Любители на кучета - 99

• 22 987
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Прекрасно рунтавелче! Как се казва?
Триумф Simple Smile

# 436
Скрит текст:
quote author=DespicableMe link=topic=1153507.msg39687458#msg39687458 date=1574334389]
Прекрасно рунтавелче! Как се казва?
Триумф Simple Smile
[/quote]

Еха, страхотно, нека триумфира Триумф!  Heart

# 437
Косите на Вероника, моят ядеше диваните, спря към 13-тата си година, така че успех с диваните!
Еееее, ти ме уби направо.

# 438
Дзвер, честита ви нова топчица любов! Радвам се, че толкова бързо сте реагирали и сте взели нова душичка. На нас ни трябваха 10 години и пак се опъвахме докато синът ни не ни накара да го вземем. 3 месеца преди новия Джони да дойде вкъщи загубихме баща ми, така че той ни беше като утеха за случилото се. Сега не съжаляваме за решението ни и сме благодарни за всекидневната радост, която ни носи.

# 439
  • София
Всяко куче е различно и може да спре по различно време да прави бели. При нас, мога смело да заявя, че още след втората година спряха всякакви бели. Бела беше сравнително спокойна и като малка, правила е бели, но малко. Лили беше мини тайфун, многократно е обръщала някоя стая нагоре с краката, а Балу ... той големи поразии никога не е правил. Да нагризе тук-там - да. Да си хапне малко текстил - също да. И до момента може да си похапне нещо текстилно, но подозирам, че е защото е кръстоска с молец хих Simple Smile

# 440
  • Бургас
labrex,
Скрит текст:
Постоянно ми попадат обяви за лабрадори, които се подаряват:( Знам, че е твърде рано, темата е деликатна и не искам да ти давам съвети, обаче нали сме малко роднини, тъй де, та затова си позволявам... Вчера един черен в Благоевград, днес - бял в София...

# 441
  • о`майна лунна нощ е
Дзвер, моля те, моля те, моля те! Дръпни щепсела от контакта! Триумф е пред експлозия! По-наелектризирано куче не съм виждала скоро, разкошен е!

# 442
  • Пловдив
Лабрех много,многооо съжалявам...Знам колко боли загубата на любим другар.Преди 3 години когато загубих нелепо и по моя вина Тайра,Марк ме изкара от дупката,в която бях изпаднала.Първоначално имах опасенията,че винаги ще сравнявам двете мопсчета,че няма да обичам новото,че ще го направя нещастно...
Тайра ще си остане голямата ми и първа любов,но Марк ми помогна да преодолея нейната загуба!

# 443
  • София
Проклетнице, когато взехме Лола каката ни беше на годинка и половина. Тя най-трудно преживя загубата ѝ. Две седмици ревеше само при споменаването на думата "куче", а да кажеш Лола беше равносилно на самоубийство. На втората седмица ревяща влезе в кухнята, съобщи, пе запопва да събира пари за куче и въобше не я интересува какво мислим ние. След седмица вече чакахме да разберем дали майката на Бека е бременна, после знаете историята Heart

Слънчогледче, желая здрав, пухкав и малко ревящ финал! Успех!

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 09:25 от джуджанка

# 444
  • Sliven
labrex, съболезнования за огромната загуба на най-верния приятел! Имал е щастието да изживее прекрасно живота си с вас! Не съм била на ваше място и нямам представа как ще се чувствам ако нещо се случи с нашите двама палавници. Прегръщаме те с буйна прегръдка

# 445
dida78g, благодаря ти. Не го мисли тоя момент, радвай се на сладурчетата, прекрасни са! Heart

Откраднах си го от друга тема, хубаво е:
Скрит текст:
Искам да покажа какво има в почти всички стаи в офиса ни. Хората идват с кучета на работа. Собственикът на това съоръжение и стопанката му ги няма днес, иначе обичайно в стаята й има постлана кожа, купи, играчки и всичко. Кучета бягат и по коридорите, а който е мераклия ходи да ги разхожда навън.

# 446
  • София
Ех, че хубав офис, колко ли е хубаво да се работи там. В предишния офис шефката имаше йорки и често го довеждаше, страшен сладур. Веднъж дойде клиент и йоркито, както си спеше завито с одеялце, скочи и се появи пред клиента с питащ поглед, ама още беше наметнато с одеялцето като рицарско наметало Simple Smile Никога няма да забравя физиономията на човека, беше безценно просто, още се смея като се сетя Smiley

# 447
Моля за съвет!
Окото на Джина сълзи у има гурел. В събота на лекар, но утре не мога да изляза от работа. Имам ли повод за страх

# 448
Цяла седмица събирам сили да вляза в темата,Роко ме напусна,завинаги.Много боли,много!Губила съм и други кучета,но него трудно ще го прежаля.
Прости ми миличък,обичам те!

# 449
  • София
Дух, не съм специалист, но котаракът ми имаше сълзящо око и огромни гурели около него когато го спасих, бърсах го с чиста марля, натопена в сварена смардлика няколко дни и му мина. Разбира се, трябва си лекар, но поне за момента мисля, че може да опиташ, със сигурност няма да навреди. Стискам палци всичко да е наред

Ооо, не, още една загуба... Пеги, страшно съжалявам, прегръщам те...

Общи условия

Активация на акаунт