Любители на кучета - 99

• 23 337
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Peggy Bundy, сладък е Роко с тая мила муцунка, не е смешен!

# 136
  • София
Оля, не знам как е при дребните, но при едрите разгонването, с различен интензитет, егаси думата, е към 20 дена.
Дано това може да те ориентира.

# 137
Явно докторката ще каже в събота. Преди години по спомен овчарката я държа седмица.
Тая малката я преживявам много, сигурно защото щеше да умре като бебе. Това е второто куче, към което се привързвам като към мое дете.

# 138
Хибискус добра тактика си предприела да не обръщаш внимание. Аз, още като беше бебе Макс, видях че няма ефект от каране и викане по него ами мълчаливо си почиствах и все едно нищо не е станало. И с Вивата така.. е чат-пат изпусках малко нервите, ама се стараех пак без много драми да подминавам лудориите й.. а тя е като десет бигъла в едно, мамка му. 🤣🤣
А за храненето, аз работя на място, което се стопанисва от една служба и работим още няколко служби там. Та баш шефа на мястото беше правил забележки и плашил с докладни ако храним кучета там. Даже моя шеф ми звънна да ме предупреди, а СЗ му казах че понеже ми е шеф не искам да го лъжа и да се крия от него и няма да спра да храня Макарон. Не мога да спра да го храня, просто. Обещах му да не се набивам на очи. И така си продължих да го храня, но гледам да не е много видимо на камерите. 😂😂 Не че не е ясно като тръгна с торба и куче подире ми какво нося и какво ще правя, ама се укротиха малко и дано скоро не излезнат с някоя нова глупост. Просто не мога да си представя как ше дойде Макарон и ще ме гледа с надежда да хапне, а аз да се правя, че не го виждам.. ами ще ми се скъса сърцето. 😔

Разкошни муцунки сте показали, момичета.. да не ви изреждам поименно, че да не пропусна някоя 😘🤗

# 139
  • София
Явно докторката ще каже в събота. Преди години по спомен овчарката я държа седмица.
Тая малката я преживявам много, сигурно защото щеше да умре като бебе. Това е второто куче, към което се привързвам като към мое дете.
Разгонването, т.е. периода, в който има кръв, може да трае до месец обикновено. Това, че някое куче е било с кръв само седмица, не е правило.

# 140
Забърсали са ми въпроса Simple Smile
Коте, от къде поръча тагчетата с имената, алито или ибей и доволна ли си? Дано не се бъркам, но май ти беше пускала преди време..
Поръчах нашийник с гравирана закопчалка, но е кофти направено(самото гравиране е зле), а нашийника е от плат..

# 141
Таричка...

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 13:02 от Ezhko

# 142
Аз съм порчъвала медальон от тук,препоръчано от тази тема :
https://www.aliexpress.com/item/32839442854.html?spm=a2g0s.90423 … .0.7bf54c4dA09RoX
Може да ти го изпишат на кирилица. Много добре изглежда.

И тази светеща каишка е добра,идва с усб зарядно.   ХЛ на вайма му беше леко голямка..
https://www.aliexpress.com/item/32842391876.html?spm=a2g0s.90423 … .0.7bf54c4dA09RoX

# 143
Трапезица, никога не бих предположила, че за две жълтици можеш да поръчаш таг и реално да пристигне нещо Grinning Много благодаря!

# 144
  • София
Хибискус, ето от тук поръчах аз - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07NSWD3XZ/ref=ox_sc_saved_t … ZZ798EZ&psc=1
Като цъкнеш на "by Paradise Pets" и ще ти излязат още много видове тагчета. Имат най-различни.

# 145
Докато се включа, 10 страници сте изписали.
Моят пес стана на 6 месеца, изобщо няма никакво желание да си върши хигиенните нужди извън вкъщи. Иначе не прави много много бели, изяде едни обувки и понякога подхваща дивана, но и двете са за хвърляне. Живее предимно в хола и в коридора, а холът ни е за основен ремонт, та не се впрягам много много.
Не се карам, само му казвам да слезе от дивана например със строг тон. Искаше ми се да запишем на треньор, ама нещо финансите ни стегнаха. Може ли да се направи по-късно, към годинката? Чувам, че нямало много ефект при хъскитата.

# 146
Поръчвала съм и бродиран нашийник,хубаво и отдалеч се вижда телефона. Пак от тук взех идеята. От Берковица една фирма беше.Бродерията издържа,но катарамата от пластмаса се счупи. Предложиха ми хората да я оправят,но така и не стигнах до това.

Съвет към всички-сложете си такова медальонче,не се знае кога ще ви потрябва. На мен са ми връщали любовчията,когато се заплесна по една мадама разгонена.

# 147
Аз имам едно медальонче рязано лазерно, няма да се кривя- много е хубаво, ама не ми се дават пак 20лв.
Силно се съмнявам да послужи някога(хеле пък чипът), но е за мое успокоение и фалшиво чувство на сигурност. Кучана няма да позволи да я хване непознат, за да  види телефона на медальона, освен ако човекът не води някое мъжко куче и Тара се отплесне.
Вероника, имате ли изграден график за излизане? Не успява да се стиска или просто си кляка и пикае и след разходка?

# 148
... Кучана няма да позволи да я хване непознат, за да  види телефона на медальона, ....
Може да помислиш за нашийник с избродиран номер,вижда се отдалеч.Да не се налага,де

# 149
  • Бургас
Вероника, трябва по-често да го извеждаш. Научил се е явно, че вкъщи трябва да върши работа и навън стиска.
Моята е на 5 месеца и отдавна знае, че нуждите се вършат навън. Като излезем първата й работа е да клекне до едно любимо дръвче. От близо месец не прави бели вкъщи, случва се, но инцидентно.
Похвала и лакомство след всяко вършене на нуждите навън.
Доскоро излизаше 6 пъти на ден, сега - 4-5 пъти.

По-голям ефект има ако го учиш сама. Върши работа при всички кучета, но при хъскитата е по-трудно. Постоянство трябва и да разбереш какво иска той - храна, играчка...

Общи условия

Активация на акаунт