Любители на кучета - 99

• 22 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Bарна, морето, сините вълни
Май май всички обичат баница. То как да не му дадеш? Има очички като на плюшена играчка - копченца. Hug
Една комшийка има рошаво куче - същото като Оскар, ама все съм с Ерос и се разминаваме отдалеч, не мога да му се порадвам.

# 376
  • София
Хибискус,просто подминавай такива постове,защото иначе става страшно,аз така се опитвам,защото едни спорове се разразяват.Докато едни се мъчат да спасяват ранени,изоставени и т.н други се чудят с какви глупсоти да се захванат,как да си развъдят домашното куче/коте,щото било съвършено (нищо че за всеки собственик,неговото е най най) ,а за случая с кръстосаните две несъвместими породи изобщо няма да коментирам,не са хора това.

# 377
В страни от темата, ама на котето на последните постове, не ми дава да дам ЛАЙК....

# 378
Момичета,
Скрит текст:
от снощи се каня, но не ми се вдига ръката да го напиша, моето момченце си отиде, вчера след обед в 5 часа издъхна в ръцете ми. Много ми се иска да тичка под оня мост на дъгата, така както го правеше до скоро. Ами това е, цели 15 години, а минаха като един миг. И нищо не може да се направи......Болката е направо физическа, че и като куку съм. Снощи някаква оферта на мейл и аз отделям два чифта гуменячки за разходките с Рекс. Днес пет пъти ставах да го търся, обикновено лежи в стаята, в която работя на компа, но ходи по всичките и съм свикнала, като го няма, да стана да видя къде е. Снощи излязох към 9.30 вечерта да занеса на уличната ни приятелка неговата вечеря и за пръв път усетих страх. А толкова години го разхождам след 10 вечерта, та и по 1-2 часа през нощите сме ходили, никога, ама никога не съм се плашила. Всичките ми познати ми се чудят как ходя сама по тъмното с него. Днес мерих улиците, не ми се прибира, имам чувството, че ме очаква някакъв нов етап в живота, от който също ме е страх и ми е едно несигурно. Ама като са създадени за такъв кратък живот....
Нацелувайте вашите душици от мен и много, много ги обичайте и им се радвайте! И извинявайте за тъжната нотка, темата е толкова приятна и позитивна, затова в скрит текст.

# 379
Лабрекс, милия Рекс! Много, много съжалявам! Прегръщам те силно! Вярвам, че е на по-добро място. Sad

# 380
Лабрексче,много съжалявам! 😞 Вашата връзка беше много силна и мога само да гадая как се чувстваш. Имаш много прегръдки от мен. Поне не се мъчи милия с някакви болежки и страдания. 😣 Много тъжно ми стана...

# 381
Лабрекс, прегръщам те ! С теб сме всички. Мир !

# 382
Много съжалявам,  Лабрекс! Cry

# 383
  • Bарна, морето, сините вълни
Боже, така не съм плакала за чуждо куче... Не знам, Рекс и живота ви заедно, историите, игрите толкова ми влязоха под кожата, че сега като прочетох, все едно нещо я мен се скъса и ме заболя много. Много съжалявам, моите искрени съболезнования! Живял е страхотен и дълъг живот с теб, но на нас винаги ще ни се струва малко. Ние хората цял живот се учим да обичаме, а те си идват научени. Желая ти сили, сигурна съм, че ти е много тежко. Много много прегръдки! Той винаги ще те пази, защото е в сърцето ти!

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 19:55 от DespicableMe

# 384
  • София
Оооо, Лабрекс, толкова безкрайно съжалявам, много, много съжалявам. Толкова ми е мъчно, не мога да опиша колко, плача заедно с теб.... Милият Рекс, той сега е млад и здрав там някъде под дъгата и те чака, сигурна съм

Ако мога да помогна с каквото и да било, насреща съм. Просто се дръж, с времето болката ще стане поносима, а в момента съм сигурна, че не е и безкрайно, безкрайно ти съчувствам.

# 385
  • София
Лабрекс, мила... приеми нашите съболезнования. Толкова е тъжно. Толкова ми е мъчно... сякаш го познавам лично Рекс. Така го чувствам. Cry

# 386
  • sf
Лабрекс, не знам какво да кажа... много сили ти желая! Прегръдки!

# 387
  • Варна
Ох,миличка, знам как се чувстваш, разплаках се, въобще не очаквах да прочета това.....ако имаш възможност си вземи другарче, само това ми помогна на мен, прегръщам те силно. 😪

# 388
  • Бургас
Лабрекс, прегръщам те! Много ми е мъчно.

# 389
  • София
Лабрекс, съжалявам, мила... прегръщам те...
Ако можем нещо да направим за теб, само кажи. Не вярвам някоя от нас да не се отзове...

Общи условия

Активация на акаунт