоя бела, днес се помота малко из хола, а после си легна и нищо не беше направил, като се прибрах му донесох нова играчка и се зарадва много.

Ще пробвам нещо от занимавките, иначе относно тренировките караме по файловете от фейсбук групата.

Hug

# 132
adorable, ще му мине на хайвана, нещо моментно са го хванали лудите. Като се прибереш и е погром просто не го отразявай, все едно го няма - влизаш, метеш, прахосмучеш и после си правиш вечеря/гледаш тв, там както си ти върви вечерта без да коментираш.
 Сега отчитам реакциите си като една от най-големите ми грешки след погромите на Тара. Аз влизам, пък дудна, пък се карам "Що така сега, кой ще чисти.. лелеее и обувките ли Тааараааа", а тя трепереше като ескимос по гащи. И после на следващия ден пак беля, щото и е нервно, че знае, че ще се прибера и ще се карам. Навързват прибиране = караница, а не беля = караница.
Сиви, посмях се, ама и ти добре ги оправяш Simple Smile

Мен шефът ме кастри яко като види, че храня някое бездомно, защото не иска да се лепят постоянно пред офиса. Понеже сме на малка улица срещу един парк, постоянно се въртят кучовци пуснати от екоравновесие. Имаше един дребос, дето лятото всяка сутрин ме чакаше до една пейка точно срещу офиса за гранулки, а сега виждам, че една баба го води из парка и много се кефя. И бабчето е стриктна, всяка сутрин я виждам на разходка, май и тя живее в района.

Дух, много се радвам за теб и Джина!

# 133
Имам питане. Сара я видях, че е в цикъл, така да се каже, на 18.10. Мини пинчер е и е ясно, че следите са минимални - капчица на чаршафа ми. Водих я при мъжки от 26 до 29.10. Казаха ми, че е станала работата. Но и днес все още виждам по някоя и друга капка кръв. Това нормално ли е? Ще я водя на лекар в събота, но ми е притеснено вече с това кървене - като бебе имаше анемия. И много моля без лекции за домашното развъждане и кастрацията! Пускам я за пръв път и после ще я кастрирам. Няма да правя търговия, ще си ги гледам. Както си гледам и бебетата на прибраната от улицата бременна маца, която ще кастрирам на 21.11.

# 134
Роко,много е смешен

Общи условия

Активация на акаунт