Любители на кучета - 99

• 22 984
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Bарна, морето, сините вълни
Благодаря ви, момичета. 😊 ❤️
Аз имам само 2 тънки албумчета със снимки като малка и гледам да правим за детето. Докато е съгласна да се снима, ще я снимаме. Grinning
Коледните фотосесии на зоомагазин Д-р Стефанов стартират в София от 30.11, а във Варна от 13.12 до 15.12. Ние май ще си пробваме късмета, дано Ерос не изяде Дядо Коледа.

# 496
И ние много искаме да направим на Ари коледна фотосесия, ама е невъзможно 😥  DespicableMe, ако вие се съмняват, че Ерос може да изяде Дядо Коледа, то ние сме сигурни, че Аренцето ще го изяде. И край - Коледа без Дядо Коледа....

# 497
  • sf
Аз пък лично бих праснала един прав на Дядо Коледа, шот ме дразни. 😃
И прясна, прясна, от днес

# 498
Хич не изглежда лошичък Аренцето. И той ли има чепат характер?
Мен ме притесняват другите кучета, които ще са там, с хора чат-пат се разбира, ама други животни трудно понася.
Донси, много харесвам ушите на Нейо, разкошни са, да го почешеш от мен. Heart

# 499
Хич не изглежда лошичък Аренцето. И той ли има чепат характер?
Мен ме притесняват другите кучета, които ще са там, с хора чат-пат се разбира, ама други животни трудно понася.
Донси, много харесвам ушите на Нейо, разкошни са, да го почешеш от мен. Heart
Ужасно чепат! В къщи е лигня от класа, иска само да го галиме и той да ни целува. Навън не понася хора, в повечето случаи и кучета не  понася, особено ако са дребни.  Май с Ерос са от "една порода" ... Но да не забравим - за нас са най прекрасни. 😍😍😍

# 500
  • София
Еййй сега що изкарвате тия деца толкоз лоши,просто са си особняци Laughing

# 501
DespicableMe, много хубава домашна фотосесия сте си направили. Heart

# 502
Деспи разкошни сте цялото семейство.. много ви се радвам на снимките 🤗
Айде и аз към “родата”, въпреки че Макс с хора няма проблем, ама не всички кучета му допадат. Ееее а какви времена бяха като беше малчуган, пуснат в парка и с всички готов за игра. 🤪
Духче и Макс често си замърсява очите. Промивам с физиологичен разтвор или само преварена вода.

# 503
Без да се обиждате,но трябва да работите в посока ,,да понася,, чуждите хора. Т.е. да ги игнорира и да не им обръща внимание. За вас винаги ще са най- прекрасни,разбираемо е,но ако агресират към непознати е изключително неприятно. Добронамерена съм.

# 504
  • София
Не става бързо и лесно, но се научават да не скачат на всяко куче или човек, които не харесват. Така и разходките са по-лесни.

Аз бях изправена пред избора да си кажа, тя си е такава и да я изолирам и да загубя толкова много възможности. Или да се мъча да я науча да реагира както аз искам, а не както тя иска.
Бих казала, че ни се получава, донякъде.

Ето, Духчето е имала честа да я види как избухва, макар че е изпускала най-паметните моменти все пак. Обаче нещата са под контрол и аз съм в пъти по-спокойна, дори когато сме около агресивни кучета.

Къпано куче. Малко е бухнала.

# 505
Аахаха да, Духчето има честта и да усети "прасенцето на мама" как тегли Grinning Много са готини тези двете (Посс и Рея, де).

Аз се напрегнАх дето се вика. Ма то от ПМС-то. Криво-ляво накапах кифлата, сега не й сълзят, но продължаваме. Тя пък бързо поумня и почна да затваря очите. Оказа се голям инат. Запъва се като магаре на мост и ни на пред ни на зад. Няма да стане тая наща както си я мислех. Тренировките (моите) минават за след работа или в обедната почивка, а нейните - сутрин или вечер. Поне по 10 минути всеки ден ще правим команди.

# 506
Не си мислете, че сме ги приели че са такива заядливци и ги търпим. Работя в посока да не реагира първосигнално, но ако ставаше за ден-два, ехееей всички кучета да бяха послушни душици. 🤪 Просто доминантното куче, не е баш лесно за обучение като другите, когато имаш пропуски и то пропуски от незнание как да работиш с него правилно. Реално съм доволна от това, което съм успяла да постигна с Макс, при все че ми е първо куче в живота и се учех заедно с него. И при все, че не е някое кротко агне, а сериозна доминантна порода със силно изразен ловен инстинкт по наследство. Имаме още многооо работа занапред и не съм го отписала като безнадежден случай, но все още не сме стигнали момента всеки път да ме поглежда мен за разрешение дали да лае или не. Е, в повечето случаи слуша, но целим да е във всички случаи послушанието. 😁

# 507
Малеее, умирам да я помачкам Рея, такава пуФкава. Много хубава козина. Heart Eyes Ерос  колкото и да го къпя, косъма стои един изправен и мирише на мокра кокошка и въобще избягвам да го къпя, ходи си кирлив. Grinning
Аз също отчитам прогрес с държанието на Ерос, оставя ме да разговарям с непознати хора на улицата, а понякога дори да им галя кучетата. Преди беше немислимо да играе в клетка до други кучета. От време на време се карат през оградата и пак си продължават с техните си неща. С кучетата на село дори играе. У домапонвкога се престрашават да идват непознати за него, първо ги гледа подозрително и лае, а после им наднича в чиниите. Но много пази малката, от това не мога да го отуча, чужд човек не дава да приближи количката, което честно казано ми харесва. Подминавам потенциални "заплашители".

# 508
Има стопани( тук много четат без да  пишат) ,които неглижират проблема и после вече е твърде късно,към тях ми е насочен коментара.Всяко куче е различно,съответно и подхода.
Напълно добросърдечен,като съвет.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт